- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Yarin sıkı yonetime baslayalim miBen ne yediğimi yazsam kapıdan içeri almazsın bidaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarin sıkı yonetime baslayalim miBen ne yediğimi yazsam kapıdan içeri almazsın bidaha
Ne zaman bitiyor bacım sizin işler Zipzip- kaptancigim başkanım reisimizlen(nasıl hitap etsekki) pek yoruldunuz vallaAfiyet olsun canım kahve yaptim simdi çok yorgunum çok
Kaptanlık bitti artikNe zaman bitiyor bacım sizin işler Zipzip- kaptancigim başkanım reisimizlen(nasıl hitap etsekki) pek yoruldunuz valla
Kesinlikle yarin yeni sayfaMizda yeni baslangicimizi yapalım canimm kaptanimmmYarin sıkı yonetime baslayalim mi
Evet canım biraz ondan biraz ondan döktüm karıştırdım
Kaptanım biz ettik sen etme , affet bizi .Yarin sıkı yonetime baslayalim mi
Ah ah 750 ml lerden hemen hemen ayda 10 şişe götürürdüm öyle karışık yapıp satılıyor burda tadını muhteşem senin hoşuna gitmez ama ben çok seviyordum
Babamda karistirip iciyordu bir zamanlar Almanya ya ozel galiba ordan ogrenmisAh ah 750 ml lerden hemen hemen ayda 10 şişe götürürdüm öyle karışık yapıp satılıyor burda tadını muhteşem senin hoşuna gitmez ama ben çok seviyordum
Bu kilonun sebebi ne abls çünkü uzun süre açlıkla vucud güzel yağ yakıyorsenelerdir 2 öğün yiyorum, acıkmadan arada yemek atıştırmak yok bilmeden aralık oruç yapmışım meğer5- 6 senedir :)
Bak baban bile sevmişBabamda karistirip iciyordu bir zamanlar Almanya ya ozel galiba ordan ogrenmis
Başlayalım kaptanım.Yarin sıkı yonetime baslayalim mi
Aman alerji başımın belasıO bendede var ota boka hapşururum burnum kizarir 15kere arka arkaya sabahin körunde bide heleki günese cikmayim
Biz yarismadan yorulmadik kaptanim her zaman yarisa haziriizAynı mesajı birebir buraya da yazmak farz oldu.
vay arkadaş!
dur bari bir not daha ekleyeyim. El_Em kaptanım da okusun.
demek ki siz yorulmadınız yarışmadan.. Vallahi kolay gelsin. Azminiz için tebrikler.
15 yıldır kola içmıyorum hiç sevmem. Ben gazozcuyum hele de niğde gazozuAh ah 750 ml lerden hemen hemen ayda 10 şişe götürürdüm öyle karışık yapıp satılıyor burda tadını muhteşem senin hoşuna gitmez ama ben çok seviyordum
En sevdiğim özelliğim hiçbir içeceği sevmemen benim de çok şekerli geliyor bana ayran soda olucak15 yıldır kola içmıyorum hiç sevmem. Ben gazozcuyum hele de niğde gazozu
Selam canim teşekkür ederizSelamlar hanımlar yeni sayfanız uğur getirsin inşallah durmak yok yola devam değil mi
çaya bekleriz komşu takıma da