Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım inşallahKaptanım başarılar dilerim. Elim uğurlu gelir inşallah
Fezoya özlemişim demişsin ya canım çekti. beni de özle diye öyle yazdım.Nayır nolamaz
Hadi hadi bı sorun olmazsa salı cumartesi bendensin
Sağ olasın kuzum.MaşaAllah çok güzeller Allah razı olsun senden canım ne güzel sahip çıkmışsın hepsine
Rabbim ömürlerini güzel eylesin senin gibi vicdanlı merhametli insanlar çıksın karşılarına
Tek öğün yaptim mesela burada kaptan oldugumda kilo vereyim diye ama artı çıktım bu arada kilom kipirdamasada kalcadan 3-4 cm gitmis. Kış ve Baharda eksilme yaşamıyorum sabit kalirsam ne mutlu ama bu ay başlarTebrik ederim canım Senin oturmuş bir düzenin var acaba 1-2 gün şaşırtma yapsan nasıl olur kiii
gırmiziMaviş miyiz?
BenDİKKAT DİKKAT!!!
Tablo PC işinden anlayan burayı takip etmekte yardımcı eleman aranıyor
Ücret dolgundur. Sigorta ve yemek mevcuttur
Seni bulamadığım her saniye özlüyorumFezoya özlemişim demişsin ya canım çekti. beni de özle diye öyle yazdım.
Yaa gerçek mi
Merhaba canım mutlu pazarlarmerhaba kızlarrr mutlu pazarlar ❤❤❤
Geleceğin Elhan ablasını görüyorumMerhaba canım mutlu pazarlar
Canım genelde vaktim oluyor benimYaa gerçek mi
Ben tablo işinde biraz beceriksizim
Ohooo mümkün değil 40 fırın ekmek yemem gerek (ki ben yine de çok ekmek yemeyeyim)
Salı cumartesi destek olursan sevinirim canım. Ben çalıştığım için salı günleri pek katkım olmuyor. Elhan abla yanlız kalıyor. Gönül işi sonucta bu. Gönlünü yormak kırmak olmasınCanım genelde vaktim oluyor benim
excel le aram iyidir
Tamam canım hallederiz merak etme senSalı cumartesi destek olursan sevinirim canım. Ben çalıştığım için salı günleri pek katkım olmuyor. Elhan abla yanlız kalıyor. Gönül işi sonucta bu. Gönlünü yormak kırmak olmasın