- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
Ay kız napsin baksana listeyeAfiyet olsun canım
Artık nasıl yazmaktan bıktıysa bilgisayara yazıp foto cekiyor
Sağol canımm kavuştukCok yakışmış.
Sağol kaptanımm sağlıkla inşallahKolunda paralansin
Aaaa öyle mi canım.. dikkat edeyim canım çok sağol uyardığın için daha yavaş hareket edeyim öyleyse kardiyodan olmazsa uzak durayım bi müddetCardio sakın yapma asla senin kılona uygun değil....ben öyle bı hit cardio yaptım 55 kiloda hoplamali Squat vardı dizim ağrıdı onemsemedim kas ağrısı dedim devam ettim...namaz kilamiuordum eğilip dogrulamiyordim...fizyoterapiste gittim kızdı bana az daha devam etseydim kaslarımı zedeleyip bağlarının kopmasına neden olacakmisim...pilatese başladım ondan sonra...4-5 ay oldu çok şükür geçti şimdi rahatım...
Bide senin kilon fazla zayıflayınca yap bence kardioyu...
Sağol canımm evet tempoya girince güzel kilo veriyorum spor konusunda daha dikkat etmem lazım..Canım senin için en güzeli yürüyüş ve sen çok güzel kilo veriyorsun masallah1 aya 7leri görürsün yürüyüşle destekle cardio yapacağın günler de gelir.
Ben ona diyorum çek tabagini at amaAy kız napsin baksana listeye
Ayı yavrusunu severken öldürürmüş bizde o hesapEeee napayım üstüme üstüme geliyonuz
Tamam canim ekledimAdımda ben de varım. Diğerlerinde yokum. Sarı takım.
Sağol canımm kavuştuk
Sağol kaptanımm sağlıkla inşallah
Aaaa öyle mi canım.. dikkat edeyim canım çok sağol uyardığın için daha yavaş hareket edeyim öyleyse kardiyodan olmazsa uzak durayım bi müddet
Sağol canımm evet tempoya girince güzel kilo veriyorum spor konusunda daha dikkat etmem lazım..
En son oda anlayacak seninBen ona diyorum çek tabagini at ama
Masalı andık masal geldiİyi aksamlar kizlar,iki haftadir yoktum,gecen hafta ara tatilde evde yoktum,duzenim alt ust oldu,bu hafta da pek bir duzen oturtturamadim ama yarin tartilip tekrar masterfite katilmak istiyorum.
Iyi aksamlar canim ❤İyi aksamlar kizlar,iki haftadir yoktum,gecen hafta ara tatilde evde yoktum,duzenim alt ust oldu,bu hafta da pek bir duzen oturtturamadim ama yarin tartilip tekrar masterfite katilmak istiyorum.
Sen yatmadinmi topik bana kaldi diye sevinmistim oysakiIyi aksamlar canim ❤
Sanirim grupta baska bir masal da varMasalı andık masal geldi
Gidemedim canimSen yatmadinmi topik bana kaldi diye sevinmistim oysaki
Yoooo senden iyi masalmı olurSanirim grupta baska bir masal da var
Hoşgeldin canımAdimda ben varim,bu hafta bile sekiz bin adimin altina dusmedim,her ne kadar yediklerime dikkat edemesem de