- 26 Nisan 2020
- 1.421
- 7.336
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sevindim canım ay mezun veriyoruuuzzzzDünkü konuşmamızda sonra aslında bir aydır zaten gitmek istiyordum ama günün kosturmacasindan fırsat bulamıyordum dedim hemen gitmeliyim neden daha fazla bekleyeyim yağ su kas kütlesi oranlarimin müthiş olduğunu daha fazla zayiflamamam gerektiğini yoksa çok zayıf kategorisine gideceğimi söyledi doktor ve kilom da bu herşeyi detaylı ölçen tartıya çıktığımda 53.80 olduğunu söyledi ve korumada kal artık dedi amaa sağlıklı beslenmenin önemini anladım sağlıklı bir şekilde bu enerjili hareketli sağlıklı beslenmeli hayata devam yanii
Kız yokk dur devamm korumak da önemli dediii kendini kismadan sevdiğin herşeyden aslında belirli ölçüden yemem gerektiğini ahahah ayy daha çok şey dedi de buraya anlatsam uzun olur hani mesela iki dilim ekmek yerine o gün canın tatlı istiyorsa o iki dilim ekmeğe denk gelen pastayı ye mesela dedik ama şuan mükemmel bir kas kutlen harika neredeyse sınırda bir yağ oranın ve müthiş bir su miktarin var dedi ayy doktor öyle söyledikçe benim ağzım kulaklardaÇok sevindim canım ay mezun veriyoruuuzzzz
Çok sevindim canım ay mezun veriyoruuuzzzz
Artık kilo vermeye değil korumaya başlayacaksın ya o yüzden mezun dedim. Tabii ki devam gitme bir yere sakınKız yokk dur devamm korumak da önemli dediii
Helede sizi cookk sevdim ben bu sağlıklı yaşamaya öğrenmeye burada arkadaşlarımla birlikte devam hemdeeArtık kilo vermeye değil korumaya başlayacaksın ya o yüzden mezun dedim. Tabii ki devam gitme bir yere sakın
Biz de seni sevdikHelede sizi cookk sevdim ben bu sağlıklı yaşamaya öğrenmeye burada arkadaşlarımla birlikte devam hemdee
Gözün aydın canım çok sevindim inanki darısı bizlere insalahhhh hangi doktorda yaptırdın canım bu olcumleri ozel de miDünkü konuşmamızda sonra aslında bir aydır zaten gitmek istiyordum ama günün kosturmacasindan fırsat bulamıyordum dedim hemen gitmeliyim neden daha fazla bekleyeyim yağ su kas kütlesi oranlarimin müthiş olduğunu daha fazla zayiflamamam gerektiğini yoksa çok zayıf kategorisine gideceğimi söyledi doktor ve kilom da bu herşeyi detaylı ölçen tartıya çıktığımda 53.80 olduğunu söyledi ve korumada kal artık dedi amaa sağlıklı beslenmenin önemini anladım sağlıklı bir şekilde bu enerjili hareketli sağlıklı beslenmeli hayata devam yanii
sende iyiki varsın buradasın canım bunun mutluluğu gerçekten başkaymış istanbulda bir aile hekimliği diyetisyen bölümüne gittim ücretsiz bağlı bulunduğum aile hekimliğiydi.Gözün aydın canım çok sevindim inanki darısı bizlere insalahhhh hangi doktorda yaptırdın canım bu olcumleri ozel de mi
En azından grupda bilinçli tecrubeli arkadaşlar var çok sansliyiz sen olsun patimsilizm Olsun ve diger kilo Veren arkadaşlar olsun iyiki varsınız
Konum atBu saatte sütlaç yapıyorum
Koş gel
Zaten normal araliktasin kilon düşük o yuzden alman gereken kalori miktari az.. benim de oyle mesela gunluk yediklerim toplam 900-1000 falan yapiyor fazlasini istesemde yiyemem bu civarlarda beslenip(1000 kcal) birde 40 dklik yürüyüş yapsan 400-500 açık yapmis olursun kilon eksilirpatimsilizm canım bunu da sana atmak istedim dünkü konumuza istinaden bazal kcal miktarim ve metabolizma yaşım
Sen de iyi ki varsin NergisimGözün aydın canım çok sevindim inanki darısı bizlere insalahhhh hangi doktorda yaptırdın canım bu olcumleri ozel de mi
En azından grupda bilinçli tecrubeli arkadaşlar var çok sansliyiz sen olsun patimsilizm Olsun ve diger kilo Veren arkadaşlar olsun iyiki varsınız
ama eksilme artık sabit kalmaya bak dedi 51 52 çok düşük olurmuş benim için tabi yine ben aynı yeme düzenimden devam edeceğim. sevdiğim şeylerden de belirli ölçüde gene yememi de yapacağım artık:) mesela lahmacun mu istedi canım o akşam 1 tane yiyip yanında bol salata ve ayran ile daha bi bilinçli oldum diyelim artık hem doktor hem burada sizlerin tavsiye ve bilgileri tecrübeleri ileZaten normal araliktasin kilon düşük o yuzden alman gereken kalori miktari az.. benim de oyle mesela gunluk yediklerim toplam 900-1000 falan yapiyor fazlasini istesemde yiyemem bu civarlarda beslenip(1000 kcal) birde 40 dklik yürüyüş yapsan 400-500 açık yapmis olursun kilon eksilir
sende iyiki varsın buradasın canım bunun mutluluğu gerçekten başkaymış istanbulda bir aile hekimliği diyetisyen bölümüne gittim ücretsiz bağlı bulunduğum aile hekimliğiydi.
Sen de iyi ki varsin Nergisim
Canım maşallah darısı bizlereHelede sizi cookk sevdim ben bu sağlıklı yaşamaya öğrenmeye burada arkadaşlarımla birlikte devam hemdee
yok yok buradayım inşallah canımCanım maşallah darısı bizlere
Gitme yine motivasyon amaçlı birilerinin bulunması güzel
Uzun süredir gitmeyen kilolarla ilgili bir bilginiz var mi?Ben spora guvenm derken yiyim yiyimde spor yapayim yakarim mantigina güvenme dedim
Bahane aramayin kizlar yaa iste saglikli temiz beslenip vakit ayirabildigin kadar hareket etceniz bu kadar basit...
Ya ben 2 saat yurudum nasılsa şu hamburger bana kilo olmaz mantigi ters teper.