- 13 Ağustos 2012
- 4.805
- 21.684
Amin canımRabbim Bi daha yaşatmasın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canımRabbim Bi daha yaşatmasın.
Gaziantep ve Hatayda da başlamış olaylar olmaya daha da dallanıp budaklanmaz inşallahHasta olma dikkat et kendine
Kayseri
İyiyiz canım. Türklere birşey yok zaten. Ama olayların olduğu mahallelere gittim bugün. Garip bir burukluk oluyor. İstesen de istemese de insan işte. Tüm iş yerlerinin camları inmiş. Bazılarınin içleri hırpalanmış. 1-2 iş yeri yanmış. Bir evin camları kırılmış. Çok ince ince bakamadım ama cana gelmiş birşey yok. Bugün milli maç var. Yensede yenilsede bir hareketlilik bekliyorum bakalım ne olacak
Evet ya burda Gaziantep de dün gece bayağı olaylar olmuş. Silah, bıcak olayları çokmuş. Allah sonumuz hayıretsinGaziantep ve Hatayda da başlamış olaylar olmaya daha da dallanıp budaklanmaz inşallah
Rabbim şifa versin kuzum inşallah düzelir3 le 4 arası
Afiyet şifa olsun canımElhan LenaG unutmabenicicegi
İyi Akşamlar
10:00 şekersiz filtre kahve, 1 elma
Gün boyu birer bardak yeşilçay, biberiye, elma sirkeli su
18:30 Akşam Yemeği
5 kepçe buğdaylı nohutlu yy. yoğurt çorbası
2 yk. karışık patates biber kızartması
2 avuç içi derisiz but kendi yağında
3.5 litre su
Başka bir Bromelain takviyeye başlıyorum her gece yatarkende onu içicem liste fazla kalabalık olmasın diye bir daha takviyeyi yazmıyım
O kadar güzel anlatmisinki kaptanm ağzına sağlıkGeçmiş olsun geçen senelerde 9 yaşındaki Suriyeli kız çocuğuna tecavüz edilip kuyuya atılmıştı kimse O iki sapığı taşlamadi
Sonra yine Suriyeli üstelik 9 aylık hamile bir kadın yine iki Türk sapık tarafından defalarca tecavüz edilip başı taşla ezilmis 10 aylık olan diğer evladida boğularak öldürülmüştü
Sapık bir esnaf gizli ve yalıtımlı bir oda yaptırıp kaç tane çocuğa tecavüz etmiş ve çocuklardan biri felç kalmıştı
Bunların evleri neden yakılmadı ? Neden ateşe verilmedi? Neden bu sapkinlar taşlanmadi?
Neden Türk askerinin yüzüne tükürenlere secme seçilme hakkı verildi?
Amac aynı coğrafyada yaşayan Türk Kürt Arap olanları birbirine düşürüp vaadedilen toprakları ele geçirmek bizi birbirimize kırdırıp kendi atlarını rahatça koşturmak bunu nasıl hala anlayamıyoruz buna şaşıyorum
Teşekkürler canım mühim olan ırk vs değil insan olabilmek ben cok fazla oyun oynandığına inanıyorumO kadar güzel anlatmisinki kaptanm ağzına sağlık
Allah'ım ülkemizi korusun çok korkuyorum savaş vs olur diye.Teşekkürler canım mühim olan ırk vs değil insan olabilmek ben cok fazla oyun oynandığına inanıyorum
Hükümet te süreci iyi yönetemedi bu apayrı bir mesele (siyaset kardeşi kardeşe düşman eder o yüzden bu konuda konuşmak istemiyorum)
Avrupa dan gelen fonlarla mültecilere kendi ülkelerinde temizlenmiş bölgelerde yeni iş imkanı vs kurulabilirdi ama neyse dediğim gibi tuhaf işler vs dönüyor
Amin amin amin ecmain Rabb'im koruyup kollasınAllah'ım ülkemizi korusun çok korkuyorum savaş vs olur diye.
Allah düşmana fırsat vermesin
Afiyet şifa olsun canım2 temmuz
13.00
2 ymrt omlet 2 karabuğday patlağı üzeri yarım avakoda 3 zeytin 30 Gr peynir salatalık yeşil çay
15.30
Sütlü soğuk kahve 4 kayısı 10 kiraz yarım nektarı 10 çilek
17.00
5 hurma
Su 2.5 litre
30 dk leslie
4 bin adım
LenaG unutmabenicicegi