- 29 Mayıs 2024
- 2.145
- 5.229
İnşallah dua beklerim hepinizdenBana güven her neyse hepsi geçicek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah dua beklerim hepinizdenBana güven her neyse hepsi geçicek
Tamam teşekkürler haklısınEminin yaşadıkların çok zordur. Ama herşey geçici onun için önüne bak ve yeniden başla. Zorluklar hep olacak. Önemli olan bırakmamak lazım çünkü biliyoruz bir kere bırakırsak geri toparlanamayız
Afiyet olsun akşamki helva dışında bir sorun yok bence o da arada olur yani gayet güzelSen Kilo vermeliyim dedikten sonra benim paylaştığım menünün saçmalığı
26 haziran
Kahvaltı : zeytin peynir salatalık yarım poğaça sahanda yumurta
Ara: soğuk kahve
çikolatalı gofret( diyet menüsünde ben ne alaka?!)
Akşam: karışık ızgara kebap, salata, ezme, ayran, dondurmalı bi tatlı helva gibi bişeydi
Adım: 12 bin
Su: 2 olmuştur
Elhan LenaG @Minicikfzt
Bugün diyet yalan oldu ama çokta üzülmedim çünkü eşim biraz moralsizdi bugün o mutlu olsun diye yemeğe götürdüm sonra kurunun yanında yaşta yandı diyet miyet kalmadı.
Pes etmek yok yarın yeni bir gün yarın sağlıklı bir kahvaltıyla güne başlayacağım inşallah
Sağlığımız yerinde olsun huzurumuz olsun kiloyu bi şekilde çözeriz inşallah kızlar . Herkese sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür diliyorum
Çok şükür canımGötürdüm şükür iyiymiş dudağı birkaç güne gecer dedi doktor buz koyun dedi ama pek izin de vermiyor
moralin bozuktu yedin afiyet olsun tamam ama sana zarar be cancağızımMerhaba hayırlı akşamlar
Bugün duygusal olarak gergin bir gündü
Daha doğrusu akşamdan beri gerginim.
Çok kasmadim kendimi akışa bıraktım. Kelimeleri yemekle birlikte yuttum desem yeridir
Menüm
Sabah 2 YK menemen yumurtalı ekmeksiz
Arada kayisi2 tane
Öğlen 2 YK bezelye yemeği yarım börek (gül böreği patatesli)
Arada kurabiye 1 tane
Akşam 17 de yarım hamburger 1yk makarna çıtır tavuk patates kızartması nacoz (bu kısmı çok sorgulamayın yada kızın bilmiyorum duygularım karışık )
2 tatlı kaşığı çikolata sos(tatlı geldi önüme sadece sos kısmından aldım oğluma verdim)
Su 1.5 lt var. Kiraz sapı çayı içiyorum şimdi
8500 adım attım
Elhan LenaG
@Minicikfzt @sibel_84
Afiyet olsun rakibim tam gaz gidiyor acil yetişmem lazımİyi akşamlar kızlaaarr
26 Haziran çarşamba
Kahvaltı yok
12:00 duble bardak şekersiz filtre kahve ve 1 elma
Gün boyu 600 ml. Tilya, selenyum, elma sirkeli su
Akşam yemeği 19:00
1 bardak su ve 1 yk.zeytinyağı ile pişirip suyunu çekince 1 büyük bardak yy.süzme yoğurt ve bol kuru nane ile karıştırdığım bol kabak yedim büyük bir tabak
1 çatal konserve balık
2 kayısı
1 salatalık, 1domates
3.5 litre su
@Minicikfzt LenaG Elhan
Afiyet olsun akşama kadar çok güzel de 1.5 dürüm fazla canım ya
21 kat mııı ? Ay okurken yoruldum anaammmAynen bende pcoluyum kilo çok aldım diye 3 ay adet olmadım.
Çok tuhaf bir insan kiloya bağlı bir sürü sağlık sorunu var ama umursamıyor
Diyete ilk başladığımda 3/4 bin adım atınca yoruluyordum. Şimdi her gün ortalama 10 bin adım atıyorum. Bu gün 21 katlı binanın merdivenlerini çıkıp indim. Çoğu zaman asansör kullanmıyorum.
Başka şeylere yönelmeye çalışıyorum. Hobilerin varsa onlarla ilgilenebilirsin veya canının istediği yiyeceğin alternatifini hazırlayabilirsin. Atıyorum kısır istedin karnabaharla yaparsın.Duygusal açlık yaşadığınız zaman bununla nasıl baş ediyorsunuz?
Aynen kaptanım bir ara telefonu eve bırakıp çıktım. Merdiven inip çıkıyordum onun için 13 kat kaydetmiş.Afiyet olsun akşamki helva dışında bir sorun yok bence o da arada olur yani gayet güzel
Çok şükür canım
moralin bozuktu yedin afiyet olsun tamam ama sana zarar be cancağızım
Afiyet olsun rakibim tam gaz gidiyor acil yetişmem lazım
21 kat mııı ? Ay okurken yoruldum anaammm
Başka şeylere yönelmeye çalışıyorum. Hobilerin varsa onlarla ilgilenebilirsin veya canının istediği yiyeceğin alternatifini hazırlayabilirsin. Atıyorum kısır istedin karnabaharla yaparsın.
