Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Tebrikler ederim, salata yesillik olmayısi didinda guzel menu guzel eksi👌
Sofrada da vardı ama hiç yiyemedim iştahım yoktu elmayı bademi bile zar zor yedim. Teşekkür ediyorum kaptanım.
Afiyet olsun maşallah nasıl dayanabiliyorsun :nazar:
Ayrıca eksini de tebrik ederim canım :KK200:
Tesekkürler kaptanım. İlk başlarda biraz zorlamıştı zorlayan kısmı açlık değil duygusal açlık kısmıydı. normalde de 2 yıldır IF yaptığım için gayet kolay geliyor. Çoğu zaman acıktığım için değil mecbur olduğum için yiyorum.

Ay yok çok zor lütfen yazmak bile yanlış kötüyü çağırmayalım Allah korusun. Rabbım düşmanima yaşatmasın . 1 ay bezlendim küçük çocuk gibi altıma yaptım. Ellerim tutmadı yemeğimi yedirdiler , ayaklarıma kadar deldiler , hala bazı ayak parmaklarımı hissetmiyorum . Ama diyim çok zor . Bazı geceler hala uykuda sıçrıyorum . Rabbım yaşatmasın size

ah canım ya geçmişler olsun neler yaşamışsın öyle yaa. Allah bir daha yaşatmasın.
karavanı da geçmişe bakarken gördüm harika bir karavan güle güle sağlıkla kullanın :nazar:
geçen gece yatmadan önce oğlumla sohbet ediyoruz bana diyor ki "anne biz ne zaman karavan alacağız, ben karavan çok istiyorum" artık nereden estiyse :KK70:
biz de pandemiden önce falan çok bakıyorduk ama pandemiyle birlikte uçtu gitti fiyatlar.

ah canım ya geçmişler olsun neler yaşamışsın öyle yaa. Allah bir daha yaşatmasın.
karavanı da geçmişe bakarken gördüm harika bir karavan güle güle sağlıkla kullanın :nazar:
geçen gece yatmadan önce oğlumla sohbet ediyoruz bana diyor ki "anne biz ne zaman karavan alacağız, ben karavan çok istiyorum" artık nereden estiyse :KK70:
biz de pandemiden önce falan çok bakıyorduk ama pandemiyle birlikte uçtu gitti fiyatlar.

Çok teşekkür ederim canım Rabbım sizlere yaşatmasın. Evet fiyatlar çok uçuk zaten ne ucuzluk markette yumurtanın fiyatına yetişemez olduk . Bizde uygun fiyatlı aldık. Diğer türlü 80 yaşımızda ancak olurdu. Rabbım en güzellerini size nasip etsin 🤲.

Cumartesi 56.6
Salı 57.0

Fark +400

LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Çok da büyük bir artı değil canım c.tesi eksi gelir güzel :KK200:
Bugün artı çıktım 🙈
Cumartesi 64
Bugün 64,6
LenaG LenaG Sem2024 Sem2024
Canım dobarlan bırakma gendiniiii :KK200:
Geçen cumartesi : 66.90
Salı : 66.75
-150 gr 🫣
LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus Sem2024 Sem2024
Tebrik ederim canım eksi gelmiş ne güzel :KK200:
Tünaydın kızçeler 🌸
Malesef yine stresli bir salı dan +400
Cumartesi 75.9
Bugün 76.3
Fark +400
Boncuk2307 Boncuk2307
Tünaydın canım çok büyük bir rakam değil ama aç gezmeden :KK200:

Afiyet olsun canım çok güzel menü yine ve spor da süper :KK200:

Fotosuz canım :KK200:

Iyy dimek yooohh sarılıyoruz kendisine kutluyoruz evet süreci sıkıntı ama bu metabolizma iyi çalışıyor demek

Afiyet olsun canım:KK200: çok nadir bildirim yapıyorsun ve tartı günlerinde bildirim yapmıyorsun açıkçası ne yapam bilemedim hazırlıkta mı olacaksııınn takımlara girmek istiyor musuuunn :KK64:

