- 14 Şubat 2021
- 830
- 4.578
- 43
Tebrik ederimBen tartıldım hemen düşeyim kilomu
Geçen hafta cumartesi 63,9
Bugün 63,4
-500 gram çok şükür
LenaG Cicekbocekkaktus Eki Görüntüle 3494992
Valla dünden sonra sanki anahtarlar elime geliyor gibi oldu. Öyle ilk başta sağlık olsun diyorum. Şu iki üç hafta sağlık yönünden çok çektim. Bundan sonrası güzel olsun inşallahHosgeldin. Benim sende fark ettigim kilo duraksamani 'kilit ' olarak tanimlaman. Daha once bu yorumu yazmadim di mibir kac defa niyetlendim yazmaya oyle deme diye. Kilit gelirse aklina anahtar getir ☺ her kapı acilir evelallah. Mottomuz "Bu işin anahtari saglik beslenme ve spor . Anahtar bende "
GünaydııınnHerkese günaydın
Günaydın canım inşallahGunaydinnnnnnn huzur dolu hafta sonu dilerim herkese
GünaydııınnnGünaydınlaaarrr
İnşallah öyledir ödemse suyu biraz arttırmaya çalış canım.Spora üye oldum kas yapıp su tuttuğum için kilo aldığımı düşünmk istyrum
GünaydııınnnGünaydınlar
Hoşgeldiiinnnn sen azmettiğin zaman elinde hiçbir artı kurtulamazGüüünaaaýyyyyddddııınnnn
Kokulu kokulu öpücükler
Eki Görüntüle 3494984
LenaG Boncuk2307
İşte geldim buradayım bolca artidayim
Tebrik ederim canımKilo bildirimi
Geçen hafta 71.1
Bu hafta 70.5
Fark 600gr
Yüzde %0.843
LenaG @Mthn83 Cicekbocekkaktus Sitare55 Eki Görüntüle 3494985
Evet canım spor yarışmalarımız başladı ve tabi menü zorunlu spor yarışlarında kazanana +1 puan veriyoruz veee c.tesi tek öğün yapmak koşuluyla ödül çikosuuuu
Ben biraz yabancı kalmış olabilirim yeni kurallar mi var
Yeterli motivasyon oldu mu
Çok cesur değilim ama bı yerden başlamam gerek
Günaydın canımGünaydın kızlar. Tartı günü
Gayet de güzel eksi gelmiş tebrik ederim canım
Hoşgeldin tekrar
Çok tebrik ederim canımBen tartıldım hemen düşeyim kilomu
Geçen hafta cumartesi 63,9
Bugün 63,4
-500 gram çok şükür
LenaG Cicekbocekkaktus Eki Görüntüle 3494992
Tebrik ederim nur cum güzel eksi gelmiş
Afiyet olsun minik parmaklı dış güçleri öperimKahvaltim. Yarım yumurta dış güçler tarafından ele geçirildi.
Hoşbulduk canim. Canım ara vermek zorunda kaldım. Hem hastalık hem iki haftalık eğitim mahvetti. Kullandığım ilaçlarda sanki etkiliyor beni. Doktorla konuşmadan da devam etmeyeyim dedim. Kaldı bir hafta kontrole. Yine ilaç dozu ayarlanacak. Carpintilarim yine devam ediyor ama dozu da fazla almak istemiyorum. Bakalım ne diyecek doktor.Günaydııınn
Günaydın canım inşallah
Günaydııınnn
İnşallah öyledir ödemse suyu biraz arttırmaya çalış canım.
Bir de menü paylaşımları zorunlu canım uymaya çalışalım lütfen menü paylaşımın olmadığı için bişi diyemiyorum
Günaydııınnn
Hoşgeldiiinnnn sen azmettiğin zaman elinde hiçbir artı kurtulamaz
Tebrik ederim canım
Evet canım spor yarışmalarımız başladı ve tabi menü zorunlu spor yarışlarında kazanana +1 puan veriyoruz veee c.tesi tek öğün yapmak koşuluyla ödül çikosuuuu
Günaydın canım
Gayet de güzel eksi gelmiş tebrik ederim canım
Hoşgeldin tekrarpsikolojiyi oldukça zorlayan durumlar yaşadın canım olabilir yine verirsin diyetisyene ara mı verdin ?
