- 14 Temmuz 2024
- 1.913
- 10.564
- 38
Cok tesekkur ederim bende seni tebrik ederim cok guzel eksi tam gaz devamŞuana kadar gördüğüm en yüksek kilo düşüşü tebrikler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tesekkur ederim bende seni tebrik ederim cok guzel eksi tam gaz devamŞuana kadar gördüğüm en yüksek kilo düşüşü tebrikler
Dışarıdaydı kaptanımın bildirimini ben de merak ediyorumyosunlupapatya kaptanim sen ne kadar verdin bildirdin de ben mi kaçırdım
Ay bu arada tarti fotim icin ozur diliyorum o tirnak morarması falan hep yürüyüşten kalma alt taraflari da su toplamasiYürüyüşe gitmişti kaptanımın bildirimini ben de merak ediyorum
Allah iyiliğini versin. Bir dahakine pedikür isteriiizz ojeler isteriiizzzAy bu arada tarti fotim icin ozur diliyorum o tirnak morarması falan hep yürüyüşten kalma alt taraflari da su toplamasi
Üstüne başörtüyü ne renk alıyımAbla bendeki omuzları açık balık duruyor hala bak çekinme
Eveet anca fırsat buldum girmeye
Ojeler de kırmızı olsun mademAllah iyiliğini versin. Bir dahakine pedikür isteriiizz ojeler isteriiizzz
Bu arada şaka bir tarafa dinlendir biraz ayaklarını ki geçsinler
Hiç sorma ya sürekli gecikirdi bu kez bir gün erken olduGünaydın canım olsa bir dert olmasa bir dert değil mi
Tebrik ederim canım en regl sabahı sabit gelmek de önemli takımlara girecek misin ?
Vay kaptanıma bak beeeKızlar şimdi yeni tartı da aldım aslında ama inanamadim eczaneye gittim kıyafetler ile filan 55.30ciktim burada kıyafet tişört tayt ile 55ciktim inanamıyorum ama 3 4 tartıda daha tartıldım ödem bekliyordum ama sonuç bu bende şaşkınım umarım doğrudur desem diğer tartılara da aynıyım yani kıyafetli halim eczanede 55.10 55.20 çıkıyor yani evdeki tartimi baz alarak sonuç bu çünkü burada üstümdekiler daha inceydi ağırlık gitmiş üstümden yani
Neşe çok konuştum
Geçen cumartesi:56.600
Bu cumartesi: 55
-1.600hala şaşkınım ama sonuca ne yalan diyom bu kadar ekşi beklemiyordum yalan yok
A Asya89 LenaG Sitare55
Tebrik ederim canım çok güzel bir eksii devam devammmEveet anca fırsat buldum girmeye
Çarşamba 92.60
Cumartesi 91.9
Fark -700gr
Yüzde %0.761
Harikaaaa tebrikler kaptanımKızlar şimdi yeni tartı da aldım aslında ama inanamadim eczaneye gittim kıyafetler ile filan 55.30ciktim burada kıyafet tişört tayt ile 55ciktim inanamıyorum ama 3 4 tartıda daha tartıldım ödem bekliyordum ama sonuç bu bende şaşkınım umarım doğrudur desem diğer tartılara da aynıyım yani kıyafetli halim eczanede 55.10 55.20 çıkıyor yani evdeki tartimi baz alarak sonuç bu çünkü burada üstümdekiler daha inceydi ağırlık gitmiş üstümden yani
Neşe çok konuştum
-1.600hala şaşkınım ama sonuca ne yalan diyom bu kadar ekşi beklemiyordum yalan yok
A Asya89 LenaG Sitare55
Ellerine sağlık kaptanimmm14:00 - 14:30 a kadar bekliyorum canım sonra tabloyu yapıyorum kırmızı kaptan belirleniyor ve mavi kaptanı seçiyor ardından takım listeleri kuruluyor.
Teşekkür ederim canimmTebrikler çok iyi
Ooo güzel sonuç
Şuana kadar gördüğüm en yüksek kilo düşüşü tebrikler
Super sonuç
Kesinlikle cnm ekip gümbür gümbür
Tebrikler cnm çok güzel sonuç
Her zaman ki gibi harika
Üzülme biraz dikkatle saliya düşersin.inis çıkışlar herkeste oluyor.
Kaptaniçem harikasın kk yikiliyor
Tebrikler
Tebrikler
Gecmis olsun ekşi görmüşsün tebrik ederim
Tebrikler
1 kilo çok iyi ilk hafta hep çok gider ödemdir o aslında artık düzenli bir şekilde yağdan gidecek canım sakin evham yapma. Çok iyi gidiyorsun
Teşekkürler canim ben de butun kizlari tebrik ediyorum Azmeden çabalayan kendi sağlığı için mücadele eden herkesi tebrik ediyorum. Bu çok değerli hep kendimizi öteliyoruz önemsemiyoruz ama buradaysak her şeyden önce kendimizi daha iyi görmek sağlığımızı düzeltmek için buradayız ve bu çok kıymetli kizlarr hepinizi tebrik ediyorumKilo veren herkesi tebrik ederim arkadaşlar
Çook tebrik ederim kaptancığımKızlar şimdi yeni tartı da aldım aslında ama inanamadim eczaneye gittim kıyafetler ile filan 55.30ciktim burada kıyafet tişört tayt ile 55ciktim inanamıyorum ama 3 4 tartıda daha tartıldım ödem bekliyordum ama sonuç bu bende şaşkınım umarım doğrudur desem diğer tartılara da aynıyım yani kıyafetli halim eczanede 55.10 55.20 çıkıyor yani evdeki tartimi baz alarak sonuç bu çünkü burada üstümdekiler daha inceydi ağırlık gitmiş üstümden yani
Neşe çok konuştum
A Asya89 LenaG Sitare55
Çay değil kız detox gibi ama ananas var süte zarar vermezWaoovvv bu gözler ne görüyor. Harikasın idolüm. Gardımı çok güzel aldım. Aşure de bitti nasılsa. Çok tebrik ediyorum seni
Tamam da 1 hafta yeterli mi peki
O işi @Mthn83 kaptanım ilgileniyor. Salı tartısında belli olur hedefler yakınlaşırmı uzaklaşırmı
1.5 kilo sandım yanlış görmüşüm bildirimin de yanlış olmuş. 1,05 kilo salıdan bu yana. Güzel gitmiş tebrik ediyorum
Dimi ya eklemelere ihtiyacım var.
Emziriyosan böyle çaylar zararlı olur biliyorum. Emzirmiyosan rahat olabilirsin
Artık nasıl heyecanlandıysam şimdi fark ediyorum ay olarak Nisan yazmışım