- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
Geçen hafta hiç verememiştim artık bu 70 bana yapıştı kaldı diye korkmaya başlamıştım şükür gerçekten uzun zamandır görmediğim bir kiloTebrikler canım çok güzel eksi 60lara hosgeldin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen hafta hiç verememiştim artık bu 70 bana yapıştı kaldı diye korkmaya başlamıştım şükür gerçekten uzun zamandır görmediğim bir kiloTebrikler canım çok güzel eksi 60lara hosgeldin
Teşekkür ederim canımCanim biraz iradeni zorlasan sende basaracaksin
Sagol canim
Sagol canim
Bayramda biraz dikkat edebilrsen haftaya kesin gorursun canim bence
Tebrik ederim.canim
Canim biraz iradeni zorlasan sende basaracaksin
Sagol canim
Sagol canim
Bayramda biraz dikkat edebilrsen haftaya kesin gorursun canim bence
İnşallah canım 70 i görüceme inanıyorum haftayaTebrik ederim.canim
Gözünüz aydın saglikla mutlulukla büyüsün,surecini kolaylikla atlat insallahGeldi ablamm evimizdeyiz
Kuşum çok güzelKilo paylaşımı;
Geçen hafta: 86,7
Bu hafta: 85,7
Fark : 1 kg
Yüzde : 1,15 Elhan Asenr snmz
Çok daha iyisini yapmak istiyordum şu 2 hafta ama kendime ayıracak zaman, plan yapacak akıl, bunlara uyacak irade bulamadım kendimde. Ben bayram tatilini son güne kadar kullanacağım. En erken 24 haziran pazartesi evime ulaşıp tartılabilirim . O gün gelince katıl derseniz katılırım, olmazsa diğer cumartesiyi beklerim
550 Gr fit girdin bayrama bak
Maşallah eriyor herkes ayy bende verdim mi olaBildirimimi yapayım
Sonra kaçacağım bugün çok işim var, evi derleyip toparlamam çamaşırları yıkayıp ütüleri yapmam sonra da valizleri hazırlamam gerekiyor bi de o arada alışverişe gitmem gerekecek gün bana yetecek mi bakalım bugün
Geçen hafta: 63,05
Bu hafta: 61,85
Fark: -1,2
Yüzde: 1,90
Eki Görüntüle 3441224
Elhan
Nergis 35
LenaG
Mthn83
Canım tebrik ederim yalnız salı gününü değil c.tesiyi baz alıyoruz C.tesi 69.85 bildirim yapmışsın bu durumda eksin 0.850Merhabalar, Günaydın
Salı günü : 69.35
Bugün : 69.00
Aradaki Fark : -350
Elhan Asenr snmz
Ve İzninizle 1 Hafta İzin istiyorum Çünki Evde Olmayacağım, grupları sıkıntıya sokmak istemem , geldiğimde kaldığımız yerden devam
Eki Görüntüle 3441182
Günaydın canım sabit kalmak da güzel ama bayramdan sonra eksiye düşmeye odaklanıyoruz
Canım tebrik ederim salı tartını baz almışsın sanırım çünkü geçen c.tesi 81.65 olarak bildirim yapmışsın eksin 0.450
Tebrik ederim canım
Tebrikler canım
60 lara hoşgeldiiin tebrik ederimCumartesi 70.95
Bu hafta 69.80
Fark -1.150
Ve ben uzun zaman sonra 6 lı rakamları gördüm
Tebrik ederim canımKilo paylaşımı;
Geçen hafta: 86,7
Bu hafta: 85,7
Fark : 1 kg
Yüzde : 1,15 Elhan Asenr snmz
Çok daha iyisini yapmak istiyordum şu 2 hafta ama kendime ayıracak zaman, plan yapacak akıl, bunlara uyacak irade bulamadım kendimde. Ben bayram tatilini son güne kadar kullanacağım. En erken 24 haziran pazartesi evime ulaşıp tartılabilirim . O gün gelince katıl derseniz katılırım, olmazsa diğer cumartesiyi beklerim
Günaydın canım tebrik ederim
ooo kaptaniçem tebrikler
Günaydın çiçeğimGünaydın kızlar