- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Iyi geceler canımIyi geceler kizlar ❤❤
Yok kızSen alırsın
İyi geceler canımIyi geceler kizlar ❤❤
Aynen canım ya yürüyüşle ikisi dizime ağır geldi.. bi deneyeceğim hangisi rahatlatıyorsa onla devam ederim önceliğim kardiyo
Cardio sakın yapma asla senin kılona uygun değil....ben öyle bı hit cardio yaptım 55 kiloda hoplamali Squat vardı dizim ağrıdı onemsemedim kas ağrısı dedim devam ettim...namaz kilamiuordum eğilip dogrulamiyordim...fizyoterapiste gittim kızdı bana az daha devam etseydim kaslarımı zedeleyip bağlarının kopmasına neden olacakmisim...pilatese başladım ondan sonra...4-5 ay oldu çok şükür geçti şimdi rahatım...Aynen canım ya yürüyüşle ikisi dizime ağır geldi.. bi deneyeceğim hangisi rahatlatıyorsa onla devam ederim önceliğim kardiyo
Okuyorum genelde canım ama bazen çok olduğunda es geçtiğimde oluyor sadece isim etiketlerine bakıyorumİşte ne diyoruz geçmişi hep okuyoruz
Kaçırmışım ya kusura bakmayınkiz sabah ben yazdım ya bugün adım yok dimi diye
Aynen canım ondan da olabilir ama Leslie yaptığım dönemde de oluyordu.. dinlenince geçen ufak bi ağrı batma gibi..Canim cardio yapıyorsun bence ondan zorlanma.
Canım Neden yanlış anlayayım haklısın işte bi test edeceğim kendimi geçen sene 6. Takımdayken Leslie yaparken de oluyordu hatta sporu sırf o yüzden bırakmıştım.. bi daha öyle bi hata yapmak istemiyorum bakalım takip edeceğim hangisinde rahat edersem onla devam ederim canım çok sağolBence yanlış anlama ama sen yarim saat leslie gibi hafif biseyler yada sadece yürüyüş yapman gerekiyor kilona göre
Bakayım kaptanım takip edeceğim Leslie yapınca da oluyordu bu ama her zaman olan bişey değil.. belki çok yorulunca oluyor ya da ters hareketten.. bu hafta katılmayayım ben bi takip edeyim kendimi.. bugün akşam üstü ağrı vardı epey oturdum uzandım su an mesela kalmadı bişeyKizlarda demis bence leslie ya da yuruyus yap sadece
Kardiyo ile zorlama kendini
Anladim canim iyiles devam edersin
Olmazsa öyle yaparım canım aslında fiziken görseniz asla 90 kilo demezsiniz duyanlar şaşırıyor boy kemikli yapı olunca.. ama yine de dize ağırlık biniyor mu biniyor haklısın sağolasın bu hafta takipte kalayım bakalımBence belirli bir kilo ver cardio ağır kaçıyor olabilir şu an yanlış anlamani istemem canım dizlere ağırlık zor gelir.
Canım senin için en güzeli yürüyüş ve sen çok güzel kilo veriyorsun masallahOkuyorum genelde canım ama bazen çok olduğunda es geçtiğimde oluyor sadece isim etiketlerine bakıyorum
Kaçırmışım ya kusura bakmayın
Aynen canım ondan da olabilir ama Leslie yaptığım dönemde de oluyordu.. dinlenince geçen ufak bi ağrı batma gibi..
Canım Neden yanlış anlayayım haklısın işte bi test edeceğim kendimi geçen sene 6. Takımdayken Leslie yaparken de oluyordu hatta sporu sırf o yüzden bırakmıştım.. bi daha öyle bi hata yapmak istemiyorum bakalım takip edeceğim hangisinde rahat edersem onla devam ederim canım çok sağol
Bakayım kaptanım takip edeceğim Leslie yapınca da oluyordu bu ama her zaman olan bişey değil.. belki çok yorulunca oluyor ya da ters hareketten.. bu hafta katılmayayım ben bi takip edeyim kendimi.. bugün akşam üstü ağrı vardı epey oturdum uzandım su an mesela kalmadı bişey
Amin inşallah.Merhaba kızlar umarım yarın hepimiz güzel eksilerle gelebiliriz
Tamam o zaman ben yeşilimNormalde deneme suremiz 2 hafta masterfite katilmak icin
Ama yesil ekibe bu hafta alabiliriz
Tamam canım 70li kilolara bile ben ip atlama gibi sporları yapmalarını tercih etmem cardio da nereden baksan ağır spor evet vücud yağ yakıyor ama daha kötü de olabilirsin önceliğimiz her zaman sağlık.Olmazsa öyle yaparım canım aslında fiziken görseniz asla 90 kilo demezsiniz duyanlar şaşırıyor boy kemikli yapı olunca.. ama yine de dize ağırlık biniyor mu biniyor haklısın sağolasın bu hafta takipte kalayım bakalım
Ben bıraktım 20 sayfa kitlemissiniz
Ege canim.Sen ne ediyon ? Nörüyon? Nerenin siveleri idi hatirlayamadim.
Güle güle kullan canım
Eline sağlık canım19-25 Kasım Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 10.Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Kırmızı Takım @aypare ackerman fittanne @Noisy Girl @sardunya1038 @Aijoo @bluegreeneyes @masal_19 @Zeynebim2020 Mavi Takim S sulisim @60kiloyum Wilma11 @madamhd @Kahve __Kokusu @sara_28 @askrhpozitif ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ @Bal0ncuk @twolittlemonkey @eceboce @dolunaydagel @Suheda_00
Ben bıraktım 20 sayfa kitlemissiniz
Ay geliyor geliyorGüle güle kullan canım
Eline sağlık canım
Perşembe ve cuma yok canım.Ağlamak istiyorum
Ya o kadar adım attım saymamış sinirlendim dizim de az ağrı yaptı kara kara düşünüyordum nasıl yürüyeceğim diye
Güzel olursa tarif istiyorum