- 31 Ekim 2016
- 4.704
- 20.177
- 34
Spordan önce tartıldım balım ondan sonra başladım sporaSpordan sonra tartılmamak gerekiyorr haa ona göre bide hemen ılik dus alman lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Spordan önce tartıldım balım ondan sonra başladım sporaSpordan sonra tartılmamak gerekiyorr haa ona göre bide hemen ılik dus alman lazım
Sabah sporundan sonra bir de birsürü su içtikten sonra tartıldım. Çünkü tartı günü olduğunu sonra hatırladımSpordan sonra tartılmamak gerekiyorr haa ona göre bide hemen ılik dus alman lazım
Ben de ilk defa duydumAraba tatlısı mi ilk defa duydum nasıl bişey ki o.
Bı tatlı canavarı olarak kendime yakistiramadim bilmemeyi ahahahahaah
İşte unuttum tartılmayı.Canım benimm artı gelmenle biraz balli malli kaymakli seyler yiyodun herhalde onları kes kahvaltıya sadec domates salatalık yumurta bol yesillik yemen daha iyi bide cırılçıplak tartıll kalkar kalkmazda tartılma 3 4 saat bekle
Yeni arabasını ıslatma tatlısı canımAraba tatlısı mi ilk defa duydum nasıl bişey ki o.
Arabamı yenileyince hepinize benden araba tatlısıBen de ilk defa duydum
Canım şöyle aslında bende; ben ezelden beri çok temiz ama oldukça dağınık bir insanım. Rabbim bir de benim gibi evlat verdi herşeyi fazla fazla almak gibi bir huyum var-dı. Hal böyle olunca çocuğum bir aktivite yapmak istiyor mesela, bütün ev pert. O an zihnim dolup taşıyor, mutfağa bakıyorum beni bekliyor, çamaşırlar yıkanmayı bekliyor ve ben işlere ulaşırken yanlışlıkla birşeye basmamak için evde sekerek yürüyorum sürekli tavuk gibi bata çıka eşya topluyorum. Arada şartel kapanıyor, öyle boş boş sağa sola bakıyorum. Ben kendimi geliştirme işlerini iş yerimdeki boşluklara bıraktım, evde sadece yarım saat-1 saatte işimi bitirip oturup keyifle 1 bardak kahve içmek istiyorum o kadar benimde internetten dinlediğim insanlar var ama şu an gündemim minimalizm. O da ha deyince olmuyor, daha doğrusu bu sefer de vazgeçmemek için geniiişşşş bir zamana yaydım. Bu sefer olacak çok inanıyorumYoksa sen de Evimi Düzenliyorum whatsap grubunda misin ? Butun kadinlar ortak derdimiz.
Evimiz temiz ve duzenli olsun.
Yemeğimiz olsun ama saglikli olsun , butun aile memnun kalsin
Iyi bir anne ve es olayim
Kendimi geliştirmeye, bakim yapmaya, kariyerime, dinlenmeye, eglenmeye, sevdiklerime az biraz da hobilerime vakit kalsin.
Ev duzeni olmadan olmuyor. Ev ne kadar kalabalıksa isler o kadar uzun sürüyor.
Zihin o kadar dağınık oluyor.
Ilk ev duzenine basladigim hafta biraz çekmeceleri , yazlik kisliklari duzenledim.
Daha sonra sira işleri planlsmaya geldi. O gruba da girdim. Az cok bunlara ilgim hrp vardi 2018den beti Bullet Journal'im var mesela:)
Planlamadan sonra insanin eksiklerini bulup yeni alışkanlıklar kazanmasina sira geliyor:)
Iste orada durdum. Ben alışkanlık da olusturuyorum sonra bir yerde yetmiyor.
Mesela gunde 5sayfa kitap okumayı hergun 50 sayfaya çıkaramıyorum diye bırakıyorum.
Dil calisiyorum. 1.5 yil haftada 3 gun 2 saat online derse girdim ustune 5-6 ay calisip B2 sertifikami da aldim. Ama yeterince calismadim. Konusma ve dinlemelerde eksigim var. Okuma, yazma, konusma ve dinlemeye daha fazls vakit ayirmaya çalışıyorum.
Benim en buyuk problemim yillardir hedeflerimi süsleyen sey kilo vermek. Eee diyet yapiyorum, diyet icin saglikli yemekler yapmam lazim. 9000 adım yuruyus demek 1.5 saat drmek. Oturup bir yerde kahve icersem 2 saat demek.
Duzenli gunluk ev isleri icin 1.5-2 saat gidiyor.
Sosyal medyaya girmiyorum ama youtubedan psikologlari ve kitap ptogramlarni dinliyorum. Genelde spor ve is sirasinda.
Diyet motivasyonunu icin burayi , ev duzeni icin baska bir motivasyon kanalını arada komedi programlarini takip ediyorum.
Sonra bakiyorum hic biri tam degil. Gunde 5 sayfa okuyrak 700 sayfalik kitap bitmiyor. Gunde 10 sayfa calisarak 300 sayfslik ders notu bitmiyor
Oradan biri cikiyor 3 aylarda hatta sadece 1 aylik Ranazanda bir hatim indirmis oluyor. Aaa diyirum o da vardi degil mi , bitmemiş hatimler, kaza oruçları, kaza namazları
Sürekli bir eksiklik...Kendime cok yüklenen biri değildim ama daha da bir hedef küçültmek gerekiyor sanirim. Beğenmediğim 3-5 sayfa okumaları , belki hergun kurani acip 2 satir okumayi , 9000 adim yüruyemesem de 5000 in altina düsmememeyi sürdürmek lazim.
Toplumun ve biz de toplumdan etkilendiğimiz icin bizim artik kendimizden beklentilerimiz cok çeşitli
Bir de boyle deneyecegim.
Alışkanlığım olmadığı icin degil yeterli görmediğim icin kendimi begenmiyordum, kötu hissediyordum. Simdi bir bakacagim ne zaman vakit vardi da zaman ayirmamisim
Heeee olsunn cumartesi ye bomba gibi geleceksinnİşte unuttum tartılmayı.
O bal kaymak hafta sonuna ait sadece. Hafta içi yok özellikle buraya girdikten sonra yemek mümkün mü
Bir de tartı stresi eklenmiştir. Dün sabah tartıldım 72 idim. Hafta sonundan sonra normaldir dedim. 200 gram gitse yeter yarına dedim ve sabahına unuttum tartılmayı
Cok fenaa çıkarrr hemenn oyüzden bence verdin senSabah sporundan sonra bir de birsürü su içtikten sonra tartıldım. Çünkü tartı günü olduğunu sonra hatırladım
Hee tammmSpordan önce tartıldım balım ondan sonra başladım spora
kız allah iyiliğini versin hemi araba almıştır kardeşi kuyruğunu doğrultmak istemiştir hahahaha bizim oralarda öyle derler bende bir haftadır tatlı ısmarlıyorum herkese araba tatlısı hahahahahaAraba tatlısı mi ilk defa duydum nasıl bişey ki o.
inşallah balımHeeee olsunn cumartesi ye bomba gibi geleceksinn
Ben de o fikirdeyim ama bakalımCok fenaa çıkarrr hemenn oyüzden bence verdin sen
Ahahahaahah öğrenmenin yaşı yohhkız allah iyiliğini versin hemi araba almıştır kardeşi kuyruğunu doğrultmak istemiştir hahahaha bizim oralarda öyle derler bende bir haftadır tatlı ısmarlıyorum herkese araba tatlısı hahahahaha