- 13 Mart 2020
- 4.279
- 21.972
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanlar ve arka kapalı, arkada büyük demir kapı var, araba girebiliyor, arka taraftan dışarı çıkabiliyorlar, oğlum uzaklaşmaz, kız , çok cesur, iki kez boşuna hamile kalmadıBahce duvarla mi cevrili
Ben balkona tasmalayip cikariyorum
KaptanımKIRMIZI TAKIM
@Nergis 35
_ASTRAL_
@Azmet5255
trueliving_
@tomrs
@Asya89
sibel_84
Kızlar iyi akşamlar.
Bu hafta sizlerle birlikte asıl şimdi başlıyoruz, önümüzdeki hafta için çok umutluyum ve başaracağımızı biliyorum.
Hiçbirşey için geç sayılmaz. ❤
Aminn sağol canımKalbi güzel arkadaşım
Bundan sonraki hayatı hep sağlıklı geçsin inşaAllah
Öyle korkuyorum ki hasta olurlarsa diye yada hasta olduklarını anlamam diye, olmasınlar, hep sağlıklı yaşasınlar
Kedi Oğlum kedi kızımı kıskanıyor, bizim yatak odasına almıyor
2 gündür insan oğlum eve geç geldiği için yukarı götürmedi, erkek erkeğe yukarda kalıyorlardı, bizim yatakta yattı ve kızı koymadı
Yavrum sabaha karşı yanıma gelmiş, erkek ayakucunda
Sabah uyandım ki ikisi de yok, mutfakta beni bekliyorlar
Şimdi dışarı çıktılar, biraz bahçeyi gezip gelirler
Harikasın canım ❤Günaydın
Kaptanım
Menü
Sabah 9.30
Omlet
Beyaz peynir
Domates, salatalık, kuru soğan, biber
1 tatlı kaşığı bal (zencefil ve zerdeçallı)
1 dilim ekmek
Çay (şekersiz)
Ara 13-14
2 kupa çay
Akşam 18
Et köfte (3)
Çacık
Su 3 litre+
Adım: 6745
Afiyet olsun canımCakinin Gelini Elhan 6 Temmuz
Kahvaltı sütlü kaşarlı biber 1,5 dilim ekşi mayalı ekmek
Ara kahve 2 kare bitter çikolata
Ara 2,3 çatal irmik helvası
Akşam çiğköfte dürüm yedim
Şu 3,5 litre
Günaydın hayırlı sabahlarHayırlı sabahlar kızlar
Çok ince düşüncelisin canım teşekkür ederim. Elbette hazırlıkta kalmak seni daha rahat hissettirecekse öyle yap canımGün içerisinde çok mesajlaşamıyorum ya o yüzden kendimi kötü hissediyorum. İşim çok yoğun olduğundan giremiyorum aslında. Akşamları da eve geç gidiyorum veya şehirdışında oluyorum. Çok ilgilenemem sizlere ayıp olur diye girmek istemedim takımlara
Ben teşekkür ederim motive ediyorsunuz hepinizÇok ince düşüncelisin canım teşekkür ederim. Elbette hazırlıkta kalmak seni daha rahat hissettirecekse öyle yap canım
Afiyet olsunnn Ben de deneyeyim tariftenAnanas kabugu,yesilcay,kiraz sapini kaynatip dolaba kaldiriyorum
İcecegim zaman bir maden suyunun icine ekleyip iciyorum cok guzel oluyor tavsiye ederim
Goruyorsunuz denize geldim normalden farkli yiyim icim diye birşey yok aynen devam
Eki Görüntüle 3448721
Afiyet olsunnn maşallahGünaydın
Kaptanım
Menü
Sabah 9.30
Omlet
Beyaz peynir
Domates, salatalık, kuru soğan, biber
1 tatlı kaşığı bal (zencefil ve zerdeçallı)
1 dilim ekmek
Çay (şekersiz)
Ara 13-14
2 kupa çay
Akşam 18
Et köfte (3)
Çacık
Su 3 litre+
Adım: 6745
Afiyet olsunn Benim de kaç zamandır canım çiğ köfte ve kısır istiyor direniyorumCakinin Gelini Elhan 6 Temmuz
Kahvaltı sütlü kaşarlı biber 1,5 dilim ekşi mayalı ekmek
Ara kahve 2 kare bitter çikolata
Ara 2,3 çatal irmik helvası
Akşam çiğköfte dürüm yedim
Şu 3,5 litre
Günaydın canım mutlu pazarların olsungünaydın kızlarrr musmutlu pazarlarrr
ben de şimdi ananas kabukları ve kiraz saplarını kaynattım soğumaya koydum. yeşil çayı ayrıca demliyorum. üstüne ekleyeceğim.Ananas kabugu,yesilcay,kiraz sapini kaynatip dolaba kaldiriyorum
İcecegim zaman bir maden suyunun icine ekleyip iciyorum cok guzel oluyor tavsiye ederim
Goruyorsunuz denize geldim normalden farkli yiyim icim diye birşey yok aynen devam
Eki Görüntüle 3448721
Oh şifa olsunben de şimdi ananas kabukları ve kiraz saplarını kaynattım soğumaya koydum. yeşil çayı ayrıca demliyorum. üstüne ekleyeceğim.
Tamam canımTamam canım anlayışın için teşekkür ederim hazırlığa alıyorum o zaman
o granola neyli?
Dün stresten ne yaptığımı bilemedim.. Ben yer değiştirince herseyim değişiyor.