Pizza istedin brokoliyle yaparsın veya kabakla. Hamburger istedin marula sarılı yaparsın gibi.
Bir de ben mezdeke severim evde yalnızsam son ses açıp tepinirdim
Bir de tam o sırada gidip sana olmayan kıyafetleri deneyebilirsin. Son derece güçlü bir iştah kapatıcı
Teşekkürler güzel ve faydalı tavsiyelerAfiyet olsun akşamki helva dışında bir sorun yok bence o da arada olur yani gayet güzel
Çok şükür canım
moralin bozuktu yedin afiyet olsun tamam ama sana zarar be cancağızım
Afiyet olsun rakibim tam gaz gidiyor acil yetişmem lazım
21 kat mııı ? Ay okurken yoruldum anaammm
Başka şeylere yönelmeye çalışıyorum. Hobilerin varsa onlarla ilgilenebilirsin veya canının istediği yiyeceğin alternatifini hazırlayabilirsin. Atıyorum kısır istedin karnabaharla yaparsın.
Pizza istedin brokoliyle yaparsın veya kabakla. Hamburger istedin marula sarılı yaparsın gibi.
Bir de ben mezdeke severim evde yalnızsam son ses açıp tepinirdim
Bir de tam o sırada gidip sana olmayan kıyafetleri deneyebilirsin. Son derece güçlü bir iştah kapatıcı
Uygulamamı saat mi bu canım çıktığın katı nasıl sayıyor ve kaydediyorLenaG Elhan Ellssa Eki Görüntüle 3444602
Normalde 21 kat çıktım.bir ara telefonu eve bıraktım onun için 13 kat kaydetmiş
Eyy maşallah size ben daha 2.kata eremeden tık nefes kalıveriyorum oracıkta malum astım olunca demek 21 kat denesem tabi bu imkansızda varsayalım çıktım oradan inemeden selam okunur netAynen kaptanım bir ara telefonu eve bırakıp çıktım. Merdiven inip çıkıyordum onun için 13 kat kaydetmiş.
Benim küçük oğlumda kuçağıma geldi onunla birlikte yine bir tur inip çıktım
Telefonumda uygulamaUygulamamı saat mi bu canım çıktığın katı nasıl sayıyor ve kaydediyor
Bana da atabilir misinTelefonumda uygulama
Allah korusun.Eyy maşallah size ben daha 2.kata eremeden tık nefes kalıveriyorum oracıkta malum astım olunca demek 21 kat denesem tabi bu imkansızda varsayalım çıktım oradan inemeden selam okunur net
Ben telefonu kullanmaya başladığımda vardı. İndirdiğin zaman bilgilerini giriyorsunBana da atabilir misin
TeşekkürlerBen telefonu kullanmaya başladığımda vardı. İndirdiğin zaman bilgilerini giriyorsun
Boy
telefonu yanına aldığın andan itibaren sayıyor
Bazen merdiven çıkmakta kafası karışıyor bir kaç katı saymıyor
O kadarda olsun diyorum
Günde kaç bin adım sayıyor tabi kafa uçuyor normalEki Görüntüle 3444606
İnşallah uranuscum. Hala 75 de sayıyorum.ilerleyemiyorumTeşekkür ederim ablam. Evlat olunca insan hiç kıyamıyor bana gelse bu kadar üzülmezdim. Oyun çadırı kuruyolarmış çadırın plastik parçalarından birini sokmuş ağzına o kaktırmış. Bizim kızda herşeyi ağzına götürme huyu var malesef hala oral dönemde takılı kaldık
Menülerin giderek güzelleşiyor tebrik ediyorum seni. Böyle giderse çok güzel eksiler göreceksin
Arkadaşının kafası iyi mi ? Ben 62 kiloyum ve çok kiloluyum diye depresyondayım. Dün aile hekimliğinde sıra bekleyen bi kız vardı resmen 0 beden o kadar ince ki giydiği de yakışmış onu görünce ben kendimi feci kilolu hissettim. Demekki arkadaşının etrafında hep kilolu insanlar var ev ahalisi falan o yüzden 70-80 leri çok zayıf buluyor. Bence 70 ve altı iyidir ama hiçbi kadın 70 in çokta üstüne çıkmamalı boyu kaç olursa olsun. Tabi herkes mutlu olduğu kilosunda iyidir ama kilo arttıkça sağlık problemleri artıyor malesef özellikle yaşlandıkça dize ağırlık biniyor diz ağrısı bel ağrısı falan çok sıkıntı Allah korusun. Öncelikle sağlık için fazla kilodan kaçınılmalı diye düşünüyorum. Ben pcoyum mesela azcık kilo alsam regl kafayı yiyor hormonlar birbirine giriyor psikolojim gidiyor o yüzden mecburen hep dikkat etmeliyim kiloma.
Kizlar menümü yazdım metroda silindi yaTeşekkürler güzel ve faydalı tavsiyeler