- 31 Ekim 2013
- 20.705
- 67.717
- 40
Geçmiş olsun güzel bir dinlenme ve sonrası sağlıkla rutin olsunSelamCunartesi Pazar cekimlerim cok yoğundu açıkçası cok cok yoruldum
Pazar günü oglum dayisiyla denize gitmisti büyük numarali gozluk kullaniyor gözlüğü düşmüş denizde bulamamislar pazarteside onun icin kosturdum once doktor sonra gozlukcu yapariz hallederiz diye dusunurken 18 yaş doldurduğu icin ogrenci oldugu sistemde onaylanmamis sgk dan düşmüş onun icin babasinin gelmesini bekle (gelmeyesice), kostur hallet sonra yine doktor randevusu al sonra gozlukcupertim yani... Bugun yorgun ve bas agrisiyla uyandim.. kac gundur is yogunlugundan sporda yok.. koşsam bu kadar yorulmuyorum
Haftada bir iki dondurma yenebilir ama ikindide yemek daha makbullistene şöyle bir baktimda karbonhidrat açığın varmis bence oradan dengelemissindir
Hoş buldumO zaman tekrar hosgeldin
Geçmiş olsun canım bi gözlük baya yormuş senio nun başına gelsin evladına bir şey olmamış ya geçer yorgunluğun
Aslında bizim için henüz erken ama çok sıkı bi diyet yapmıcam suyumu düzenli içip spor yapıp sağlıklı beslenmeye özen göstericem. Akşam yemekten sonra hurma hariç hiçbirşey yemeyeceğim inşaAllah. Bunlara dikkat edersem yavaş yavaş gider diye umuyorum
Hos geldin canim emzirme doneminde emzirmek bir spor kadar kaloti yaktirdigi için avantajlisnAslında bizim için henüz erken ama çok sıkı bi diyet yapmıcam suyumu düzenli içip spor yapıp sağlıklı beslenmeye özen göstericem. Akşam yemekten sonra hurma hariç hiçbirşey yemeyeceğim inşaAllah. Bunlara dikkat edersem yavaş yavaş gider diye umuyorum
Ben de iciyorum cok hoslanmasam da ama reglin bir iki gun oncesi regl migreni tarzi bir agtim oluyor icmememin imkani yokGunaydin
Başım cok cok agriyor,reglime 4 gün kaldigi icin agri kesici icmemeye direniyorum
Cumartesi kilom 57.4
Salı 56.8
Fark -600
LenaG
Hos geldin canim 65 kiloda baya baya zayif durursun sporla verilen bir 70 kilo bile seni incecik gösterir umarim hedefine ulasirsinSelam canım kizlarr
Ben de aranıza katılmak istiyorum. Daha önce buraya katilmistim çok da güzeldi fakat bazi ust uste gelen sıkıntılar devam edemedim. Bu defa en önemlisi kendimim diyerek yola ciktim bunu masterfitle hep beraber yapacagimiza eminim.hepinize benden kalp
ADINIZ: ( isteğe bağlı ) bilgen
YAŞINIZ: 37
BOYUNUZ: 1.76
KİLONUZ: 90
HEDEF KİLONUZ: 65
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: öğretmen
ÇOCUK SAYISI: yok
KİLO ALMA NEDENİNİZ: boğa burcu iştahlı
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: fit olmak sağlıklı olmak
KaptanımLenaG
Hos geldin canimHoş buldum
Hos geldin canimEvet erken ama bu kiloyla hem mutlu degilim hemde sagligimi etkiliuo bende ekmek ve tatliyi kestim normal yemegimi yiyorum bide bol bol su iciyorum sutu en guzel artran sudur bence benim bebegim yavastan ek qidaya gecti diye birazcik rahay davrandim
Afiyet şifa olsun begenmene sevindimAy bu karabuğday patlağıni ben cokk sevdin pazar bende sabah sadece bundan yedim
Sagol canimGeçmiş olsun güzel bir dinlenme ve sonrası sağlıkla rutin olsun
Benimde migren galiba cunku mide bulantim basladi icmek zorunda kalacagim gibiHos geldin canim emzirme doneminde emzirmek bir spor kadar kaloti yaktirdigi için avantajlisn
Ben de iciyorum cok hoslanmasam da ama reglin bir iki gun oncesi regl migreni tarzi bir agtim oluyor icmememin imkani yok
Hos geldin canim 65 kiloda baya baya zayif durursun sporla verilen bir 70 kilo bile seni incecik gösterir umarim hedefine ulasirsin
Hos geldin canim
Hos geldin canim
Gecmis olsun canimBenimde migren galiba cunku mide bulantim basladi icmek zorunda kalacagim gibi
Günaydın canım az bir artı ama sıkı tutmak lazım cumartesi eksi inşallah
Tünaydın canım magnezyum sülfat(epsom tuzu) dene gece yatarken iç sabah ağrısız sancısız çıkarsın faydalı bir mineral baya acı ama etkisi güzel.tünaydın kızlar
sanıyorum ki geçtiğimiz haftaki sağlıksız beslenmemden dolayı yine wc sıkıntısı çekiyorum, ki ilaç almama rağmen çıkamadım
geçen biriniz bi tarif vermiştiniz, dutlu kayısılı onu tekrar yazar mısınız, bir de onu deneyeyim
çok bir artı değil canım gider cumartesiye eksi görürüz inşallah
İç bir tane şifa olsun acı çektirme kendineBenimde migren galiba cunku mide bulantim basladi icmek zorunda kalacagim gibi
Yaa ama her nekadar bugün işte tartı günümüzde olsa mazaretliyim ve ilk gün aşırııı tatlı isteği oluşunca nesfitin bitter proteinli bar gibi bişey yedim ama hem akşama bırakmayayım hem de isteğimi bastırsın diye ne çikolatydı ne değildi yani anlamadım ama biraz içimddeki isteği bastırdı şükür :) birde şişim fena şekilde hissediyorum yani ödem mağduruyum bende şuvaannAfiyet şifa olsun begenmene sevindimdeğişik tatmin edici tatlar ariyoruz o yuzden kurtarici
Dogru diyorsun günüm berbat olacak yoksaİç bir tane şifa olsun acı çektirme kendine
Onu yiceene eti karam gurme falan yiyeydinYaa ama her nekadar bugün işte tartı günümüzde olsa mazaretliyim ve ilk gün aşırııı tatlı isteği oluşunca nesfitin bitter proteinli bar gibi bişey yedim ama hem akşama bırakmayayım hem de isteğimi bastırsın diye ne çikolatydı ne değildi yani anlamadım ama biraz içimddeki isteği bastırdı şükür :) birde şişim fena şekilde hissediyorum yani ödem mağduruyum bende şuvaann
Bende su an sütlü kahvemi iciyorumcok guzel huzurlu ortam afiyet olsun
Afiyet olsun canım çiçeklerine maşallah diyeyimlacivert saksıyı çok beğendim
Ayy karam yersem o beni kalori manyağı ederiduu buna baktım 90kcal yazıyordu daha masum geldi hormonlara yüz verirsek bukadar gelir göbeğimize otururlarOnu yiceene eti karam gurme falan yiyeydinistegi bastirmak yok,kendini kandirmak olmaz... Hormonlarimizin canı sagolsun
Teşekkür ederim canmayy ne güzel ortamm afiyet şeker olsun canım sana