Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Günaydııınnn :KK200:

anammm afiyet olsun 2 dilim dubai çiko deyince bir an şok oldum kıııazzz 2 küçük kare mi demek istedin hani dilim deyince :KK57:

Nasıl yaniiii 3200 müüü anammm bağa bişiler oluyor bizi alt üst cayır cayır yakıyor hep 1 de yakıyoruz ev ılıman 450 geldi

Çok iyiyim canım teşekkür ederm bekliyorum seniiii :KK200:

Günaydın canım keyifli yürüyüşler olsun :KK200:

Günaydın canım :KK200:

Günaydın :KK200:

Afiyet olsun :KK200: aralar biraz daha iyi gibi yine de çok meyveye yüklenme canım

Canım tebrik ederim eksi gelmiş hasta olduğun için içtiğin ilaçlar şifa niyetine yediklerimizin bir sonucu ödem olur takılma sağlığına tam kavuştuktan sonra gider hepsi :KK200:

Günaydın kraliçeee :KK200:

Günaydın canım harika bir eksi çok tebrik ediyorum :KK200:

Günaydın canım tebrik ederim güzel bir eksi :KK200:

Allah herkese vicdan versin başka ne diyeyim bilemedim :dua:

Günaydın hamiş kız güzel eksi gelmiş tebrik ederim canım :KK200:

Yok öyle bırakmak falan serumlar ödem yapar hemen moral bozmak yok suya biraz yüklen giderler canım :KK60:

Canım çok geçmiş olsun :dua: bence hastaneye gidip rapor almalısın dinlenmeden geçmiyor :KK200:

Canım hastayken gelen kilo şifa niyetine yediklerimizin ödemi moral bozmak yok kendini iyileştir önce gerisi gelir :KK200:

Günaydıııınnn çiçeeemmmm :KK200:

günaydın ceeeee :KK200:

ayy Jou cum çok tebrik ederim canım çok güzel eksi gelmiş :KK200:

Afiyet olsun çok güzel menü :KK200:

Hoşgeldin canım tabii ki hazırlıkta devam edersin :KK200:

Günaydın keleş hanım :KK200:

Yaa ben o fotoyu sen sanıyorum :KK200:

Afiyet olsun maşallah nasıl dayanabiliyorsun :nazar:
Ayrıca eksini de tebrik ederim canım :KK200:

Afiyet olsun :KK200:keşke yağsız mısır patlağı tercih etseydin
Öyle kolay değil canım takımlardan çıkmak yemezleeeerrrr kendini çok kısmadan sağlıklı beslenmeye geçeceksin evinin hanımıııı takımının yıldızı olacaksııınnn muahhahahashaha :confused::confused::confused:

Çok geçmiş olsun canım :dua:

Canımcım regl iken eksi gelmek bile harika tebrik ederim :KK200:

Tebrik ederim canım :KK200:

Hayırlı günler Fezoooo :KK200:

Geçeerrr geçer daha öncekiler gibiiii bu da geçeeeerrr neler neler geçmedi kiiii yine düşer ödemlerin eksiye eksiyeeeeee :KK75::KK75::KK75:

Tebrik ederim 0.01 bile bize sevinçtir :KK200:

Hani Masterchef te Mehmet şef yapıyor aynı anda hem et ürünü hem deniz ürünü yendiğinde olayiii :KK200:
Teşekkürler kaptanım 😍

ya ne kadar minnoşsunnnnnn teşekkür ederim beni düşündüğün için 🥹🥹🥹🥰
normalde yağ tüketimimi kısıtlıyordum günde 1 porsiyon yiyordum artırdım şimdi biraz bebişime sağlıklı yağdan gitsin kalori diye uğraşıyorum şimdilik. ayva da hiç sevmem ama faydalıysa yerim 😂😂
Kaşar ve muzun bebeğe kilo aldırır bilgisi ile özellikle son aylarimda düzenli tukketim.Ondan mıdır anasına mi çekti bilmem 43oo Gr dogdu küçük kizim😬

anammm afiyet olsun 2 dilim dubai çiko deyince bir an şok oldum kıııazzz 2 küçük kare mi demek istedin hani dilim deyince :KK57:

Nasıl yaniiii 3200 müüü anammm bağa bişiler oluyor bizi alt üst cayır cayır yakıyor hep 1 de yakıyoruz ev ılıman 450 geldi

Afiyet olsun :KK200: aralar biraz daha iyi gibi yine de çok meyveye yüklenme canım

Canım tebrik ederim eksi gelmiş hasta olduğun için içtiğin ilaçlar şifa niyetine yediklerimizin bir sonucu ödem olur takılma sağlığına tam kavuştuktan sonra gider hepsi :KK200:

Yok öyle bırakmak falan serumlar ödem yapar hemen moral bozmak yok suya biraz yüklen giderler canım :KK60:

Canım çok geçmiş olsun :dua: bence hastaneye gidip rapor almalısın dinlenmeden geçmiyor :KK200:

Canım hastayken gelen kilo şifa niyetine yediklerimizin ödemi moral bozmak yok kendini iyileştir önce gerisi gelir :KK200:

Öyle kolay değil canım takımlardan çıkmak yemezleeeerrrr kendini çok kısmadan sağlıklı beslenmeye geçeceksin evinin hanımıııı takımının yıldızı olacaksııınnn muahhahahashaha :confused::confused::confused:

Geçeerrr geçer daha öncekiler gibiiii bu da geçeeeerrr neler neler geçmedi kiiii yine düşer ödemlerin eksiye eksiyeeeeee :KK75::KK75::KK75:

Hani Masterchef te Mehmet şef yapıyor aynı anda hem et ürünü hem deniz ürünü yendiğinde olayiii :KK200:
Oyy kaptanımm sağoll😍😍

