- 13 Ağustos 2012
- 4.574
- 19.934
Tiorid canım. Nodüller iyice büyümüş. Artık tiroid degerlerimde dengesizlesti. Beni de zorluyor artık.Yaaa ne ameliyatı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tiorid canım. Nodüller iyice büyümüş. Artık tiroid degerlerimde dengesizlesti. Beni de zorluyor artık.Yaaa ne ameliyatı
Afiyet olsun
Afiyet olsun çok güzelGüno
Bugün planı
Kahvaltı 9.45
Haşlanmış yumurta
Roka maydanoz
Peynir
1 dilim ekmek
Ara öğün 13.00
Meyve
Ara öğün 14.00
10 çiğ badem
Yeşil çay
18.00 akşam
2 kepçe çorba
Sebze yemeği 6 kaşık
2.5lt su
GünaydınlarGünaydın
Günaydın kaptanGünaydın çıtırlar
Afiyet olsunKızlarr kahvaltımm ekteee ay çok güzle oldu uydurdum ilkkez yaptım tavsiye ederim hep aynı yumurta yemeyi sevmem diyet yaparken sıkılmamak için böyle şeyler yaparım
Tarifimi veriyoreeer
Yulaf semizotu ve az salca ile zeytinyağında kavurdum az tereyag koydum baya kavurdum yulafla
Sonra yumurtalı omlet arasına kaşar enfeeesss
Eki Görüntüle 3465933
Kaptanlarımmm
Elhan LenaG @Mthn83 A Asya89
@Efenin_Annesi
Tabi ki erteleme. Sağlıklı bir operasyonla normal hayatına devam etmeni dilerim canım. Bir haftada toparlanirsin. Şikayetlerinden kurtulursun. Önümüzdeki eğitim öğretim yılında fazla yük alma üzerine. Yapan da yapmayan da aynı. Sağlıktan önemli bir şey yok. Seni uzaktan anlattigin kadarıyla tanıyorum çabalarına hiç yabancı değilim çünkü ben de senin gibiydim. Az iş kaliteli iş...Aile birliği, etkinliklere biraz mesafeli ol sağlığına yatırım yap. O tür şeyler yorar insanı hele bir hanımı daha çok yorar meslektaş ve seni seven abla tavsiyesi Her şey yolunda diyecegin günlerin hayaliyle Allah yardımcın olsun bitanemTiroid hocam. Artık erteleme durumum yok. Göğüs kafesine doğru yayılmaya başlamış. İlerisi daha sıkıntı olacak. Şu bir aydır da iyice zorluyor beni. Nefes alırken zorlanıyorum, carpintilarim çoğaldı. Okullar acilincaya kadar toparlanirim inşallah. Tek korkum o . Ağır gecerde duzelemezsem diye.
RABBİM şifa versin canım. Olumlu düşün herşey çok güzel olacakTiorid canım. Nodüller iyice büyümüş. Artık tiroid degerlerimde dengesizlesti. Beni de zorluyor artık.
YulafjuuuKızlarr kahvaltımm ekteee ay çok güzle oldu uydurdum ilkkez yaptım tavsiye ederim hep aynı yumurta yemeyi sevmem diyet yaparken sıkılmamak için böyle şeyler yaparım
Tarifimi veriyoreeer
Yulaf semizotu ve az salca ile zeytinyağında kavurdum az tereyag koydum baya kavurdum yulafla
Sonra yumurtalı omlet arasına kaşar enfeeesss
Eki Görüntüle 3465933
Kaptanlarımmm
Elhan LenaG @Mthn83 A Asya89
@Efenin_Annesi
Geçmiş olsun kankişim. Kalk soğuk bir duş al çay demleyip içelim .Günaydın kızlar dun keyfim kaçtı bi halsizlik oldu erkenden uyumuşum bugünde hiç halim yok
Çok teşekkür ettim hocam güzel düşüncelerin için. Bu sene biraz geriden takip edeceğim ne kadar yapabilirsem artık. İdaremiz değişti. Bu yeni gelen müdür nasıl bir yapıda onu da bilmiyorum. Ama etkinlikler kurslar bu sene biraz rafa kalkacak gibi duruyor. Çünkü geçen sene çok yoruldum.Tabi ki erteleme. Sağlıklı bir operasyonla normal hayatına devam etmeni dilerim canım. Bir haftada toparlanirsin. Şikayetlerinden kurtulursun. Önümüzdeki eğitim öğretim yılında fazla yük alma üzerine. Yapan da yapmayan da aynı. Sağlıktan önemli bir şey yok. Seni uzaktan anlattigin kadarıyla tanıyorum çabalarına hiç yabancı değilim çünkü ben de senin gibiydim. Az iş kaliteli iş...Aile birliği, etkinliklere biraz mesafeli ol sağlığına yatırım yap. O tür şeyler yorar insanı hele bir hanımı daha çok yorar meslektaş ve seni seven abla tavsiyesi Her şey yolunda diyecegin günlerin hayaliyle Allah yardımcın olsun bitanem
Amin canım inşallahRABBİM şifa versin canım. Olumlu düşün herşey çok güzel olacak
Gibi durmasın rafa kalksın Bir şey derlerse sağlıgim için dinlenmem lazım bitti. Geçen seneki hayatını biz biliyoruzÇok teşekkür ettim hocam güzel düşüncelerin için. Bu sene biraz geriden takip edeceğim ne kadar yapabilirsem artık. İdaremiz değişti. Bu yeni gelen müdür nasıl bir yapıda onu da bilmiyorum. Ama etkinlikler kurslar bu sene biraz rafa kalkacak gibi duruyor. Çünkü geçen sene çok yoruldum.
