Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Eline sağlık cnm Bu hafta kırmızi takımı şanssızlik bırakmadı inşallah önümüzdeki hafta bol eksikler olur.

Canım midesi için verdiler ama belliki iyi gelmiyor aradın mı vet.i ağır geliyor olabilir
Evet canım bugün eşimi kliniğe gönderdim doktoru yokmuş yardımcı asistan 2 gün vermeyin ama başka alternaif yok yine onu içmesi gerek demiş mide koruyucu şurup vericekti kendi doktoru geçen cumartesi götürdüğümüzde niye şurup olmasın dedim ki başlayalı 6 gün oldu 4 gün çıkarmadı 2 gün çıkardı asistan şurup yok demiş ama var hap küçücük birde onun 4te 1ini yani çeyreğini veriyorum 2 susam tanesi kadar ama kokusu bile zehir inşallah ömür boyu içmez en azından 3 güne haftaya 1 olsa pazartesi salı arıyacaz kaptaniçem ama genel durumu iyi maşallah ilaç dışında 1 haftadır kusmuyoda mama yiyoda maşallah

Elle
Ellerine sağlık ve tebrik ediyorum seni Kaptaniçem maşallah harika istikrarlı gidiyorsun
Mavi takımı ve kaptaninida tebrik ederim.@Cicekbocekkaktus

Valla bende ayrı ayrı içmeyi tercih ediyorum

Teşekkür ederim

LenaG ( takımlar daha kurulmadı sanırım)
Bu günkü menüm
10:30 2 sütlü kahve

12:00
2 yk patates salatası
2 yk makarna salatası (kızımın kuran kursuna yapmıştım hazırlarken yedim)
Pancar kavurması
Domates salatalık

15:30 akşam yemeği bitti
4 yk kadar zeytinyağlı galete ununa bulanmış tavuk göğsü
Pancar kavurması
5 üzüm

Su 2.5 olur.
Yürüyüşe çıktım bitince resim atarım
Toplam aldığım kalori 864

Bu gün tatlı ödülü yapmadım zaten artı çıktım salıya kadar vermek için uğraşıyorum

Benim de 6 aylık bebiş var emziren anne diyeti yapıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…