Ay bir daha yapmayacağım öyle şeyler sabah nasıl pişman ve sivilceli uyandım anlatamam:KK43:((
kaç çıktı itiraf et :KK70:
+900 🥺🥺🥺🥺
Susuzluk ile tatli isteği birbirine karışır, her emzirmeden sonra su icmelisin. Gece acıkıyorsan aksamki yag ve protein miktarini arttir. Kuruyemis ye mesela. Karbonhidratlar hemen , protein ve yag daha gec saatlerde kana karışır tokluk verir. Karatay beslenmesi yani. Hem cig badem ceviz cocugu da tok tutar gece uyur, omega 3 zekasini da açar ohhh win win

Kuruyemis demişken @94bassuk sen de yiyor musun cig kuruyemis . Sonra bir de ayva. Tam mevsimi. Peygamber efendimiz önermiş derler , cocuk güzel olur detler ne kadar dogru bilmiyorum ama folik asit kaynağı 🥰
kuruyemiş ekleyeyim öğünüme canım teşekkür ederim 🙏🏻
Afiyet olsun canım çok güzel menü yine ve spor da süper :KK200:

Fotosuz canım :KK200:

Iyy dimek yooohh sarılıyoruz kendisine kutluyoruz evet süreci sıkıntı ama bu metabolizma iyi çalışıyor demek

Afiyet olsun canım:KK200: çok nadir bildirim yapıyorsun ve tartı günlerinde bildirim yapmıyorsun açıkçası ne yapam bilemedim hazırlıkta mı olacaksııınn takımlara girmek istiyor musuuunn :KK64:

Afiyet bol can olsun bebişeee :KK200:

Afiyet olsun koşturmalı bir gün olmuş :KK200:

Afiyet olsun güzel menü olmuş :KK200:

Afiyet olsun:KK200: adımlar yine yakıyor :nazar:

Afiyet olsun canım :KK200: kestaneyi bir nevi ekmek gibi düşün

Kaçırdıııınnnn :skandal:

Afiyet olsun p.tesi akiam 2 kase mercimek olduğu için fazla olmuş 2 kepçeye indirsek olur :KK200:

Helllööö milyonerim iyiyiz canım nasıl gidiyor kendini dinleme ve kendinle didişme günleri (yani ben kendimle didişirim de genelde) :confused:

Afiyet olsun minicik bir tuzlu kek ok dir :KK200:

Afiyet olsun :KK200:akşam sörf and törf olmuş

O zaman tavuk şiiişşş en uygunu :KK200:

Harika bir menü yine afiyet olsun :KK200:

Ellerine sağlık canım :KK200:

Afiyet olsun :KK200: bir minik cıss baya minikse olur tabi

Tarçınlı süt diye biliyorum canım :KK200:

Afiyet olsun kahvaltı eksik olmuş bence yanına yiyebiliyorsan yeşillik peynir zeytin falan eklenebilir. Akşam da aynı şekilde salata eklenebilir. Bir de suyu görmedim bol bol içersen bebişe de fayda eder süt anlamında :KK200:

Anammmm o_O

Konuş boncuğum :KK60: ben de bildirimlerden anlıyorum azaldığını tarzım değil ceza olayına girmek istemiyorum ama en azından takımlarda olanlar menü şartıyla takıma dahil olsunlar gibi olabilir

Afiyet olsun dengeli olmamış pek ama akşam kurtarmışsın gibi :KK200:
süt gaz yapmaz mı bebeğe

ya ne kadar minnoşsunnnnnn teşekkür ederim beni düşündüğün için 🥹🥹🥹🥰
normalde yağ tüketimimi kısıtlıyordum günde 1 porsiyon yiyordum artırdım şimdi biraz bebişime sağlıklı yağdan gitsin kalori diye uğraşıyorum şimdilik. ayva da hiç sevmem ama faydalıysa yerim 😂😂
Aaa sen hamile misin 😍

Ay bir daha yapmayacağım öyle şeyler sabah nasıl pişman ve sivilceli uyandım anlatamam:KK43:((

+900 🥺🥺🥺🥺

kuruyemiş ekleyeyim öğünüme canım teşekkür ederim 🙏🏻

süt gaz yapmaz mı bebeğe
Bilmiyorum ki canım ben normal düşündüm ama bebeğim hiç olmadığı için gaz da yapıyor olabilir :KK23:

Kızlar ve kaptanlarım ben dün akşam mesajlara bakamadım. Tartı olup olmayacağını görmedim. Sabah gördüğümde evden çıkmıştım. Bugün tartı aramayacağım. Kusura bakmayın cidden :KK43:
Bu mesajdan anladığım kadarıyla tartı bu hafta yeniden gelmiş, açıkçası ben de tartılmadım :110:

Kuzum omiriliğim yırtılmış beynimdeki bos (beyin omirilik) sıvısı boşalmış biraz geç teşhis konduğu için yüksek kafa basıncından dolayı beynimde kalınlaşma vs oldu. Omiligimden 2 kere yama işlemi yapıldı 1 ay hastanede 3 ay evde kımıldamadan yan bile dönmeden yatalak yattım . Şimdi takip ediliyorum spor vs o yüzden yapamiyorum çünkü 40 50 kere omiriligime giriş çıkış yapıldı korkuyorum yapmaya birsey olur diye sürekli temkinliyim.
Canım bu kadar detayı bilmiyordum, tekrar çok çok geçmiş olsun. İnşallah çekilecek olan mr çok güzel sonuçlar verir. Allah bir daha tekrarını yaşatmasın. Dikkat etmekle en iyisini yapıyorsun.

X