Afiyet bol can olsun bebişeee :KK200:

Afiyet olsun koşturmalı bir gün olmuş :KK200:

Afiyet olsun güzel menü olmuş :KK200:

Afiyet olsun:KK200: adımlar yine yakıyor :nazar:

Afiyet olsun canım :KK200: kestaneyi bir nevi ekmek gibi düşün

Kaçırdıııınnnn :skandal:

Afiyet olsun p.tesi akiam 2 kase mercimek olduğu için fazla olmuş 2 kepçeye indirsek olur :KK200:

Helllööö milyonerim iyiyiz canım nasıl gidiyor kendini dinleme ve kendinle didişme günleri (yani ben kendimle didişirim de genelde) :confused:

Afiyet olsun minicik bir tuzlu kek ok dir :KK200:

Afiyet olsun :KK200:akşam sörf and törf olmuş

O zaman tavuk şiiişşş en uygunu :KK200:

Harika bir menü yine afiyet olsun :KK200:

Ellerine sağlık canım :KK200:

Afiyet olsun :KK200: bir minik cıss baya minikse olur tabi

Tarçınlı süt diye biliyorum canım :KK200:

Afiyet olsun kahvaltı eksik olmuş bence yanına yiyebiliyorsan yeşillik peynir zeytin falan eklenebilir. Akşam da aynı şekilde salata eklenebilir. Bir de suyu görmedim bol bol içersen bebişe de fayda eder süt anlamında :KK200:

Anammmm o_O

Konuş boncuğum :KK60: ben de bildirimlerden anlıyorum azaldığını tarzım değil ceza olayına girmek istemiyorum ama en azından takımlarda olanlar menü şartıyla takıma dahil olsunlar gibi olabilir

Afiyet olsun dengeli olmamış pek ama akşam kurtarmışsın gibi :KK200:
Sence ben napmışımdır

Günaydııınnn :KK200:

anammm afiyet olsun 2 dilim dubai çiko deyince bir an şok oldum kıııazzz 2 küçük kare mi demek istedin hani dilim deyince :KK57:

Nasıl yaniiii 3200 müüü anammm bağa bişiler oluyor bizi alt üst cayır cayır yakıyor hep 1 de yakıyoruz ev ılıman 450 geldi

Çok iyiyim canım teşekkür ederm bekliyorum seniiii :KK200:

Günaydın canım keyifli yürüyüşler olsun :KK200:

Günaydın canım :KK200:

Günaydııınnn :KK200:

Günaydın :KK200:

Afiyet olsun :KK200: aralar biraz daha iyi gibi yine de çok meyveye yüklenme canım

Canım tebrik ederim eksi gelmiş hasta olduğun için içtiğin ilaçlar şifa niyetine yediklerimizin bir sonucu ödem olur takılma sağlığına tam kavuştuktan sonra gider hepsi :KK200:

Günaydın kraliçeee :KK200:

Günaydın canım harika bir eksi çok tebrik ediyorum :KK200:

Günaydın canım tebrik ederim güzel bir eksi :KK200:

Allah herkese vicdan versin başka ne diyeyim bilemedim :dua:

Günaydın hamiş kız güzel eksi gelmiş tebrik ederim canım :KK200:

Yok öyle bırakmak falan serumlar ödem yapar hemen moral bozmak yok suya biraz yüklen giderler canım :KK60:

Canım çok geçmiş olsun :dua: bence hastaneye gidip rapor almalısın dinlenmeden geçmiyor :KK200:

Canım hastayken gelen kilo şifa niyetine yediklerimizin ödemi moral bozmak yok kendini iyileştir önce gerisi gelir :KK200:

Günaydıııınnn çiçeeemmmm :KK200:

günaydın ceeeee :KK200:

ayy Jou cum çok tebrik ederim canım çok güzel eksi gelmiş :KK200:

