- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EveettBiri Gaziantep' te miyim dedi
Çok geçmiş olsun canım RABBİM şifa versin inşallahTeşekkür ederim canım
Omurilikte damar tıkanıklığı
1,5 sene önce göğüs altından itibaren felç geçirdim, çok şükür yürüyebiliyorum, bazı günler ağrı azalsa da bazı günler çok şiddetli oluyor
EveeeeeetEveett
Anteplimisin
Sıkıntı yok ablacım
Sen bebeğe gitmiştin doğru.
Huzurum cumartesi bildirim yapmayan arkadaşlara kızdım senin özel mesajla izin istediğini unuttum. İzinliyken tabi ki bildirim yapılmaz. En azından bu hafta devam edeceğim deseydin seçmelere alırdım. Lutfen kusura bakma.
Hep diyorum şöyle zihni pırıl pırıl bir arkadaş gelse ablacığım sen git dinlen sayfayı bana devret dese Unutkanliklarim yüzünden üzülüyorum.
Günaydın canımGunaydın hanımlar
Bugün yine gezmem var
Tamam bitanemElhan abla pazar günü tartilmistim ben. Şimdi disaridayim. Kontrol tartimi eve geçince atacağım
Cumartesi başlayalım inşallahyaaaaa denk gelemiyoruz bi türlü
ama haftaya burada olursan Elhan ım da izin verirse ben tekrar yarışlara dahil olmak istiyorum, buradan uzak kalmak yaramıyor kesinlikle
çok geçmiş olsun canım
Aysenurcum çok güzel bir eksi maşallahGünaydın kızlar
CUMARTESİ : 70.25
SALI : 69.55
Fark : - 0.700
Dombilim harikasın ❤Günaydınlar kızlar. Öğlen yemeğim ateşte pişerken, bebem hala uyanmamışken tartı bilgilerimi paylaşayım,
Pazartesi: 89,9
Salı: 86,6
Fark: 1,3 Kinoalihatun Elhan
Ben de kaçayım o zaman çıtırlar liginde kapışalımÖnümüzdeki haftaya sakladım seni icabina bakacağım tatlım aklımdasın
Çok geçmiş olsun canım bugün nasılsın ? Düzelmiş mi biraz?Evet kötü bir haberim var, sağ ayağım çok ağrıyor ve şişmiş inşallah yarına kadar geçer, nedenini de Bilmiyorum, akşam eve geldikten sonra biraz tempo yürüyüş ve spor yapmıştım ondan sonra oldu of geçmezse ben sporu falan nasıl yapıcam ya gerçekten canım sıkıldı
inşallah canımmCumartesi başlayalım inşallah
Günaydın kızlar
Cumartesi 65.35
Bugün 65.5
Fark +150
Guzel eksim vardı dünkü menü ödem yaptı galiba
Elhan Kinoalihatun
Günaydın
Ben 72.4 oldum
Bayrama ne kaldı
Cumartesi 58.8
Salı 58.4
Fark -400
@Elhan @Cordelia
Kinoalihatun Elhan
Dun aksam cocuklar istedi ama ben onlarla yemedim hamburger menu isyediler normalde almiyorum boyle 2 3 ayda bir istediler mi aliyorum
Yedirdim eve geldik benim de cok canik istedi onlqr uyuduktan sonra ben de aldim
Sabah
Yok
Oglen
Kasarli tost
1 has. Yumurta
Aksam
Tavuklu hamburger
Pat. Kizartmasi
Kola
Kalorisine baktim cunku neredeyse 10 aydir yemiyorum bin kusur kalori. Dolayisiyla sabah tartim arti cikti.
Gecen sali:63.7
Bu sali:64.6
Fark:+900 gram
Günaydın kızlar
Cumartesi :78.5
Bugün aynı fark yok
Cumartesi 55.8
Salı 55.8
Fark 0
Hiç güzel başlayamadım. Ama ne yalan söyleyeyim artı görürüm sanıyodum bu sonuç bile şaşırttı beni. Pes etmiyor devam ediyoruz
Elhan @Cordelia Kinoalihatun
Günaydın kızlar
CUMARTESİ : 70.25
SALI : 69.55
Fark : - 0.700
Düne Rağmen Şükür Azda Olsa
Cumartesi Günü : 71.20
Bugün: 70.95
Fark: -0.25
Kinoalihatun Elhan @Cordelia @Mthn83
Eki Görüntüle 3433666
Bildirimimi yapayım
Cumartesi 71.75
Salı günü 72.30
Fark +550 gram
Ödem var herhalde reglden ötürü. İnşallah cumartesiye toplarım.
Elhan @Cordelia Kinoalihatun
Teşekkür ederim canım, biraz ağrısı devam ediyor ama dünki kadar değil biraz spor yapmama engel oluyor ama yapmasamda olmuyorBen de kaçayım o zaman çıtırlar liginde kapışalım
Çok geçmiş olsun canım bugün nasılsın ? Düzelmiş mi biraz?