- 31 Ocak 2021
- 507
- 1.511
bende o iş kaptanımmAfiyet olsun canım ama bugün yap yarın devammmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende o iş kaptanımmAfiyet olsun canım ama bugün yap yarın devammmm
Kaptaniçem çook tebrik ediyorum
Bazın aynı günü 2 kere yaşıyorum sanıyorum hayır bide onlara yaptığım herşeyi yiyemiyorum zoruma gidiyorAynı bende cumartesi aksam ve pazar günü tüm gun boyleyim
Ne kalmiski be gülümKilo bildirimimi yapayim arkadasa kahvaltiya gidecez LenaG yosunlupapatya Mthn83
Gecen hafta 77.8
Bu hafta 77.3
Fark - 500 gr
Ben uzun suredir 77 kilo altini görmemiştim. Gıdım gıdım vermeye basladim, acaba 77 kiloda direniyir mu vücudum
Evett oda çok kötü durumm yanlarında oturmuyorum bazen mutfakta iş ediyorumBazın aynı günü 2 kere yaşıyorum sanıyorum hayır bide onlara yaptığım herşeyi yiyemiyorum zoruma gidiyor
Yaaa mükemmelsin be canım benim
Nergis 35 canım sporlarinu biliyorum ben illa kırılacak o direnç
Oy oy ne güzel ekşi görüyorum ama herkeslerdeGeçen hafta kg; 75.6
Bugün kg; 75.0
Fark; -600 gram
Bende regl olamadımm sikı diyet yaptım ama regliye bağlıyorum şimdilik bozmamaya devamm
Eki Görüntüle 3470348
yosunlupapatya @Efenin_Annesi LenaG
Gece 2 ye geliyordu yattım, 3,5 saatlik uykuyla bugünü nasıl bitirebilirimAfiyet olsun canım hem 2 dilim kek,hem kurabiye olmamış keşke bugüne denk getirseydin tartı öncesi sıkıntı
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Anammm
Regl iken normal canım koşuşturuyorsun da
Günaydın canım
Günaydın canım ohh iyi yüzmeler
sabit kalmak da iyidir.
Günaydın canım arada oluyor böyle tempoya devammm
Günaydın tebrik ederim canım tamamdır listeye yazdım
Günaydın canım tebrik ederim az maz her türlü eksiyi severiz.
Tebrik ederim canım
Günaydın hayırlı sabahlar uyanmışsın bir kere kalkıp güne başla bence akşam erken yatarsın. ben bir kere uyandıktan sonra tekrar uyuyamıyorum
Günaydın tomrs cum
Tamam canım yazdım gitti
Günaydın
Hem sen arkadaşa gideceksin madem buralarda olmayabilirsin belki seni bı öpeyim de öyle git emiKilo bildirimimi yapayim arkadasa kahvaltiya gidecez LenaG yosunlupapatya Mthn83
Gecen hafta 77.8
Bu hafta 77.3
Fark - 500 gr
Ben uzun suredir 77 kilo altini görmemiştim. Gıdım gıdım vermeye basladim, acaba 77 kiloda direniyir mu vücudum
Tavşan sen oldun, tazı tutamadıKilo bildirimimi yapayim arkadasa kahvaltiya gidecez LenaG yosunlupapatya Mthn83
Gecen hafta 77.8
Bu hafta 77.3
Fark - 500 gr