Afiyet olsun çok güzel menü :KK200:

Hoşgeldin canım tabii ki hazırlıkta devam edersin :KK200:

Günaydın keleş hanım :KK200:

Yaa ben o fotoyu sen sanıyorum :KK200:

Afiyet olsun maşallah nasıl dayanabiliyorsun :nazar:
Ayrıca eksini de tebrik ederim canım :KK200:

Afiyet olsun :KK200:keşke yağsız mısır patlağı tercih etseydin
Öyle kolay değil canım takımlardan çıkmak yemezleeeerrrr kendini çok kısmadan sağlıklı beslenmeye geçeceksin evinin hanımıııı takımının yıldızı olacaksııınnn muahhahahashaha :confused::confused::confused:

Çok geçmiş olsun canım :dua:

Canımcım regl iken eksi gelmek bile harika tebrik ederim :KK200:

Tebrik ederim canım :KK200:

Günaydın canım :KK200:

Hayırlı günler Fezoooo :KK200:

Geçeerrr geçer daha öncekiler gibiiii bu da geçeeeerrr neler neler geçmedi kiiii yine düşer ödemlerin eksiye eksiyeeeeee :KK75::KK75::KK75:

Tebrik ederim 0.01 bile bize sevinçtir :KK200:

Hani Masterchef te Mehmet şef yapıyor aynı anda hem et ürünü hem deniz ürünü yendiğinde olayiii :KK200:
Şu an 3-4 arasında yanıyor ortalama 65 i görüyorum kombide derece olarak. Ama inan canım kaloriferin geçtiği yerler sıcak zeminde. Diğer yerlere ayak basilmiyor. Burası Erzurum. Gündüz bile -5 dereceden yukarı çıkmıyor. Ayın 15 ini bekliyorum. Eğer verilmez ise kiraya ev sahibini arayacağım. Derdim para değil. Ama çocuklardan birii hasta olurda hastanelik olurlarsa o zaman kıyameti kopartirim.

Şu an 3-4 arasında yanıyor ortalama 65 i görüyorum kombide derece olarak. Ama inan canım kaloriferin geçtiği yerler sıcak zeminde. Diğer yerlere ayak basilmiyor. Burası Erzurum. Gündüz bile -5 dereceden yukarı çıkmıyor. Ayın 15 ini bekliyorum. Eğer verilmez ise kiraya ev sahibini arayacağım. Derdim para değil. Ama çocuklardan birii hasta olurda hastanelik olurlarsa o zaman kıyameti kopartirim.
Haklısın eğer alttan sıcak gelmiyorsa ne yapsan ısınmıyor :KK43:
Salı tartısı geri mi geldi? :olamaz::olamaz:
Geldiiiiii :-)

şimdi senin alt katın boş ve kiraya verilsin de ısınsın mı istiyorsun?

Cumartesi 56.6
Salı 57.0

Fark +400

kız bacımmm nöronnnn kendine gell 60a yol alıyon doparlann lena kaptaniçemin sözünden esinlendiğim gibi hadi biraz leslie meslie yap bacımsu ben bile hasta halimnen bugün 2 mile yaptımda geldim az önce :KK60:
Salı tartısı geri mi geldi? :olamaz::olamaz:
neye şaşırdın kızz sen de gelsin istiyordun hem bakem geçen bişi sordum cevapda yazmamışın bağa küsmüyüz yoksem eşin avukat mı dediydim :KK70:
şimdi senin alt katın boş ve kiraya verilsin de ısınsın mı istiyorsun?
ankeeee ben niye senin her mesajını okurken gülme geliyor bana hahahaahha yaa ne desem bilemedim komiksin herkese lazım bu enerjiden Sitare55 Sitare55 şşştt bide sensin kız kankam kıskanma sakın hee ortalıklarda da yoksun hem gel ikinizide bi öpem:KK60:

X