- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
Ama arkadaş beni yoldan çıkardı ona ceza verilsin C Chikolata_gozlum korkma vallah yemedimHer yemeye 5000 adim ceza var ona gore
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama arkadaş beni yoldan çıkardı ona ceza verilsin C Chikolata_gozlum korkma vallah yemedimHer yemeye 5000 adim ceza var ona gore
Gecen affettim lokma tatlisi falan bidaha noooo
Yemezleeeeeeer canım benim Yemezleeeeeeer
Hoşbuldum canım ben zaten oyle son bi insan değilim herkes ile cok iyi anlaşıyorum inşallah sizlerle de cok iyi arkadaşlık dostluk kurabilirimHosgeldin fatma ben filiz
Anamin adida fatma yabancilik cekmem sana bakinca
Tmm lokma lokma dolapta bir tencere kimsenin yemiyor diyette olmasaydım hüpletmistim Kesin şimdiGecen affettim lokma tatlisi falan bidaha noooo
Insallah canimHoşbuldum canım ben zaten oyle son bi insan değilim herkes ile cok iyi anlaşıyorum inşallah sizlerle de cok iyi arkadaşlık dostluk kurabilirim
YassakkkkkkkTmm lokma lokma dolapta bir tencere kimsenin yemiyor diyette olmasaydım hüpletmistim Kesin şimdi
Hoşbuldum kuzumHoş geldin canım benim artık sıkılmazsin daha sayfalar birikiyor bile okumaya üseniyorlar tam istediğin gibi arkadaşlar da çok samimi gerçekten çok sevdim hepsini
Maşallah azmin daim olsun.4 ay once 96 kilo ile başladım şuan 75.3 kiloyum hedefim 65 olabilmek
kendi isteğim ile başladım spor ve diyete.
Gerçekten aşırı kilo aldığımı iyice hareketlerimin azaldıgını ve kilomun beni rahatsız ettiğini fark ettim iyiki de başlamışım eşim bile şuanki halimden cok memnun ben bile aynaya bakarken kendimden utanmıyorum eskiden ne aynaya bakabiliyodum nede fotograflar çekinebiliyordum kendimi uzun zamandır 75 kilo olarak görmüyordum
aynen valla canım ya, napıyosun bakalım?kackaloribu görusemedik
Çok teşekkür ederimMaşallah azmin daim olsun.
Iyiyim canim iyi olmaya calisiyorum sen nasilsin geziyosun geneaynen valla canım ya, napıyosun bakalım?
Tmm canım sakin ol anlaşabiliriz gel bi otur soluklan brownieler bitimiYassakkkkkkk
Heee maşallahE Elif_Eylul kilomu güncelledim gördün mü
kız görende çok bişe yapıyorum sanar, dağ tepe gezip foto atıyorum anca napimIyiyim canim iyi olmaya calisiyorum sen nasilsin geziyosun gene
Ben 1tane yedimkiTmm canım sakin ol anlaşabiliriz gel bi otur soluklan brownieler bitimi
Aynen bakıyorum arada pazartesi bildirimini sadece sen yapmıştınHoşbuldum kuzum
Bende seveceğimden eminim canım gerçekten hafta sonu bile biizm gruba yazanlar olmadı hiç bildirim gelmiyor ben evde yalnızım zaten 7.24 telefon elimde o yuzden sıkıntı yok her dk mesajlara cevap vermeye calırım