- 21 Kasım 2013
- 22.925
- 71.934
Kesinlikle katılıyorum ve bence grubun adını" zıpzıpla mastırfit Türkie" yapalımHe valla...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle katılıyorum ve bence grubun adını" zıpzıpla mastırfit Türkie" yapalımHe valla...
Bende denicem :)Evet cnm orta ayarda yapiyorm disi birden pisip ici cig kalmasin diye. Gayet güzel ve hafif oluyor deneyebilirsin.
Cnm kalori sayarda en cok dikkat edilmesi gerekn yag oraniGerçekten çok zor canım çocuklar olunca illaki evde abur cubur oluyor yani tattım misafir için yaptıklarımı güzel olmuş mu diye o da anca 300 kalori ya olmuştur ya olmamıştır gizli saklı yapmayı sevmem vicdan azabı çekiyorum yoksa huyum kurusun zaten az yedim bugün 800 kaloriydi ben kalori hesabı yapıyorum her yediğimi
Ağzı sulanmayan var mı
Anam geldigini belli ettiAğzı sulanmayan var mı
Anan kaç kiloAnam geldigini belli etti
Okadar yemeye catlamamis bu atlar şimdi hiç çatlamazlarAt catlamasin dikkat et
75 gecik belki 80Anan kaç kilo
Poniden zayifmis75 gecik belki 80
Sağol canım dikkat ederim bilmiyordumBende denicem :)
Cnm kalori sayarda en cok dikkat edilmesi gerekn yag orani
Rahmetli Kemal sunal gibi ekmeğini bandir ekranaGöndersene
ŞistPoniden zayifmis
Rica ederim cnm Banada diyetisyenim soylemistiSağol canım dikkat ederim bilmiyordum
İyi geceler canım inşallah rüyanda brownie falan yersinIyi geceler kizlar
Doğrudur canım benim kiloma göre 1400 kalori falan almam gerekiyor bana çok fazlaymış gibi geliyor yavaş yavaş vermek istersem anca 16 haftada verebilirmisim uygulamaya göreRica ederim cnm Banada diyetisyenim soylemisti
Bende kalori sayiyorum
Mesela bugun 1165 kalori almisim ama yag oranim 50 gr gecmiyo
Afiyet olsun canımBugün ki yediklerim söyle
#sabah#
Tereyağında pişmiş yumurta 5 zeytin domates 1 dilim tam buğday
#ara#
2 kasik yulaf, 1 c.k. chia tohumu, çeyrek muz yoğurda hepsini karıştırdım üzerine tarçın serptim.
#aksam#
Tavuklu havuçlu terbiyeli çorba
1 dilim tam buğday ekmeği
Salata
#ara#
1 bardak tarçınlı süt
10 badem
3 litre su yatana kadar 2 fincan yesilcay, 1 fincan sade Türk kahvesi yaninda minnacik bitter. Dükkanı kapattım bu şekilde.
Sporum yok ama çocuklarım var
İyi geceler kaptanım rüyanda beni görIyi geceler kizlar
Benle uğraşmasan rahat uyuyamazsınPoniden zayifmis