- 23 Haziran 2019
- 8.727
- 37.799
Geçmiş olsun canımSelam kızlar. Yarın ben de tartılıp takımlara girmek istiyorumm.
Buraya geçen yazdım üzerine hastalandım hala iyi değilim ama bi yerden başlamak lazım.. Elhan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canımSelam kızlar. Yarın ben de tartılıp takımlara girmek istiyorumm.
Buraya geçen yazdım üzerine hastalandım hala iyi değilim ama bi yerden başlamak lazım.. Elhan
Ay ne için bilmiyorum ama Allah gönlüne göre versin canımbugun almanyadaki hastanenin muduruyle gorusmem var cooook heycanliyim dualariniza talibim
Sağol kuzumGeçmiş olsun canım
Allah işini rast getirsin canım inşallah görüşmen çok iyi geçer Heyecanı çok fazla bastırmaya zorlama kendini bırak karşı tarafa geçsin bu iş için ne kadar istekli ve heyecanlı olduğunu görmek olumlu etki yaratacaktırbugun almanyadaki hastanenin muduruyle gorusmem var cooook heycanliyim dualariniza talibim
tünaydın balımmGünaydın çiçek
Aynen öyle aç kedi görüyorum ama mama koyamıyorum . Geçen adam caminin ilerisinde burası cami buraya mama koymayın dedi neresi uygun dedim burası değil dedi tamam ölsünler açlıktan cami yanı ya burası dedim
İşin rast gitsin insallah mutlu sonuclansinbugun almanyadaki hastanenin muduruyle gorusmem var cooook heycanliyim dualariniza talibim
Listelermi olur bakabilirim, ödül yöntemimi denecyeceğim inşallahOnun motivesinden de iş yerinde diyet yapan arkadaşlarla beraber yaptık çok güzel oldu. Ama yapılan övgü ve motivasyon konuşmaları çok kalbimi kırdı. Hala toparlanamiyorum
Yaptım canım tartıyı gösterdim
Çok sevdiğin şeyleri ödül yap. Mesela bugün programa tam uyarsam güzel bir kahvaltı yapacağım de. Ama hep gündüz ve öğlen vakitlerine bırak ödülleri
Canım ben ve benim gibi birçok kişi 75 li kilolardan geçti. Listeler var bizde istersen atalım yol gösterici olur.
Afiyet olsun
Gel sarılalım bazen sebepsiz ağlamak iyi gelir.
Her gün tartilmiyorumKızlar sizde de oluyor mu?
Çok güzel gidiyorum derken 2 kaşık fazla sebze yiyince sabahına tartıda 1 kilo fazla çıkıyor
Hoş benim tartı kendi kafasına göre takılıyor oda artık pes etti benim diyetlerimden çocukların ki tam aynı çıkıyor bir bende her seferinde değişiyor. Sanırım oda artık benden bıktı tartılanın ben olduğunu biliyor
Eşim bu gün benim tartıyı yapacak.
yoksa ben kafayı yiyeceğim
Yok ya ben bu hafta yürüyüşe çıkmadan önce ve yürüyüşten sonra tartıldımHer gün tartilmiyorum
Tartiyla barışık olanlara bayiliyorum benim tarti fobim var strese giriyorum tartilacagim diyeYok ya ben bu hafta yürüyüşe çıkmadan önce ve yürüyüşten sonra tartıldım
Tartiyla barışık olanlara bayiliyorum benim tarti fobim var strese giriyorum tartilacagim diye
[/QUOTE
Kendimle barışık olarak tartıya çıkıyorum, sonra küsüp iniyorum
Başarılar canım hayırlısı olsunbugun almanyadaki hastanenin muduruyle gorusmem var cooook heycanliyim dualariniza talibim
Ben kimi etiketleyecegimCumartesi Allah'ın izniyle seni etiketleyecegim kaptanım.