- 18 Mart 2018
- 29.665
- 116.322
- 34
Aslında aklımda çok isim vardı, nergis erken davrandı
beni beni bihterini
almadın takımına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında aklımda çok isim vardı, nergis erken davrandı
beni beni bihterini
almadın takımına
Amin canım, azalarak geçiyoroyyy canımmm cok gecmis olsunnn
Rabbim şifa versin insa
Nice mutlu, sağlıklı, huzurlu, uzun ömürler dilerim canımKaptanım valla bu sabah yedim yani ama ama mazeretim var yarın doğum günüm h.içi olduğu için bugünden kutluyoruz sonra bişi yemeyeceğim @Nergis 35
Erkekler kapatılsınGünaydın kizlar ya dün eşimle tartistik akşam ve bu sbaah hiç iştahım yoktu ne güzel ama 1 saat önce barıştık iştahım geldi kahvaltı yaptık sevinsem mi uzulsem mi hayır erkekler de ayrı bir gıcık , dün tartıştık sonra evden gitti hani daha fazla tartışmayalm diye, ben evde çocukla kaldım mecbur kalktım çocugn yemeği iş vs uğraştım hiç kendimce üzülüp kafami toparlayamadim ama erkekler ne güzel git evden kafanı dağıt gel, bu sabah kalktım baktım yine çıktı sonra aradım ağzıma geleni saydım, en sonunda da gel eve çocuğa kahvaltı hazırla benim birşey yapacak halim yön dedim kapattım telefonu banane bugün de evden çıkma sırası ben de diye düşündüm
Ben de çok etkileniyorum, sosyal medyayı kapatmayı falan düşünüyorm ama bu sefer de haberleri merak ediyorumKızlar ben olaylardan çok etkileniyorum. Resmen herşey boş geliyor yasizede oluyor mu?
Dünyaya hevesim kalmadı
İş yapacaklari zaman açılması şartıyla evet.Erkekler kapatılsın
Omurilikte damar tıkanıklığı çıktı, güya doğuştan mışCanım çok geçmiş olsun, peki sebebi neymiş buldular mi
Canım sen kilo vermeye mi çalıyorsun yoksa almaya mı@yosunlupapatya canım diyetisyen listesni paylaş demiştin ya yazayım sen de kahvaltı yapmamışsınfır belki
Saat 12.00:
Ilık limonlu su
1 simit
1 dilim su böreği
1 yemek kaşığı sarelle
Salatalık domates birer dilim
100 gr kaşar p.
1 yemek kaşığı tereyağı
2 yemek kaşığı bal
2 dilim tam b ekmeği
Akşamı da ayrı yazarım
Amin canım8 mi senin oğlan canım Rabbim yardımcıları olsun
Okurken yaşadım resmen Allah şifa versin inş fezam
Hı hıı çok beklersin
Ben ben ben
Yimem ne güzel tertemiz kahvaltımı yaptım şimdi
Çok garip ya gerçekten bazen çok küçük birşey büyük bir etki yapabiliyor insan şaşırıyor ama oluyor işte...tıp cerrahi alanda çok gelişti ama kaç yılındayız maalesef bazı hastalıklara çare olmadı ve bence çoğu şeyin sebebbi bağışıklık herşey oraya çıkıyor kendimize çok çok iyi bakmamız gereken bir dönemdeyiz...sen de kendine çok iyi bak bağışıklığını güçlü tut canımOmurilikte damar tıkanıklığı çıktı, güya doğuştan mış
Sıvılar hakkında yorum yok, hepsinin ağzı mühürlü
Ev doktorumuz, birebir olmasa da tetiklemiştir dedi sadece
Ben bu hastalıktan sonra hissizleştim, herşey boş geliyorKızlar ben olaylardan çok etkileniyorum. Resmen herşey boş geliyor yasizede oluyor mu?
Dünyaya hevesim kalmadı
Benimki şu an bahçeyle uğraşıyor, aynen doğru diyorsun, birazdan da gelir yoruldum, öldüm, bittimBen de çok etkileniyorum, sosyal medyayı kapatmayı falan düşünüyorm ama bu sefer de haberleri merak ediyorum
İş yapacaklari zaman açılması şartıyla evet.
