Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim misafirlerin gitmedimiSabah hem poğaça yaptım ev ahalisine hem nohutumu,mercimeğimi,bulgurumu kaynattım hazırladım detoks hazırlığı yaptım
1 ay sonrası için randevu alayım ben canım uygunsa 1 ay sonra buradayım@74FRIDA
@arke
@badem000
Ceeeeeeeeeeee
@ZincirKirma
@Beth18
Bakın Jou bile dogurdu lohusaligi çıkacak gelecek oldu buralara siz neredesiniz
GünaydınCanim misafirlerin gitmedimi
Gecmis olsun senin bogaz agrisi ilerledi galiba
Kısmetse yarın canımLenaG canım bu misafirler ne zaman gidecekler ben daraldım şu yazın sıcağında yatılı misafir çok zor çünkü. Bir de rahatsızsın çok geçmiş olsun
Günaydın Ceeee mutlu pazarların olsunGünaydın güzel pazarlar
Ellerine sağlık kaptanım. Çok cicişBiraz stress atayım dedim şu şapkayı örmeye başladım kendime
Misafir detayını unutmuşum canım iyi yapmışsın. Afiyetler olsunKrep yemezler de öyle ben tam buğday unlu z.yağıyla süzük peynirli dereotlu poğaça yaptım bari dedim unu değiştireyim neyse ki beğenildi.
Günaydın güzel pazarlar
Son gün direnişi o zamanGünaydın
Sağol canım bugün çok daha iyiyim yarın canım
Kısmetse yarın canım
Yarın daha iyi olacağım inşallah Tat alamıyorum çok gıcık bir durum avokado sos yaptım eşim yarısını ay bu çok iyi olmuuş diye diye hüpletti tadını alamadım ya gıcık oldum
Günaydın Ceeee mutlu pazarların olsun
Günaydın kuzucum keyfin daim olsun
Geçmiş olsun kuzumGünaydın
Kısmetse yarın canım
Yarın daha iyi olacağım inşallah Tat alamıyorum çok gıcık bir durum avokado sos yaptım eşim yarısını ay bu çok iyi olmuuş diye diye hüpletti tadını alamadım ya gıcık oldum
İyiymiş neyse yarın tekrar eski düzenine dönersin canım. Avokado sosa bayılırım ben de düzgün avokado buldukça alıp yapıyorum eşin de artık sağlıklı şeylere alışmış bak sayendeGünaydın
Kısmetse yarın canım
Kaptanim bu avakado sosy neyw kullaniyorsun benim de dolapta bir tabeGünaydın
Kısmetse yarın canım
Tatlım avokadoya bol limon sıkıyorum,küçük bir diş sarımsak rendeliyorum biraz tuz,karabiber istersen biraz labne peyniri de ekleyebilirsin sonra tam buğday ekmeği kızartıp üzerine sürüyorum veya karabuğday patlağı üzerine sürüp yiyorumKaptanim bu avakado sosy neyw kullaniyorsun benim de dolapta bir tabe
Var
Bir de ben hazirliktayim ya gunluk menu falan paylasmicakmiyum