Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bununla geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun

Kaptanicem günaydın canımsın dün giremedim evi boyuyoruz baya yıldır boyamadigimiz için yordu bizi 10 yıl olmuş of cucukler den dolayı onemsemedik ama çok zor oldu dönüşümü, sadece bir oda bitti sayılır, dün dikkat ettim menümü düşerim okula git gel yaptım ama tabi yürüyüş denmez ona , iş yogunlugum var biraz ama araya yürüyüş yada spor sıkıştırmaya çalışırim,
Çerezi bir avuç içi kadar olduğun bilmiyordum daha da dikkatli olurum tarhana ve firik fotosunu atarım ödem yapan cinsten ama çok sağlıklı bir yiyecektr Kahramanmaraş tarhanası
Bugün limon eklemedim yeşil cayima daha iyi geldi ,bu arada bilgi için teşekkürler

canımm menü ve yürüyüş çok güzel leslie yapmışsındır umarım ama yine de spor var maşallah sana gene yoğurtla kapatmışsın günü helal kız sanaa

afiyet olsun canım benim senin de menü spor ve su miktarını beğendim maşallah bugünde spor olacak değil mi ama

17 Eylül menü
Sabah yeşilçay
Öğlen 11 bir adet süt mısır
Öğleden sonra komsumda kahvedeydim
3 erik, bir dilim karpuz,6 kadar fıstık
3 adet tarhana sıkım

4 buçuk gibi
Sütlü Menengic kahhvesi

Akşam 6. 30
Bir tabak sebzeli yemk
2yk bulgur pilavı
Bir bardak ayran
Ardına 5 yeşil ceviz
Sitare55 LenaG

afiyet olsun canım menü çok iyi spor sözünü aldım ama bugüne tamammmııı

afiyet olsun canım birde hastayım demiştin ona rağmen sporunuda yapmışsın seni çokk tebrik ediyorum ama dediğin gibi yemek saati birazcık kaçmış bugüne telafi edersin onuda

kızçee ben menülerinize bi sonraki günden ancak bakabiliyorum hem ben karşı takıma sizi savunurken karşı takım kaptanı ve ekibiyle üstüme yürüyor sizde azıcık beni savunuunn kıııaaazz hepsinin şuan başı ağrıyor papatyanın takımından deyin deli gibi sizi savunmaya çalıştım ahahahah menü çok güzel bu arada spor ve su miktarında çokk iyi maşallah bugün de spor yaparsın ama dimii

Günaydın kızlar
Cumartesi 85.4
Bugün 85.4
Sabitim
LenaG Sitare55
O yoğunlukta sabit gelmek bile kar bence canım inş cumartesiye eksiye geçiyoruz
Cumartesi 66.9
Salı 66.2
Eksi 700 grm
LenaG Sitare55 @Mthn83
Artı verilniş Tam da menülerine layık sonuç canım tebrik ederim artı verilmiş eksiye geçilmiş harikasın
Kilo bildirimi
Cumartesi 64,3
Bugün 64,8
LenaG Sitare55
Tomrs firik ve tarhana ödemi muhtemelen canım cumartesiye kadar yeme olır mu hemen ödem gşder ekai bile görülür kiraz sapı çayı iç canım
Menün güzel canım ama bir önceki günkü fazlalık bugün yediğin tarhana ödem yapmış hemen önlem alıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…