Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Ellerine sağlık canım teşekkür ederim ❤
Birde tabloda 21 i pazartesi günündeki adımım 1600 diil 16 bin adım canım kız
Ablacım bunlar sporllar değil puan hesaplamaları. 1000 adım=100 puan. 16.000 adımda 1600 puan ediyor

Kacla baslamistin 98lerde falan hatirliyorum seni , ne guzel ilerledin

Menü ve spor zorunlu ya canım yapabilecek misin ?
Senin işler hep böyle yoğun mu geçiyor
menü yazmaya çalışırım. spor da uygun olursam adım olur. ama zorunlu şu kadar spor derseniz o zor biraz.
canım normalde de yoğun ama son birkaç aydır ekstra yoğun. inan eve pestil gibi geliyorum.

Çıtırlar liginin adı keşke değişse mesela 50 ler ligi

Kacla baslamistin 98lerde falan hatirliyorum seni , ne guzel ilerledin

Canım rabbkm razı olsun. 103.5 ile nirvanaya ulaştım diyete başladım buraya 98 falandı sanırım. Ben motive ile kilo veriyorum diğer türlü öğlenden sonra diyet bitiyor benim için .

Kaptaniçem birde nick değiştirebilir miyim kızım 2017 ilk nasıl buraya üye yaptıysa o şekilde kaldı hiçte sevmediğim şey öyle değiştirmek ama adama anlatıyorum anlamıyor resmen geçen hafta benimle kavga etti bak o nick öyle birşey değil desemde kayınvalidemin mi yani annesinin mi caki olduğunu söylüyor yine unuttum şimdi ekranda görünce yine suratı değişti pehhh bi sevimli nick bulayım ve nereden değişeceğimi bulursam izninizle gece değiştireyim olurmu kaptaniçem
Kızımın bir kuşu vardı ismi mecnun 1.5 yıl yaşadı bildiğiniz türkçeyi söktü ben nazardan olduğunu düşünüyorum sadece 1.5 yıl yaşadı ve birden
Boncuğa bir bağırıyordu bocukkuuşşş bocukkuuşşş diye olmazsa bocukkuş yapıyım mecnunun hatırasına
LenaG

Canım hesap detaylarından yapabilirsin istediğn zaman değiştirirsin canım ne olacak ayrıca bocukkuş güzelmiş

Ay ben hiç öyle düşünmüyordum. Bu erkekler ne tuhaf şimdi yazdıklarını okuyunca dikkat ettim

Aaa Ben beklemiyprudm nalahit olur diye çifte mutluluk yaşıyprum
Cicekbocekkaktus kaptanım tebrik ederim seni ve takımımızı
LenaG kaptaniçem ellerine emeklerine sağlık teşekkür ederim

Eline sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…