Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Geçmiş olsun güzel bir dinlenme ve sonrası sağlıkla rutin olsun

Evet erken ama bu kiloyla hem mutlu degilim hemde sagligimi etkiliuo bende ekmek ve tatliyi kestim normal yemegimi yiyorum bide bol bol su iciyorum sutu en guzel artran sudur bence benim bebegim yavastan ek qidaya gecti diye birazcik rahay davrandim

Hos geldin canim emzirme doneminde emzirmek bir spor kadar kaloti yaktirdigi için avantajlisn
Gunaydin
Başım cok cok agriyor,reglime 4 gün kaldigi icin agri kesici icmemeye direniyorum

Cumartesi kilom 57.4
Salı 56.8
Fark -600

LenaG
Ben de iciyorum cok hoslanmasam da ama reglin bir iki gun oncesi regl migreni tarzi bir agtim oluyor icmememin imkani yok
Hos geldin canim 65 kiloda baya baya zayif durursun sporla verilen bir 70 kilo bile seni incecik gösterir umarim hedefine ulasirsin
Hos geldin canim
Evet erken ama bu kiloyla hem mutlu degilim hemde sagligimi etkiliuo bende ekmek ve tatliyi kestim normal yemegimi yiyorum bide bol bol su iciyorum sutu en guzel artran sudur bence benim bebegim yavastan ek qidaya gecti diye birazcik rahay davrandim
Hos geldin canim

Benimde migren galiba cunku mide bulantim basladi icmek zorunda kalacagim gibi

Gunaydın hanımlar
Ctesi: 65.6
Salı:65.7
Fark+100
LenaG
Günaydın canım az bir artı ama sıkı tutmak lazım cumartesi eksi inşallah
Tünaydın canım magnezyum sülfat(epsom tuzu) dene gece yatarken iç sabah ağrısız sancısız çıkarsın faydalı bir mineral baya acı ama etkisi güzel.
geçtiğimiz hafta: 62,75
bugün: 62,95
fark: +200

LenaG yosunlupapatya
çok bir artı değil canım gider cumartesiye eksi görürüz inşallah

Afiyet şifa olsun begenmene sevindim değişik tatmin edici tatlar ariyoruz o yuzden kurtarici
Yaa ama her nekadar bugün işte tartı günümüzde olsa mazaretliyim ve ilk gün aşırııı tatlı isteği oluşunca nesfitin bitter proteinli bar gibi bişey yedim ama hem akşama bırakmayayım hem de isteğimi bastırsın diye ne çikolatydı ne değildi yani anlamadım ama biraz içimddeki isteği bastırdı şükür :) birde şişim fena şekilde hissediyorum yani ödem mağduruyum bende şuvaann

Onu yiceene eti karam gurme falan yiyeydin istegi bastirmak yok,kendini kandirmak olmaz... Hormonlarimizin canı sagolsun

Onu yiceene eti karam gurme falan yiyeydin istegi bastirmak yok,kendini kandirmak olmaz... Hormonlarimizin canı sagolsun
Ayy karam yersem o beni kalori manyağı ederiduu buna baktım 90kcal yazıyordu daha masum geldi hormonlara yüz verirsek bukadar gelir göbeğimize otururlar ne güzel anlaşıyoruz değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…