- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 44
Amınn fezamHakkınızda hayırlısı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amınn fezamHakkınızda hayırlısı olsun
Amınn CanımHakkında hayırlısı olsun canım Allah emeklerini boşa cikartmasin
Afiyet olsun güzel menu
Afiyet olsun çok güzel menu
Aç aç yatmak gibisi varmi yansın yaglar
Mutluluklar arkadaşına canim
Afiyetler olsun canım
Çok geçmiş olsun canımSelam kızlar hastaneden yeni geldim bittim ya bu sıcakta sıra bekle kan ver sıra bekle röntgen çektir daha yarın ultrason var trafik çilesi
Yürüyüş yaparken sırt ağrısından çok çekiyorum omuriliğimde eğrilik varmış yüzme önerdi bir de pilates ve korse takacağım günde 8 saat
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim Tüm gün hastanedeydim elim ayağım titreyince simitçiye kendimi zor attımAfiyet olsun canım ama neden bu kadar az yedin
Sağol canım
Bu gün bende tavuk döner yedim
1 kurabiye
1 küçük diyet çikolata yedim.
Sürekli aynı sistemde devam etmek metabolizmayı yavaşlatır. Bazen böyle kendimize de küçük süprizler yapalım yani
Zaten şimdi kilodan dolayı yiyemiyoruz
Bir kaç yıl sonrada sağlık açısından çoğu şey yasaklanır.
Çok teşekkür ederimLenaG çok geçmiş olsun
Canım casminim, güzelim benim çaresizliğin dibini yaşıyorum şu an. Fiziken de yanında olmayı istediğim kadar bir şey istemiyorum şu an. Nasıl teselli edeceğimi bilemiyorum ama annen baban sana asla ah etmez , bir damlacik göz yaşına kıyamaz onlar. Öncelikle bunu kabul ettir kendine.Kızlar bu gece ben çok kötüyüm
Evliliğimde mutlu değilim, işimde mutlu değilim, kendimle mutlu değilim
Ve neyi farkettim biliyor musunuz, annem babam dışında beni gerçekten seven kimsem yok
Herkes ben iyiysem, ben anlayışlıysam, ben herşeye tamam deyip her şeyi alttan alıyorsam bana iyilermiş
Kendimi çok sıkışmış hissediyorum, sanki dört tarafımdan kocaman kocaman taşlarla çevrildim de hepsi de dört yanımdan sıkıştırıyor beni
Gerçekten sadece annem ve babam varmış ama onlara da öyle büyük yanlışlarım oldu ki vicdanımın sesinden mutlu olamıyorum, ben onları hak eden iyi bir evlat olamadım diye
Konuşacak, bunları bu kadar açık bir şekilde başkalarına anlatacak ne gücüm var ne de zaten bu kadar yakınım var
Sizi daraltıyorsam affedin beni ne olur ama bir şekilde içimi dökmezsem çatlayacağım artık
Yazmak istediğim o kadar çok şey var ki, içimde tutamıyorum artık ama kelimelerimi toparlayamıyorum bir türlü
Nerde yanlış yaptım aslında biliyorum biliyor musunuz hep annemin babamın ahı, hoş onlar bilmeseler de aslında onlara yaptığım hataların bedeli bütün bunlar
Böyle değildim ben, mutluydum, gerçekten mutluydum hem de, ama artık olamıyorum, yalandan gülüyorum eğleniyorum ama gerçekten ne zaman eğlendim, bulunduğum andan keyif aldım inanın hatırlamıyorum
Sizin de içinizi sıkıyorum hakkınızı helal edin nolur
Ödemeler ne yaaa klavyem yine yaptı yapacagini