- 30 Aralık 2022
- 2.849
- 11.134
saolasın canım inşallah inşallah eğrilik kalmaz da hiiç gerek kalmaz çok korkuyorum bendeyosunlupapatya geçmiş olsun canım insa şisi gecince istedigin gibi olur amelyata gerek kalmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saolasın canım inşallah inşallah eğrilik kalmaz da hiiç gerek kalmaz çok korkuyorum bendeyosunlupapatya geçmiş olsun canım insa şisi gecince istedigin gibi olur amelyata gerek kalmaz
hayyy maşallahh Asyaaa ne tatlı allahımm yerim onları bennn arka arkaya olmus sonuncular kalabalik bende cok seviyorum ama benim cesaretim yok kiAaa tesadüfün böylesi benim kızımda 9 yaşında
5 yaş
3 yaş
22 aylık
Benim bebeler
kalmaz insa canım dikkat et sen dinlen birazsaolasın canım inşallah inşallah eğrilik kalmaz da hiiç gerek kalmaz çok korkuyorum bende
Allah bağışlasınn. yeni mis kokulu bebegin var canımm benimmm ben hamilelik haber verigin gunu hatırlıyorumYok kizz ikizler burcu
KIzım 2 yaşında oglum 2 aylık
Ikisida haziran doğumlu kızım 3haziran oğlum 13haziran
Maşallahh allah bağışlasın
7 leri görmeden altilar miharikaaa bu sefer 6 ları görücez canım artık yeter bitti dönüş yok şu 8 lerden beraber kurtulucaz
tebrik ederimmm
Yaaaaasende vardın dimiii reglim duzelmişti öyle kalmışım yoksa mümkun değildi ilki zor oldu benimAllah bağışlasınn. yeni mis kokulu bebegin var canımm benimmm ben hamilelik haber verigin gunu hatırlıyorum
Amin amin sağol canım Allah razı olsun evet zor ama güzel yavalla canım gözün kesmiyorsa hiç bulaşmahayyy maşallahh Asyaaa ne tatlı allahımm yerim onları bennn arka arkaya olmus sonuncular kalabalik bende cok seviyorum ama benim cesaretim yok ki
canım tebrik ederim
Selam canım olsun yoğunluk bitince eski düzene geri dönersinkızlar selamlar
üniversite kayıtları başladı, su içmeye fırsat bulamıyorum yine
bildirimimi yapayım hemen
cuma: 62,05
bugün: 62,95
fark: +900 gr
ama wc problemim var ne yazık ki kaç gündür karnım davul gibi
yosunlupapatya LenaG
Canım kiraz sapı ödem atar kabızlık için bol bol su ve kuru kayısı başla artıya takılma toparlanırBen de yoldayım şu an aşırı şişim kaç gündür sıkıldım artık akşama evimdeyim inşallah Su değişikliği yüzünden kabızlık sorunu yaşıyorum ve dukan kiraz sapım da yok iyice bunaldım karın ağrısından
17 Ağustos Cumartesi :70
20 Ağustos Salı : 70.85
+850 gr başladığımdan beri ilk defa artıyım moralim bozuldu
LenaG yosunlupapatya D Deltavealfa
Yaa bu günü ben hep unutuyorum sabit yazalım kaptanım yedik içtik yüzden düştük bu halimle tartilamam şimdi karnım tok bolca su da gömdüm terazi sağlam çıkmazKızlar tartı bildirimlerinizi bekliyoruuummm
Hedef60kgolmak
bilgeyogii
tomrs
bluegreeneyes
serap911
Tesnim1903
I irmaknehirgol
nurovic
L leyl76
yok kız nasıl atlayalımmm 7 leri hızla gecelim anlamında7 leri görmeden altilar mi
evet canımm benim tatlı hamişimizdin allaha hamdolsunartık kucağındaYaaaaasende vardın dimiii reglim duzelmişti öyle kalmışım yoksa mümkun değildi ilki zor oldu benim
her zaman eksi olmuyor canım kuru kayısı zeytinyagi falan cumartesiye kadar düser bencekızlar selamlar
üniversite kayıtları başladı, su içmeye fırsat bulamıyorum yine
bildirimimi yapayım hemen
cuma: 62,05
bugün: 62,95
fark: +900 gr
ama wc problemim var ne yazık ki kaç gündür karnım davul gibi
yosunlupapatya LenaG
eminimm çok tatli yanı var amaa kesmiyoooAmin amin sağol canım Allah razı olsun evet zor ama güzel yavalla canım gözün kesmiyorsa hiç bulaşma
artı karın sisliginden buyuk ihtimal insa cumartesiye kadar gecerBen de yoldayım şu an aşırı şişim kaç gündür sıkıldım artık akşama evimdeyim inşallah Su değişikliği yüzünden kabızlık sorunu yaşıyorum ve dukan kiraz sapım da yok iyice bunaldım karın ağrısından
17 Ağustos Cumartesi :70
20 Ağustos Salı : 70.85
+850 gr başladığımdan beri ilk defa artıyım moralim bozuldu
LenaG yosunlupapatya D Deltavealfa
Çok teşekkür ederiiim kaptanımmenü su ve spor herşey olması gerektiği gibi takımımdaki arkadaşlarımla iftihar ediyorum resmen harikasınız bu güzel emeklerinizin karşılığını alacağınızdan hiiç şüphem yok
GeldiimKızlar tartı bildirimlerinizi bekliyoruuummm
Hedef60kgolmak
bilgeyogii
tomrs
bluegreeneyes
serap911
Tesnim1903
I irmaknehirgol
nurovic
L leyl76
ederim evet öyle oldu sonrasında pişmanlıklar dolduAfiyet olsun
Afiyet olsun canım gayet güzel
Afiyet olsun canım çok güzel
Canım kaptanım çok geçmiş olsun benim bildiğim direk ameliyata alıyorlar elle oturtmak mı kaldı yaa. Ayrıca hava da sıcak şişer dinlenmen lazım gitmemen lazım işe
Canım çok geçmiş olsun
Afiyet olsun canım yine meyveler çerezler kaçmış
Afiyet olsun akşam az olmuş sanki
Günaydın canım maşallah ne güzel eksi ödem mödem boşver gitmiş ya
Canım çok bişi değil cumartesiye esamesi kalmaz
Günaydın canım sabit kalmak da bişidir
Günaydın tebik ederim canım
Günaydın jou cum tebrik ederim.
Günaydın canım güzel plan afiyet olsun
Günaydın sabitte güzeldir.
Günaydın tebrik ederim canım
Yok yok inanç kaybetmiyoruz direnç gösteriyor inat ediyoruz sen kazanacaksın burda kutlama yapacağııızzz
Önemli bir artı değil canım c.tesiye hiç kalmaz
Canım yazmamışsın bugünkü tartın 68.60 mı ? Tebrik ederim.
Tebrik ederim canım
Tutkucum günaydın tebrik ederim canım
Bak yine gitmeye başladı hızlı hızlı tebrikler canım
Günaydın canım sen iyi ol da bendeki bilgiye göre +0.300 ama çok işi değil halledilir.
Günaydın canım
canım az bir artı çabucak gider
Tammdr kaptanicem artı çıktım malesefKızlar tartı bildirimlerinizi bekliyoruuummm
Hedef60kgolmak
bilgeyogii
tomrs
bluegreeneyes
serap911
Tesnim1903
I irmaknehirgol
nurovic
L leyl76