- 30 Aralık 2022
- 2.828
- 10.907
yaa aşkolsun kaptanımm sevinçten unuttum bu seferde sitare beni çok sıkıştırdıydı hemen ona baakk gördünmü demek için etiket yapmışım sizi sonradan alıntıladım ama afedersin accıkkKız korkudan etiket yapamıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa aşkolsun kaptanımm sevinçten unuttum bu seferde sitare beni çok sıkıştırdıydı hemen ona baakk gördünmü demek için etiket yapmışım sizi sonradan alıntıladım ama afedersin accıkkKız korkudan etiket yapamıyor
Herşey aynı vizem çıktı Eylül'ün 25 inde gidiyorum çok heyecanlıyım. Sınavlar dil öğrenme zor zorlu bir süreçteyim. Kilo da aldim geri dönmek istiyorumNerdesin kııızz hoşgeldin ne yaptın nasılsın
Afiet olsun çok doyurucu görünüyor
SAğoll canım benimm nasılsın leylimmmçok lezzetli görünüyorrrr afiyet olsunn
Çokta doydum vallahii kahvaltiyı herzaman sağlam yaparımAfiet olsun çok doyurucu görünüyor
Teşekkür ederimm askosuAfiyet olsunn cnm ellerine sağlık
iyiyim şükürr sen nasılsın çıtır anneeeeSAğoll canım benimm nasılsın leylimmm
2 yumurta chia tohumu (olmasada olur) yulafBu nedir ki acaba canim tarif pleaseee
Ne demek canim ama su bir gercek ki son kilolar zor verilir ve sen bunu bir ay gibi kisa bir surede basardin harikasin canim paoatyam
Çok şükür vize çıkmış çok sevindim Gel gel özledik seniHerşey aynı vizem çıktı Eylül'ün 25 inde gidiyorum çok heyecanlıyım. Sınavlar dil öğrenme zor zorlu bir süreçteyim. Kilo da aldim geri dönmek istiyorum
Bugün salı nasıl yapalım yarın tartilayim mi sabahÇok şükür vize çıkmış çok sevindim Gel gel özledik seni
Canım cordi gelmiyor ama elhan kaptaniçem emekliye ayrıldı buralarda ama
bugün tartıldıysan at hemen c.tesi takımlara girersinBugün salı nasıl yapalım yarın tartilayim mi sabah
Bugün tartilmadim kahvaltı yaptım su içtim kahve içtim bence yarın tartilip buraya atayım çokta korkuyorum tartilmaya en az 5 kilo aldımbugün tartıldıysan at hemen c.tesi takımlara girersin
Tama canım yarın atarsın 5 kiloda neymiş sana dayanır mııııBugün tartilmadim kahvaltı yaptım su içtim kahve içtim bence yarın tartilip buraya atayım çokta korkuyorum tartilmaya en az 5 kilo aldım
Günaydın canım tebrik ederim güzel gitmiiişşş
Çıtır çıtır yeriz biz o kilolariTama canım yarın atarsın 5 kiloda neymiş sana dayanır mıııı
İşte buuuuÇıtır çıtır yeriz biz o kilolari