- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.805
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende önceleri oglanin bisikletine binerken teker yere yapışıyorduKizlarla bisiklet surmeye gittik kizimn bisikletiyle 2 tur attim kizimda videomu cekti çok şişkoyum çoook
Sayılacak canim spor yarismasina eklenirBen takimsiz olduğum için şuan benim adımlarım sayılmayacak mi yani
Ayy cok kotu olmuşHiç planda yokken tüm gün mutfak temizledim lavobo gideri tıkanmış ama öyle böyle değil bütün mutfağı su bastı hemde pis su Neyseki hallettim nalburdan en güçlü lavobo açıcı alarak
Afiyet olsun canim ❤Kahvaltı 11.3o
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
Zeytin yeşil siyah 5,6 tane
Salata domates salatalık
1 lokma ekmek recele bandım
Ara 1 mandalina
Akşam 17.3o
1 kepçe yesil mercimekli erişte çorbası
1 kepçe yesil fasulye
Yoğurt ezme pancar turşusu
2,5lt su 1lt Dukan birasi
11.852 adım
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
F Frozen01
Tensimi mi verdi iyi gol atmış mavi şirine değil Gargamel bu Merve resmenMira ile nehiri ver
Kiz zeynebi mi aldin aktif uyemdi
Tensim aktif mi
Afiyet olsun canim menu guzel ama kilona gore az geldi bana cok azaltma bir anda yediklerini1. Gün menüm
Sabah(10.00)
2 haslanmis yumurta
Biraz peynir
Domates
Maydonoz
Ögle(13.00)
1 paket cubuk kraker( midem bulaniyordu yatistirmasi icin yedim)
Aksam(17.00)
Tost makinasinda yagsiz pismis köfte 5 adet
Salata
Spor malesef yok
askrhpozitif
Basaracagiz insallah canimDuyuru dikkat dikkat
Fitt_anne
@Kmsl Hnd
@zeyneppk
@Tutaste53
@bluegreeneyes
@Umutumut82
sandriyon
@sardunya1038
@Brzhuzur
Kızlar cuma günü hepimizin yüzdesi hesaplanacak ona göre dikkat edelim yenelim şu mavi takımı
artida olan son gun detoks yapsin detoks suyunuda ihmal etmeyin ekside olan aynen devam
bol su
akşamı sebze protein salata ile ve karbonhidratsız gecirirseniz başaracağız
Cumaya kadar kacamaklardan uzak durun cuma tartidan sonra abartmadan kendinize bir odul yiyecek verebilirsiniz
Başaracağız başaracağız ❤ ❤❤❤❤❤❤
Oda bisemi ben anneme gittim ara ogunumu alip gittim hatta annem borek yapmis cayla yeriz diyeBugün eşimin ananesigile geldik ama burdada kepekli ekmek buldum
Gecmis olsun canimHiç planda yokken tüm gün mutfak temizledim lavobo gideri tıkanmış ama öyle böyle değil bütün mutfağı su bastı hemde pis su Neyseki hallettim nalburdan en güçlü lavobo açıcı alarak
Afiyet olsun canım adimlar cok guzelKahvaltı 11.3o
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
Zeytin yeşil siyah 5,6 tane
Salata domates salatalık
1 lokma ekmek recele bandım
Ara 1 mandalina
Akşam 17.3o
1 kepçe yesil mercimekli erişte çorbası
1 kepçe yesil fasulye
Yoğurt ezme pancar turşusu
2,5lt su 1lt Dukan birasi
11.852 adım
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
F Frozen01
Afiyet olsun canim oglen 3 e kadar birsey yemedin mi20 Eylül menü
15.30
Yumurtalı patates 4 çatal kadar
1 küçük salatalık
16.30.... 5,6 çatal kadar et döner ekmeksiz, 4 kaşık bulgur pilavı, salata
Su 2,5 lt olur yatana kadar
Spor yok zaten oturamıyorum düzgün
Neleeeeer neleeer yaptım kuzenim kalmaya gelecek bir catal bile tadına bakmadim kaşığın ucuyla minnacık sadece dışarıdan da aldık e napcam bakicam mi onlara
Afiyet olsun canım1. Gün menüm
Sabah(10.00)
2 haslanmis yumurta
Biraz peynir
Domates
Maydonoz
Ögle(13.00)
1 paket cubuk kraker( midem bulaniyordu yatistirmasi icin yedim)
Aksam(17.00)
Tost makinasinda yagsiz pismis köfte 5 adet
Salata
Spor malesef yok
askrhpozitif
Normalde de cok fazla yemek yemiyorm. Metabolizmam cok yavas oldugundan kilo aldim malesefAfiyet olsun canim menu guzel ama kilona gore az geldi bana cok azaltma bir anda yediklerini
Arap atı gibi sonradan aciliriz diyorsunMac 90 dk ve biz daha yeni başlıyoruz diyip moralleri bozmuyoruz
Evet cnm orta ayarda yapiyorm disi birden pisip ici cig kalmasin diye. Gayet güzel ve hafif oluyor deneyebilirsin.Afiyet olsun canım
Tost makinasinda kofte iyi pisiyomu hic yapmadimda
Normalde bu kadar saglikli besleniyor muydunNormalde de cok fazla yemek yemiyorm. Metabolizmam cok yavas oldugundan kilo aldim malesef
Yok ya fırsatım olmadı daha doğrusu 8 de kalktım 12 ye kadar temizlik yaptım hazırlanıp sağlık ocağına gittim oğlumun 1 yaş kontrolü ve aşısı vardı bende Covid19 aşısı olmak için gittim öğle tatiline girmişler di bide sıra vardı anca eve gelebildim o zamana kadar eşim döner yaptırmış 2, 3 tane yiyeceğimi sanmış heralde ağzımı surmedim zaten diyet yapmadığımda da 1 tane anca bitirebiliyordumAfiyet olsun canim oglen 3 e kadar birsey yemedin mi
Kuzenin yiyecek sen uzaktan izleyeceksin
Anladim canim yogun bir gun olmus senin icin asilariniz sifa olsun insallahYok ya fırsatım olmadı daha doğrusu 8 de kalktım 12 ye kadar temizlik yaptım hazırlanıp sağlık ocağına gittim oğlumun 1 yaş kontrolü ve aşısı vardı bende Covid19 aşısı olmak için gittim öğle tatiline girmişler di bide sıra vardı anca eve gelebildim o zamana kadar eşim döner yaptırmış 2, 3 tane yiyeceğimi sanmış heralde ağzımı surmedim zaten diyet yapmadığımda da 1 tane anca bitirebiliyordum