Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanatçı ruhunu öperim senin. Sunset muhteşem
Öylede deneyim bi. Ben kaçamak yapıyorum ama doymuyorum gece hep açım. Sağlıksız seylerde arada yediğim içindir belkiBir süre sonra öyle oluyor vücut belli bir kilo verdikten sonra kendini korumaya alıyor az gidiyor. Aslında öyle zamanlarda metabolizmayı hızlandırmak için birkaç gün çok yemek gerekiyor en azından bende işe yarıyor bazen az yiyerek değil de çok ama sağlıklı yiyince daha çok kilo veriyorum.
Güzel bir menü daha afiyet olsun canımElhan Ellssa LenaG (çok geçmiş olsun canım )
28 haziran menüm
Sabah 9:30
1 kahve
1 dilim karpuz
Öğlen 12:00
1 haşlanmış yumurta
Yarım haşlanmış patates
1 dilim ekmek üstüne krem peyniri ve 1 çay kaşığı kadar üzüm pekmezi
Şekersiz çay
Ara
1 kahve
Akşam yemeği 17:20 bitti
5 sıkım çiğköfte
Baharatsız salata
Su 2 litre
Spor 10 bin adım
Biz de seni canım çıtırımSeviyorum sizi
Olsun canım o kadar da kötü değil ki28 Haziran menü
Kahvaltı 12 1 kepekli ekmek üzerine yağ ve reçel
15:30 4,5 tane sarma 3 yk patates salatası 1 dilim ekmek 3,4 dilim patlıcan 2 tane sivri biber birazda makarna salatası
Tartıya son gün çok kötü oldu bu ya piknik yaptın kadınlarla yapmaz olaydık
Maden suyu 2 fincan kahve 3 litre su
Elhan M Minicikfzt
Günaydın canım aminnnn insalhhhMusmutlu bir tartı günü olsun inşallah
Günaydın
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah iyi düşünün iyi olsun dert veren dermanını verir Allahın izniylePek öyle degil abla babam kanserdi biliyorsun akilli ilac kullaniyor onun tedavisiyle ugrasirken annemde troit nodulu cikti biyopsi yapildi benimde bogazimda bir nodul vardi epeydir ihmal ediyordum 55 ml imis bende biyopsi oldum annemle ikimizin de biyopsilerinde birsey cikmadi tekrar oldum ben oda olacak bu sebeple mental olarak iyi degilim ya birsey cikarsa diye buyuk oldugu icin ameliyat olmamda lazim yeterki saglik olsun diyet yapilir afiyetle saglikla diyetlerimizi yapalim insallah
Afiyet olsun tartı öncesi insalahh artı gelmissin piknik kötü olmuş sağlık olsun28 Haziran menü
Kahvaltı 12 1 kepekli ekmek üzerine yağ ve reçel
15:30 4,5 tane sarma 3 yk patates salatası 1 dilim ekmek 3,4 dilim patlıcan 2 tane sivri biber birazda makarna salatası
Tartıya son gün çok kötü oldu bu ya piknik yaptın kadınlarla yapmaz olaydık
Maden suyu 2 fincan kahve 3 litre su
Elhan M Minicikfzt
Günaydın canım ınsalhhh dökmüsüzdurGünaydın
İnşallah herkes tıbbi atiklarini dökmüştür
GünaydınMusmutlu bir tartı günü olsun inşallah
Günaydın
Hoşgeldin geçmiş olsunMerhaba hanimlar nasilsiniz
Elhan ablacim cok uzun zaman oldu gelmeyeli bu ara hastaliklarla bogusuyoruz hic dikkat edemiyorum kendime
En son kurban hedefte kalmisim
Ufaktan bı kaçış planı gördüm galibaEtsinler dellenme
Canından kıymetli mi mutfak eskiden sen gibiydim inan sonra boşuna dellenmişim diyeceksin ablani dinle etsinler
Rica ederim bitanecim onursal kaptan olarak kuzuma yardım edeyim dedim.
İç ses: Keşke kabul etsen de sayfanın başlığıni Lenam diye yazsam
Canım arada duraklama olur ve hızla gider sıkma canını. Çok azalttiysan vücut korumaya geçmiş olabilir. Ana öğün ara öğün modunda bişey yap. Sık sık ye.İnşallah canım. Artık yeter ya bıktım her hafta ikiyüz üçyüz gr vermekten. Gitmiyor kilolar eskisi kadar yemiyorum da, gram gram vermekten sıkıldım.