- 23 Haziran 2019
- 8.710
- 37.665
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen 93 mü oldunnnn
Yok canımI irmaknehirgol var mı gruplarda?
Yok canım ben 15 ağustostan sonra giricem inş tatile vs gidicem gelen giden oluyor. O nedenle 15 ağustosa kadar hazırlıkta kalmak istedimI irmaknehirgol var mı gruplarda?
Amin canım aminçok tebrik ediyorum canımLenaG kaptanım cokk teşekkür ederim benim kendime inanamadigim gibi belki inanmayanlar olur bu da dışarıda kıyafetli halim tartı da ki ne desem bilemedim hepiniz hepimiz iyiki varız kızlar biz istersek herşeyi başarır ve üstesinden geliriz Allah'ın izni ile yürüyüşe çıktım ordan kendim kendimden emin olmazken dur bir eczanelere de ugrayayim dedim o da böyleydi umarım haftaya artmaz eksilir yaa A Asya89 kaptanimm senide ekip ruhundan devamlılığı dan azminden buraya vakit ayırıp katilmandan herşeyden ötürü teşekkür ederim
Amaaann zaten sarkmışlar sarkacağına 2ci bebeyle uğraşıyorum diyebilirimGöğüs göbek basen sayıları birbirine çok yakın demekki kilon vücuda orantılı dağılmış çıkıntın yok sanırım senin bu iyi bişey bence. Benim göbekte popoda toplanmış kapatması çok sıkıntılı oluyor kıyafetlerde
Bebeğim ip atlarken sporcu sütyeni gibi sıkı tutan bi çamaşır giy üstüne. Bir de emziriyosundur göğüsler feci şekilde sarkma yapabilir zıpladıkça. Nerden biliyorsun diye sorma acı tecrübeler
Yaaa 70 lere çook yakınsın tatilde dikkat et çok uzaklaşma sınırdan şunun şurasında ne kalmış 70 ler ligine
Göğüslerde sarkma yapabilir canım sıkı tutan bişey giymek lazım korse falan hatta.
Bence gerekmez bilmiyorum ben hiç egzersiz yapamadım sadece sıkılaştırmak lazımCok teşekkür ederim şimdiden
Peki ip atlamak sıkılaştırıyor mu vücudu ayni zamanda? Başka egzersizlerle desteklemek gerekir mi
Tomrs,umutmabeniçiçeği,asenrsnmz,minicikfzt var canımKimler kaldı geriye kaptanım mesajı kaybettim bulamıyorum ezberimde kalanları
yazdım hep ama
Canım canım