- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.810
- 30
54 ü görmemle 60 ı bulmam arasında geçen süre çok kısa olduHeee maşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
54 ü görmemle 60 ı bulmam arasında geçen süre çok kısa olduHeee maşallah
O dag tepeye gitmekte varkız görende çok bişe yapıyorum sanar, dağ tepe gezip foto atıyorum anca napim
Az fark var54 ü görmemle 60 ı bulmam arasında geçen süre çok kısa oldu
ben olsam hepsini yerdim. durmayan bi yeme isteğim var. bu sabah mesela kahvaltı da çiziviç yedim. sonra öğlene doğru gofret yedim. öğlen yemek yedim ama kesmedi peşine hanımeller yedim. şu an şekerli sakız çiğniyorum. ama hala aklımda tatlı isteği var. gitmiyor.Ben 1tane yedimki
kış gelmeden yine 66 olcam herhalde bu gidişle kızzAz fark var
Neyse bişey olmaz dikkat edersin bundan sonra nasıl açım yaBen 1tane yedimki
Bu benben olsam hepsini yerdim. durmayan bi yeme isteğim var. bu sabah mesela kahvaltı da çiziviç yedim. sonra öğlene doğru gofret yedim. öğlen yemek yedim ama kesmedi peşine hanımeller yedim. şu an şekerli sakız çiğniyorum. ama hala aklımda tatlı isteği var. gitmiyor.
bitti mi incir işi falan? sen ne zaman kendine vakit ayıracaksın bakalımmO dag tepeye gitmekte var
Ohaaaben olsam hepsini yerdim. durmayan bi yeme isteğim var. bu sabah mesela kahvaltı da çiziviç yedim. sonra öğlene doğru gofret yedim. öğlen yemek yedim ama kesmedi peşine hanımeller yedim. şu an şekerli sakız çiğniyorum. ama hala aklımda tatlı isteği var. gitmiyor.
beni örnek almayın, şubatta başladım çabaladım kaç ay 66 dan 54 e düştüm, mezun olalı şurda 2 ay olmamıştır galiba 6 kilo geri aldım nerde benim emeklerimBu ben
Bu hafta son elleri toplucaz canimbitti mi incir işi falan? sen ne zaman kendine vakit ayıracaksın bakalımm
beklediğim tepki, bence de oha. ama şimdi browni olsa 10 dilim yerim. duygusal boşluk.. bence yani.
İyi ki orda değilmişim. Kendimi kurtaramazdim senden.ben olsam hepsini yerdim. durmayan bi yeme isteğim var. bu sabah mesela kahvaltı da çiziviç yedim. sonra öğlene doğru gofret yedim. öğlen yemek yedim ama kesmedi peşine hanımeller yedim. şu an şekerli sakız çiğniyorum. ama hala aklımda tatlı isteği var. gitmiyor.
ya deme öyle Allah gecinden versin kızz iyi hadi bitiyormuş incir işlerin gözün aydın sonra kendine vakit ayır gez toz biraz hakkındır artık çok yoruldunBu hafta son elleri toplucaz canim
Kendime ölünce vakit ayircam
Maalesef Boyle oldugu zaman benimde asla bildirim yapasım gelmiyor yalnız kaldığım için üzülüyordum taaki senin yorumunu görüp başka gruba gittiğini görene kadar dun felan diyetimi bozdum biliyo musun gittim annemler irmik helvası yapmış ondan yedim sonra köy ekmeği felan yedim yani cok sinirliydim dun herşeye hep ben uğraşıyorum diye sonra da kendime kızdım bugun kendime geldim ne yapıyorsun sen diye verdiklerini geri almak istemiyorum bugun dikkatli bir gun geçiriyorum cumaya kadar yine eksi görmeyi ümit ediyorumAynen bakıyorum arada pazartesi bildirimini sadece sen yapmıştın
Hahaha insan eti yiyor olsak ben seni de yerdim emin olİyi ki orda değilmişim. Kendimi kurtaramazdim senden.
Aman şükür.Hahaha insan eti yiyor olsak ben seni de yerdim emin ol
Daha fazla olmadan önünü kes bende mezunluktan sonra aldım baktım önü açıldı buraya katıldım buranın kuralları böyle olmasa sonuçlar böyle olmazbeni örnek almayın, şubatta başladım çabaladım kaç ay 66 dan 54 e düştüm, mezun olalı şurda 2 ay olmamıştır galiba 6 kilo geri aldım nerde benim emeklerim
grubumuzun motivasyonu gerçekten yüksek. 6. takım varken sayelerinde kaçamaksız zayıflaayabildim. ama takımdan uzaklaştım ve kilo alıyorum.. helva çekti canım şimdideMaalesef Boyle oldugu zaman benimde asla bildirim yapasım gelmiyor yalnız kaldığım için üzülüyordum taaki senin yorumunu görüp başka gruba gittiğini görene kadar dun felan diyetimi bozdum biliyo musun gittim annemler irmik helvası yapmış ondan yedim sonra köy ekmeği felan yedim yani cok sinirliydim dun herşeye hep ben uğraşıyorum diye sonra da kendime kızdım bugun kendime geldim ne yapıyorsun sen diye verdiklerini geri almak istemiyorum bugun dikkatli bir gun geçiriyorum cumaya kadar yine eksi görmeyi ümit ediyorum
Kazana atardı seniİyi ki orda değilmişim. Kendimi kurtaramazdim senden.