Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merak edip baktım ben de Aaa bu bizim Akrepmiş dedim Yeni nickin çok tatlı hayırlı olsun.Tanışıyoruz tabi akrep ben
Hoş geldin NoramSelamlar güzel hanımlar
Ben de diyete başlamak istiyorum. Daha önce yaklaşık 14 kilo vermiş 55 kiloya kadar inmiştim zayıflama takımlarıyla. Bu kiloyu 3 sene de korudum. Hamile kalınca tekrar kilo aldım. Korkudan tartıya bile çıkmıyorum. 2 çocuğum var 1 ve 5 yaşlarında. Emzirmeye devam ediyorum ama bir yerden de başlamam lazım artık.
Sağol canım ama kilo vermeyi engelleyen içtiğimiz haplar değil hipotroid hastalığı yani metabolizma mız çalışmıyor yavaş bu hapta troidlerimizin çalışmasına destek oluyor yani bu hapı bırakırsak hiç kilo veremeyiz ve çok daha büyük sağlık sorunları yaşarızgeçmiş olsun kızlar ben de antıodepresanlara uzuluyordum. demekkı baska kılo vermeyı engelleyen haplar varmıs.
_ASTRAL_ gezegenfeza I IlyusaBenim le aynı kiloda olan arkadaşlar yarışa ne dersiniz bende zor kilo veriyorum ama yarış belki motive olur
Güzel olur kabul ederlerse birbirimizi motive edebiliriz
Ayyy çok üzgünüm telefonu yeni alabildim girmem gereken 1000 kişilik liste vardı ona daldım tamamen aklımdan çıkmış
Benim le aynı kiloda olan arkadaşlar yarışa ne dersiniz bende zor kilo veriyorum ama yarış belki motive olur
Ben varim
Tamam başlıyoruz o zamanBen varim
Bire bir yarislar beni hirslandiriyor :)
Üzülme kaptanım cumartesi zafere gidesin aylık hedef de tutar inşallah
TamamdirrrTamam başlıyoruz o zaman
Afiyet olsun cnm guzel menuElhan M Minicikfzt 25 Haziran menü
Kahvaltı 1 dilim esine peynir 5,6 adet zeytin haşlanmış yumurta biraz çeçil peynir köy lavaşından avuç içi kadar
Ara 6,7 tane kiraz
2 fincan kahve içtim
Akşam 2 servis k makarna biraz tavuk göğsü
Su 2 litre şuan
Geç kaldım canım kusura bakma nolur ama çok yoğun bir iş temposu var bu aralar ama hemen bildirim yapıyorum