- 8 Ağustos 2011
- 2.745
- 7.536
Tekrar selamlar
Yeni hafta hayırlı olur inşallah hem ayı bitiriyoruz hemde yeni hedeflere doğru gidecegiz. İnşallah
Kahvaltı 11.30
1 su bardagi süt 3 YK yulaf ezmesi
1 şeftali tarçınlı
10 badem içi
14.00
Yarım.paket altınbaş çörekotlu bisküvi
16.10
1 kase semizotu salatası
3yk yoğurt.keten tohumlu
2 YK bulgur pilavı
19.00
3-4 kaşık Semizotu salatası
2-3 dilim hellim.peyniri
Akşam.ogunune henüz tam karar vermemekle Beraber böyle planladim.fikir alabilirim belki ara öğün yaparım akşam bakicizzzzz
LenaG Mthn83 patimsilizm
Kızlar adamakıllı beslenmede 23. Günüm 10 günü diyetisyenle
Kalan günleri kendi kanatlarımla uçtuğum süreçte en çok diyetisyenle uyguladığımız programda kilo vermeme etki etmiş gerçi reglim öncesinde toplanan ödemide hesaplamak gerek bugün daha.az hareketlilik oldu cunku hem. Halim yok hemde iştahım.
Biraz canlanmak.icin çamaşır yıkadım.topladim.bulasik.mak doldurdum
Salata yaptım
Regl donemlerinde daha çok nasıl beslenmeye önem veriyorsunuz kısıtlayıcı diyet yapmak pek doğru değil gibi geliyor siz ne dersiniz?
Yeni hafta hayırlı olur inşallah hem ayı bitiriyoruz hemde yeni hedeflere doğru gidecegiz. İnşallah
Kahvaltı 11.30
1 su bardagi süt 3 YK yulaf ezmesi
1 şeftali tarçınlı
10 badem içi
14.00
Yarım.paket altınbaş çörekotlu bisküvi
16.10
1 kase semizotu salatası
3yk yoğurt.keten tohumlu
2 YK bulgur pilavı
19.00
3-4 kaşık Semizotu salatası
2-3 dilim hellim.peyniri
Akşam.ogunune henüz tam karar vermemekle Beraber böyle planladim.fikir alabilirim belki ara öğün yaparım akşam bakicizzzzz
LenaG Mthn83 patimsilizm
Kızlar adamakıllı beslenmede 23. Günüm 10 günü diyetisyenle
Kalan günleri kendi kanatlarımla uçtuğum süreçte en çok diyetisyenle uyguladığımız programda kilo vermeme etki etmiş gerçi reglim öncesinde toplanan ödemide hesaplamak gerek bugün daha.az hareketlilik oldu cunku hem. Halim yok hemde iştahım.
Biraz canlanmak.icin çamaşır yıkadım.topladim.bulasik.mak doldurdum
Salata yaptım
Regl donemlerinde daha çok nasıl beslenmeye önem veriyorsunuz kısıtlayıcı diyet yapmak pek doğru değil gibi geliyor siz ne dersiniz?