- 24 Aralık 2023
- 2.238
- 11.874
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbuldum bitaneemmm . Ben de özledim çok hem de, Allahın izniyle cumartesi takımlardayım sizler de uygun görürsenizKııız çiçek kadın hoşgeldin özlettin kendini güzel bir tatil geçirmene çok sevindim canım.
Amiinn canımm, inşallah geldim geldim çok azıcık kaldıOoooo ben geldimmm ardımdan geliyorsuuunnnnnn djyorum bu kııaazzz nerdee hemen gelll sağlicakla kazasiz belasız evine kavuş
Sağol canımm, iyi geldi gerçektenbiz de seni özledikkk
oh ne iyi etmişsin dinlenmişsin
böyle zamanlarda görülen artı çabucak gider merak etme
kaptanım Mthn83 gittim senden iyi mi anaa hoşçakal emii kendine iyi bakk A Asya89 merhaba kaptanımm beni Sitare55 mmm ile ayrı düşürmediğin için teşekkür ederimm ahahah naber sitaree gene aynı takımdayız eheheheTransferi yapayım bari. Bende ki şans bak ilk defa transfer hakkı kazandım onda da büyük kaptanı vermek zorunda kaldım
LenaG canım seni mavi takıma transfer ettim
yosunlupapatya sende kırmızı takıma gel canım zaten Sitare55 birbirinizden ayrı duramıyorsunuz ayırmayalım sizi
Mthn83 bilgine canım
Ceee diyip gidiyorTeşekkürler gezegenfeza ablam buralarda mi
Lenag ne zamandan beri sağlıklı bekleniyorsun başlangıçta kilon kaçtı kaç aydır devam ediyorusnbugün tartıldıysan at hemen c.tesi takımlara girersin
Maşallah canım. Devamı gelsin inşallahIvvveeettttttttt vermisim bile 4 gunde 1 kilo
Çiçeğim hoşgeldinHoşbuldum bitaneemmm . Ben de özledim çok hem de, Allahın izniyle cumartesi takımlardayım sizler de uygun görürseniz
Amiinn canımm, inşallah geldim geldim çok azıcık kaldı
Sağol canımm, iyi geldi gerçekten
Kafamı toplayıp dönüyorum aranıza inşallah, motivasyonum yüksek çok şükür
Teşekkürler canım
Canım çok karışık aslında ben yıllardır bir alıyorum bir veriyorum en çok 124.7 yi gördüm bir 100 e düşüyordum ara verip 110 oluyordum.Lenag ne zamandan beri sağlıklı bekleniyorsun başlangıçta kilon kaçtı kaç aydır devam ediyorusn
HoşbuldummHoş geldin canım
Serabim yukarıda vizenin çıktığını okudum nasıl sevindim anlatamam. Hayırlı olsun kuzucum.
Canım cordi gelmiyor ama elhan kaptaniçem emekliye ayrıldı buralarda ama
Hoşbuldum canımmÇiçeğim hoşgeldin
Özledik