Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eveeet hirsla zorunlulukla degil de mutlulukla isteyerek yaptigin her şey daha güzel sonuc veriyorHarika
Çocuuuuun elinden tutmaya devam
Canım bugün yapacağın bildirimin cumartesi bildirimi olarak kabul edilecek unutma olur muKendime
Öyle galiba ama bildiğim kadarıyla normal beyaz undan yapılıyor. Tam buğday unu dese bi nebze doğrulayacağım ama çok da samimi gelmediKilo korumaya geçersem yerim ancak beni ikna edemez. Şu an iki kaşik ölçüyle yiyebilirim . tek başına nasıl bitkisel özelliği varmış hala düşünüyorum.tahil olduğu için mi öyle diyor
Amin, inşaAllah canımYaa gecmis olsun
Rabbim sifanizi versin
Insalah daha da iyi olursunuz
hangi ulkede yasiyosunuz
Bu hesaba göre 1 günde 3.300 giderse ben cumartesiye kadar 4.500 veririmFark 3.300 oluyo ozamn
yaaaaa denk gelemiyoruz bi türlüSen oluyosun ben olmuyorum ben geldim sen gitmişsin 60lı kgların müdavimleri nöbetleşe grubu boş bırakmıyoruz galiba
çok geçmiş olsun canımEvet kötü bir haberim var, sağ ayağım çok ağrıyor ve şişmiş inşallah yarına kadar geçer, nedenini de Bilmiyorum, akşam eve geldikten sonra biraz tempo yürüyüş ve spor yapmıştım ondan sonra oldu of geçmezse ben sporu falan nasıl yapıcam ya gerçekten canım sıkıldı
Günaydınlar kızlar. Öğlen yemeğim ateşte pişerken, bebem hala uyanmamışken tartı bilgilerimi paylaşayım,
Pazartesi: 89,9
Salı: 86,6
Fark: 1,3 Kinoalihatun Elhan
Günaydın kızlar
Cumartesi 65.35
Bugün 65.5
Fark +150
Guzel eksim vardı dünkü menü ödem yaptı galiba
Elhan Kinoalihatun
Kinoalihatun Elhan
Dun aksam cocuklar istedi ama ben onlarla yemedim hamburger menu isyediler normalde almiyorum boyle 2 3 ayda bir istediler mi aliyorum
Yedirdim eve geldik benim de cok canik istedi onlqr uyuduktan sonra ben de aldim
Sabah
Yok
Oglen
Kasarli tost
1 has. Yumurta
Aksam
Tavuklu hamburger
Pat. Kizartmasi
Kola
Kalorisine baktim cunku neredeyse 10 aydir yemiyorum bin kusur kalori. Dolayisiyla sabah tartim arti cikti.
Gecen sali:63.7
Bu sali:64.6
Fark:+900 gram
Cumartesi 55.8
Salı 55.8
Fark 0
Hiç güzel başlayamadım. Ama ne yalan söyleyeyim artı görürüm sanıyodum bu sonuç bile şaşırttı beni. Pes etmiyor devam ediyoruz
Elhan Cordelia Kinoalihatun
Düne Rağmen Şükür Azda Olsa
Cumartesi Günü : 71.20
Bugün: 70.95
Fark: -0.25
Kinoalihatun Elhan Cordelia Mthn83
Eki Görüntüle 3433666
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum. Alan arkadaşlar cumartesiye kadar düzeltelim lütfen.Bildirimimi yapayım
Cumartesi 71.75
Salı günü 72.30
Fark +550 gram
Ödem var herhalde reglden ötürü. İnşallah cumartesiye toplarım.
Elhan Cordelia Kinoalihatun