Abla darılma ama kendini çok zorlamıyor musun ?Dün iyiydim
Baya bi temizlik yaptık, ütü işini bitirdim, akşam misafir ağırladım, çok yoruldum.
Bu gece ağrıdan düzgün basamadım
Yukarda camlar siliniyor, ben kadını yalnız bırakıp indim
Daha kahvaltı yapmadık, koca bi kupa kahve yaptım içiyorum
Bugün de misafir gelecek
Listeye girerim ama Kaptan olmak istemiyorum beceremem o işi, gün içinde devamlı giremiyorum çünkü kaptanlık ağır iş vesselamCanım hazırlıktan devam mı listeye girecek misin ?
ve de benEski ben
Bu hafta hazırlıkta olayım haftaya tam başlayayım tartımı yarım sabah atsam olurmuMerhaba canım hoşgeldin sadece sayfa benim adıma oldu elhan kaptanım emeklilik gezisindehadi at tartını da ekleyeyim hazırlıktamı başlayacaksın yoksa listeye girmek ister misin ?
Saol canımm sende gayett iyisin herkes bu hafta cokk iyiydi gerçekten herkesleri cokk tebrikler ediyorum buradan kaptanım başta seni olmak üzereTebrikk ederimm
Maşallah gayet iyi
Tebriklerrrr
Ayy maşallah
Regl tüm insanın düzenini alt üst ediyor. Gidecek 1 haftaya tüm ödemlerr
Tebrikk ederimm
Çok iyi vermişsin düşük kilolarda bu kadar vermek maşallahhh
vayyy tebrik ederimm
Tebriklerr
Gayet iyi bence tebrik ederim
Tebrikler canimGünaydın canlar
Gecen hafta cumartesi 98.8
Bugün 97.9
-900gr
Sağlıkla gitsin kilolar inşallah
Odemdir o ödemGünaydınlar herkese çok sıkıntılı bir gece geçirdim hem sıcak hem ağrıdan uyuyamadım. Regl ucundan göründü olmaya olmaya unutmuşum nasıl ağrı yaptığınıtabi bu bana artı getirdi midem kazındı da tek lokma yemedim ya o kadar da ananas kabuğu çayı içtim + 2 görünüyordu dün biraz azaldı ama hiç değilse sabit kalmak istemiştim
Geçen cumartesi 94.30
Bugün 95.25
Fark +0.950
sibel_84 @Mthn83
Tebrikler canım.
Harikasın canım. Beni regl vurdu. Buna da şükür diyorum artık.
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Afiyet olsun canımSelamlar
Bugün kü beslenme planım
2 gün kabak detoksu corbasiyla olacak inşallah
Kahvaltı 11.00
2 dilim Peynir
10 zeytin
Domates Salatalık
1 haşlanmış yumurta
13.00
Kahve +2 bardak su
15.00 öğle yemeği
150 gr et
Yeşil yapraklı sebze
17.00
Yeşilçay+ 1 avuç kabak c.
19.00 akşam
2 YK lor, detoks çorbası,mevsim salata
3 lt su yapabildiğim kadar hareket su 2 gün sıcakları bı atlatalim
LenaG @Mthn83 sibel_84
istersen bir dahiliyeye gidip açlık ve tokluk şekerine baktır canım.İnşallah öyle olur canım. Ama dermansızlik var vücudumda. Bugün kızımı da banyo yaptırdım. Ama resmen elim ayağım tutmaz oldu.kan şekerim düştü desem karnım da toktu halbuki. Gidip çikolata yedim kahveyle. Kendime ancak öyle geldim ama bacaklarim titriyor hala. Aslında bir kadın olarak bu dönemde vucutta neler oluyor iyicr bir anlamak lazım. Magnezyum desteği aldığım için sancım pek olmadı ama bu kollarda bacaklardaki dermansizlik bitirdi beni.
Teşekkür ederim canımOoo 60 lar ligine hoşgeldin canım tebrik ederim
Teşekkür ederimTebrikk ederimm
Maşallah gayet iyi
Tebriklerrrr
Ayy maşallah
Regl tüm insanın düzenini alt üst ediyor. Gidecek 1 haftaya tüm ödemlerr
Tebrikk ederimm
Çok iyi vermişsin düşük kilolarda bu kadar vermek maşallahhh
vayyy tebrik ederimm
Tebriklerr
Gayet iyi bence tebrik ederim
Mesaj alınmıştır kuzumAy uzulmeyelim Fezam yaa mutlu olalim pozitif olalimtüm güzellikler beni bulur herşey mükemmel, sağlık hep benimle ben kendim sifayim etrafimda bana iyi gelen insanlar var,etrafimi sifalandiriyorum boyle diyelim hep iyi düşünelim
Benim de 6-7 aydır halsizlik yorgunluk ağrılarım vardı. Değerlerime baktırdım demir ve d vitamini eksikliği çıktı. Hatta d vitamini hiç yokmuş ben de. Şimdi biraz toparlıyorum. Senin de baktırmanda fayda varİnşallah öyle olur canım. Ama dermansızlik var vücudumda. Bugün kızımı da banyo yaptırdım. Ama resmen elim ayağım tutmaz oldu.kan şekerim düştü desem karnım da toktu halbuki. Gidip çikolata yedim kahveyle. Kendime ancak öyle geldim ama bacaklarim titriyor hala. Aslında bir kadın olarak bu dönemde vucutta neler oluyor iyicr bir anlamak lazım. Magnezyum desteği aldığım için sancım pek olmadı ama bu kollarda bacaklardaki dermansizlik bitirdi beni.
Çok şükür iyi, ilaçlarını yavaş yavaş azaltacak, haftada bir gidip kan verecek, tekrarlamaz inşaAllahAllah kolaylik versin
Sen zaten o kadar güçlü bir insansin ki herşeyi halledersin
Takip edemedim oğlun nasıl oldu
olur canımBu hafta hazırlıkta olayım haftaya tam başlayayım tartımı yarım sabah atsam olurmu
Tamam canım takım listelerine alıyorumListeye girerim ama Kaptan olmak istemiyorum beceremem o işi, gün içinde devamlı giremiyorum çünkü kaptanlık ağır iş vesselam
Çok haklısınAcayip uykum var.
Bildirim yapmayanlar var.
Kızlar lutfen bu bildirim olayına biraz önem mi versek? Valla foto çekemedim sabah diye eve gelene kadar kırk kere saate baktım. Geç kalacağım diye eve nasıl geldiğimi bilmiyorum.
Canım tebrik ederim ancak geçen cumartesi 74.50 mişsin bu durumda -0.200