Aynen öyle, tıp ilerliyor da nereye doğru?Çok garip ya gerçekten bazen çok küçük birşey büyük bir etki yapabiliyor insan şaşırıyor ama oluyor işte...tıp cerrahi alanda çok gelişti ama kaç yılındayız maalesef bazı hastalıklara çare olmadı ve bence çoğu şeyin sebebbi bağışıklık herşey oraya çıkıyor kendimize çok çok iyi bakmamız gereken bir dönemdeyiz...sen de kendine çok iyi bak bağışıklığını güçlü tut canım
Bazen bir yere gidiyor falan o zaman anliyorum iş yapiyormus aslında diyeBenimki şu an bahçeyle uğraşıyor, aynen doğru diyorsun, birazdan da gelir yoruldum, öldüm, bittim
Aynı şekilde canım. İki üç gün kendime gelemiyorum. Zor evlat olunca mesele.Ordu da öğretmenin çarptığı çocuğa da çok üzüldüm
Rabbim ailelerine sabır versin. Evlat başka bir yara
amin canım. Ne mantık ne düşünce ne oldu da bir canlıya kuzuya kıydın diyorumiçim yandı ya dayanamaıyroum boyle haberlere Allah ıslah etsin yapanlar cezasız kalmasın
şimdi şişlikler indi canım. Yara kapandı. Bir iki yerinde kabuk var.2 yumurta seni diri tutar canım
bogazın nasıl oldu Sibel temizlikten dolayi şismisti canim haftasonu dinlenebiliuir musun
Bence de beni almayan yandı bu haftaAslında nick yazılışı yüzünden, yoksa kapanın elinde kaldın
ama aç değilim şu an kahvemi de içtim. Kalkıp biraz etrafı toparlayayim. Çocukların banyosu var nasip edeceğim bilmiyorum. Ufaklığı babası yikasin. Büyük kendi halleder. Bir kızım kalıyor onu da eğilmeden ben yikayayim.Günaydın canım
maşallah Allah mezuniyetlerini de nasip etsin başarılar diliyorum
Afiyet olsun
Günooo
Afiyet olsun canım çok güzel
E az çünküüü afiyet olsun
Gör bak çok güzel geçecek sınavı
Afiyet olsun
Benim cizgimi yanlış yazmışsınOysa dün herkesi noktasına kadar kağıda yazmıştım, görmemişim
Ateş yolladi bana
Amin canım. Ama belki diyordum hep belki sağ gelir. Şaka yaptım der size diye.Rabbim tüm evlatlarımızı korusun, benim sağ çıkacağına dair umudum yoktu
Aynen maalesef beslenmemiz bozuldukca tıp birseyleri duzeltemeyecek ama şöyle birşey de var cerrahi alan da gerçekten çok güzel gelişmeler var...eskiye göre çok çok iyi cerrahiAynen öyle, tıp ilerliyor da nereye doğru?
Bunu da sorgulamak lazım
Teşekkür ederim ablacımNice mutlu, sağlıklı, huzurlu, uzun ömürler dilerim canım
Doğum günün kutlu olsun
Kilo aldırmayaCanım sen kilo vermeye mi çalıyorsun yoksa almaya mı
Ay benim jeton 8 10 köşeliAmin canım
Ne bekleyecek, Salı sen benimsin diyorum, önemli olan cumartesi diyorum, ince mesaj veriyorum
E o daha güzel
Salı günu goruşelimmiAynı şekilde canım. İki üç gün kendime gelemiyorum. Zor evlat olunca mesele.
amin canım. Ne mantık ne düşünce ne oldu da bir canlıya kuzuya kıydın diyorum
şimdi şişlikler indi canım. Yara kapandı. Bir iki yerinde kabuk var.
Bence de beni almayan yandı bu hafta
ama aç değilim şu an kahvemi de içtim. Kalkıp biraz etrafı toparlayayim. Çocukların banyosu var nasip edeceğim bilmiyorum. Ufaklığı babası yikasin. Büyük kendi halleder. Bir kızım kalıyor onu da eğilmeden ben yikayayim.
Benim cizgimi yanlış yazmışsın
Ateş yolladi bana
Amin canım. Ama belki diyordum hep belki sağ gelir. Şaka yaptım der size diye.
GörüşelimSalı günu goruşelimmi