- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Off offf bitsede yatsam artik bende sizden birisiyimNe zaman bitiyor bacım sizin işler Zipzip- kaptancigim başkanım reisimizlen(nasıl hitap etsekki) pek yoruldunuz valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Off offf bitsede yatsam artik bende sizden birisiyimNe zaman bitiyor bacım sizin işler Zipzip- kaptancigim başkanım reisimizlen(nasıl hitap etsekki) pek yoruldunuz valla
kaptanım başkaca unsurlar vardı biliyorsunuzAynı mesajı birebir buraya da yazmak farz oldu.
vay arkadaş!
dur bari bir not daha ekleyeyim. El_Em kaptanım da okusun.
demek ki siz yorulmadınız yarışmadan.. Vallahi kolay gelsin. Azminiz için tebrikler.
Zayiflamissin dedimi sanaSlm kizlar gelecegim gecmis yapmaya .cocuklari uyutmam gerek gec kaldilar 6 yildir gormedigim kuzenim geldi mardinden hic beklemwzdim valla kostur kostur geberdim
Hoşgeldin.Selamlar hanımlar yeni sayfanız uğur getirsin inşallah durmak yok yola devam değil mi
çaya bekleriz komşu takıma da
30 dk. Ücretini keserim.Iyi geceler kizlar
Yarin bildirimleri unutmayın yarinki kilolarinizi baslangic kilosu olarak alalim
Bu hafta yarışmayalim çünkü bazı arkadaşlar haftasonu iyi yemiş şimdi basliyinca bı iki kilo hemen gider haksızlık olur cuma ile birlikte gruplandiralimKelebekler, çiçekler grubu yarın mi belli olur
İyi olur ...Bu hafta yarışmayalim çünkü bazı arkadaşlar haftasonu iyi yemiş şimdi basliyinca bı iki kilo hemen gider haksızlık olur cuma ile birlikte gruplandiralim
Hı kim acaba o yiyenlerBu hafta yarışmayalim çünkü bazı arkadaşlar haftasonu iyi yemiş şimdi basliyinca bı iki kilo hemen gider haksızlık olur cuma ile birlikte gruplandiralim
Çok zayıflamissin.. bravo daba canım.Selam. Sunnet cemiyetine gittim bugun. Cocuklarla... Halimi tahmin edersiniz
Beni etiketle canım. Buraya yaz.Cordelia Canım sporları nereye yazacağız ?
Kaptanım benim grubum yokEn son 743 .etap ile yarismayi bitirdik bu cuma 1.etap ile kendi listemizi oluşturalım mi
Kelebekler ve cicekler olarak ayrilmistik onlar icinde yuzde hesabı yapariz
Yeni gelen uye olursa ya çiçek ya kelebek olur
Farkli isimlerde bulabiliriz
Valla ben 59 sayfa okudum zaten gözlük kullanıyorum geçmiş sayesinde kavanoz dibine geçecektm az dahaBu ne be 15 sayfa
Mastersefin master zayıflama versiyonu gibi de olabilir o hafta en çok kilo veren kendine bir rakip seçer ve birinci olan kendi takımını oluştururBence şöyle yapabiliriz. Her hafta en çok kilo veren bir kişi kaptan olsun. İstediği 3 kişiyi seçme hakkı olsun. Falan.kiran kırana mücadele olsun.
Bu hafta için önceki hafta gibi çiçekler kelebekler olsun. Çıkanlar girenler belirlensin. Sonraki haftalarda değişiklik yaparız. Zipzip- E Elif_Eylul
Kız bahar bana diyordun şimdi kendin mi yapiyorsun yapmaKudurdunuz mu be ne cok konusmussunuz 1.etaptan baslayacagiz yarin kilomu bildirsek napsak 2 gundur yiyorum bugun kalanlari annemw goturdum yoksa +3 olacagim
+1Senin kizlar abla onlar bizim kizlar degil benim icin bizim kizlr burda yanina da yeni kizlar eklendi bizim oldular (cok sukur)
Cordelia ikinizide tebrik ederim süper degisim olmusBi Cordelia olamasakta
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin çok üzüldümAnammm ne oldu, ben gelene kadar takım mı kapandı. Özel mi burası burası neresi ben neredeyim
Beni soracak olursanız 76-77 arasıydım, ha başlıcam ha başlıcam, başlayamadım, yarın hazırlandığım sınav var ve bilin bakalım ne oldu, ben bugün covit oldum, 39 ateşle yatıorum şuan, sınava da gidemeyeceğim
Deme öyle canım Allah bir kapıyı kapiyorsa mutlaka senin için daha iyi bir kapı aciyordurİnşallak çok sağol. Ne bahsızlık 1.5 sene olmayıp son gun. Olmak.