Çokta kavurmadım aslında biraz kızarttim yulafı ablamm sen istersen dilediğin gibi yapabilirsinYulafjuuu
Semizotu harika bir tercih yalnız çok kavrulmasi düşündürdü tatlışım. Afiyet olsun ilham perilerin bol olsun bizlere güzel fikir oluyor.
Doğrudurr iyi sonuçlar all inşaallahh canım benim annemdede var ve kilo verme side yavaşlıyor biliyorum doğrumu bilmiyorumTiorid canım. Nodüller iyice büyümüş. Artık tiroid degerlerimde dengesizlesti. Beni de zorluyor artık.
Bu sene zaten yüksek lisansim var hocam onu aldım gündeme. Eylül sonrası dersler başlıyor. Projeleri devrettim zaten kızımın öğretmenine. O devam ettirecek. Destek lazım olursa elimden geleni yaparım dedim.Gibi durmasın rafa kalksın Bir şey derlerse sağlıgim için dinlenmem lazım bitti. Geçen seneki hayatını biz biliyoruz
Evet canım o da ayrı mesele. Çünkü herkes aynı şeyi diyor. Bu kadar az yemeye bu kadar harekete daha zayıf olman lazım ama ben 70 den aşağı inemeiyorumDoğrudurr iyi sonuçlar all inşaallahh canım benim annemdede var ve kilo verme side yavaşlıyor biliyorum doğrumu bilmiyorum
İyi düşün iyi olsun çok kısa zamanda toplarsın canım kendini Allah iyilik sağlık versinTiroid hocam. Artık erteleme durumum yok. Göğüs kafesine doğru yayılmaya başlamış. İlerisi daha sıkıntı olacak. Şu bir aydır da iyice zorluyor beni. Nefes alırken zorlanıyorum, carpintilarim çoğaldı. Okullar acilincaya kadar toparlanirim inşallah. Tek korkum o . Ağır gecerde duzelemezsem diye.
Gel kız kankişim demledim çayı ️Geçmiş olsun kankişim. Kalk soğuk bir duş al çay demleyip içelim .
Iştee durum belli çok yavaş çalıştığı için bunlar inşaallah bundan sonra daha iyi guzel sonuçlar alırsın kuzum öncelik sağlıkEvet canım o da ayrı mesele. Çünkü herkes aynı şeyi diyor. Bu kadar az yemeye bu kadar harekete daha zayıf olman lazım ama ben 70 den aşağı inemeiyorum
İnşallah canım. Strese giriyorum.İyi düşün iyi olsun çok kısa zamanda toplarsın canım kendini Allah iyilik sağlık versin
Gel kız kankişim demledim çayı ️
Ya önceden böyle değildim. Ama son tahlillerde TSH t3 T4 de dengesizlesmis.biri yüksek biri düşük. Karmakarışık.Iştee durum belli çok yavaş çalıştığı için bunlar inşaallah bundan sonra daha iyi guzel sonuçlar alırsın kuzum öncelik sağlık
Hiccc stres yapma canım benimİnşallah canım. Strese giriyorum.
Çok geçmiş olsunTiorid canım. Nodüller iyice büyümüş. Artık tiroid degerlerimde dengesizlesti. Beni de zorluyor artık.