Çok tebrik ederim canım
Tebrik ederim nur cum güzel eksi gelmiş
Evett öyle cnm çok haklısın çok çok geçmiş olsun sanada o günler bir daha gelmesinCanım hepimiz bazen benzer durumlar yaşıyoruz. Malesefki bu dünyada kadın olmak çok zorlaştı. Önemli olan sağlık önce kendi canın . Aylarca yatalak kalmış altı bezlenmiş bur kadın olarak sana yazacağım tek şey canının kıymetini bil . ÖNCE SEN
Sen var yaBurnumdaki süm.klerin bitmeisni bekliyorum belki tartıya eksi olarak yansır
Öperim canım senin yerine. Şu iki gündür keyfi yerinde çok şükür.Afiyet olsun minik parmaklı dış güçleri öperim
Benimkini de biri çekse ama şu sinüzitleri falan komple çekse de rahatlasamSen var ya
Sizde de başladı mı sezon. Artık süpürge ile çekiyorum çocukların burunlarını..
Hoşbulduk canim. Canım ara vermek zorunda kaldım. Hem hastalık hem iki haftalık eğitim mahvetti. Kullandığım ilaçlarda sanki etkiliyor beni. Doktorla konuşmadan da devam etmeyeyim dedim. Kaldı bir hafta kontrole. Yine ilaç dozu ayarlanacak. Carpintilarim yine devam ediyor ama dozu da fazla almak istemiyorum. Bakalım ne diyecek doktor.
Günaydın kızlar mutlu hafta sonları tabiki kaçamaksız. Gerçi benim koca kişisi sabah sabah revani olsada yesek kıvamında uyandı
Gecen cumartesi 95.05
Buuu cumartesi 93.90kgfark -1.15 Boncuk2307 LenaG
Bazen olmuyor maalesef ben de bu hafta çok zor kilo verdimGunaydın
Gecen ctesi 66.7
Bugun 66.8
Fark +100
Halbuki bu hafta daha dikkat ettim gecen haftaya göre. Sporda yaptım
Neyse hersey de vardır bir hayır
LenaG
Ah yaa aslında 8lere de çok az kalmış, inşallah bu hafta olurEki Görüntüle 3495006 Geçen cumartesi :91.0kg
Bugün 92.8
Fark : +1.8kg
Bu hafta ilaç hastalık ödem malesef sonuç bu
Hamama gitBenimkini de biri çekse ama şu sinüzitleri falan komple çekse de rahatlasam
Sağol canım. Yok tansiyon değil direkt ama işte dengesizlik yapıyor. Tiroidler Total alındı. İlaç da şimdi yeterli gelmiyor. Çarpıntı baş dönmesi oluyor. Kalsiyum yeterli gelmiyor Dr tek doz kullan bu ay dedi. Uyuşmalar da oluyor. Pataloji sonucu geldi sıkıntılı geldi sonuç. Atom değil ilaçla hallederiz dedi doktor. Atoma gerek kalmaz dedi. işte ilaç torbasına döndüm şu genç yaşta.Çok geçmiş olsun hayırdır sorun tansiyon mu?
Muhteşemsin
Bazen olmuyor maalesef ben de bu hafta çok zor kilo verdim
Ah yaa aslında 8lere de çok az kalmış, inşallah bu hafta olur
100 gr cık için moral bozulur mu bir anda gider merak etmeGunaydın
Gecen ctesi 66.7
Bugun 66.8
Fark +100
Halbuki bu hafta daha dikkat ettim gecen haftaya göre. Sporda yaptım
Neyse hersey de vardır bir hayır
LenaG