- 30 Kasım 2014
- 28.409
- 125.081
evet kaliteli ve Türkiyede ulaşılabilir bir marka.Aaa ben de bunun yaseminli ve yuzulu yeşilçayını içiyorum gerçekten çok güzel.
Hemen alayım
yuzulu ne demek canım anlayamadım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet kaliteli ve Türkiyede ulaşılabilir bir marka.Aaa ben de bunun yaseminli ve yuzulu yeşilçayını içiyorum gerçekten çok güzel.
Hemen alayım
Bir tanecikle kalmışsın nefsini köreltmişsin hiç yemeyeceğiz değil tabi ama akşam dengelemek gerekiyor. Benim de mesela ya sabahtır ya ara öğündür kek,tatlı vs akşamına mutlaka et/tavuk + salata oluyor veya sebze yemeği.Teşekkür ederim poğaça olmasa iyiydi ama tutamadım kendimi
Yuzu bir çeşit turunçgil canım kurutulmuş parçalarını yeşilçaya katmışlar daha çok limonu andırıyor.evet kaliteli ve Türkiyede ulaşılabilir bir marka.
yuzulu ne demek canım anlayamadım?
canım adını yanlış mı yazdın acaba? çünkü chado da yuzulu yeşil çay diye bir çay türü göremedim.Yuzu bir çeşit turunçgil canım kurutulmuş parçalarını yeşilçaya katmışlar daha çok limonu andırıyor.
Üstünde chado monsoon rain diye yazıyor ben yanlış yazmışım içinde zencefil ve portakal falan varmış. Ben onları yuzu sandım japonya yazısını görünce ona uydurmuşum kafamda afedersin.canım adını yanlış mı yazdın acaba? çünkü chado da yuzulu yeşil çay diye bir çay türü göremedim.
biliyorum o çayı canım bende de var. evet çok güzel. özellikle sabah için idealÜstünde chado monsoon rain diye yazıyor ben yanlış yazmışım içinde zencefil ve portakal falan varmış. Ben onları yuzu sandım japonya yazısını görünce ona uydurmuşum kafamda afedersin.
Güzel sonuc lar alırız inşallah yoksa benım moralım hemen bozuluyor o zaman hiç olmuyoBir tanecikle kalmışsın nefsini köreltmişsin hiç yemeyeceğiz değil tabi ama akşam dengelemek gerekiyor. Benim de mesela ya sabahtır ya ara öğündür kek,tatlı vs akşamına mutlaka et/tavuk + salata oluyor veya sebze yemeği.
Bende çok merak ediyorum bu hafta çok adım attım spor yaptım devamı gelecek tabiki umarım çabalarıma değer çok sağol canimAfiyet olsun canım gayet iyi menü hem erken kapatmışsın hem çok adımın var
Cumartesi eksini çok merak ediyorum
Dimi ama bunlar hep dolunaydan sağol canım benimDolunay da olmasa zafiyetten öleceğiz
Afiyet olsun tatlım.
İl gün hiç dikkat etmedim evde olmadım dengeli beslemedim ama son iki gün güzel gdr inşallah hedefim yok bu hafta 63 ü oturtmaya çalışcm kaptanımMavişlerim haftanın yarısına geldik cumartesiye kadar istikrarı bırakmayalım
lütfen buraya günlük menü yazmayı unutmayalım. yazmayınca diyetten kopmalar olabilir. günlük sıvı alımımızı dengeleyelim. az da olmasın aşırı da olmasın...
canınız çok tatlı isterse veya hamurişi, sağlıklı seçeneklerden porsiyon kontrolüyle seçelim
biraz da hareket edersek harika olur ilk gün dediğim gibi mis gibi bir hafta geçiririz, hedefimize ulaşırız veeee kırmızı takımı yenerizzzzzzz
mavişler hadi bakalım işe koyulalım
Menülere beni, Elhan ve Mthn83 ı etiketleyin lütfen
@sara_28
@Azmet5255
@Busra196
@trueliving_
Lavinia_98
A Asya89
@Lonely single girl
@Papatyamaviss
@Tesnim1903
@HuzuRRR
@serap911
eksi gelirim ona kuşkum yok ma hedefimi tutturamam galiba neyse iki gün kabak yapcm bolca da yürüyüşBen anlamam cumartesi eksi gelcen bebişim. Maviş takım olarak cumartesi full eksi olucaz
Tartıdan sonra bırakırsın diyeti
Öğlen kahve yanında 1 avuç kuruyemiş de var onu unutmuşumBugün bir arkadaşımın bebeği olacağını öğrendik akşam onun kutlaması vardı bugün kaçırdım biraz. Kötü menü ama paylaşayım. Düzelicek inşallahh
13.00
3 dilim hindi füme-2 yumurtadan omlet
1 kaşık kahvaltılık sos
3 sıra çeçil peyniri
7 zeytin
2 dilim ekmek
15.50
Buzlu sütlü neskafe
20.45
2 parça et, 4-5 köfte, 2 dilim sucuk (miktarları daha fazla olabilir net hatırlamıyorum ortadan yedik çünkü)
2 kaşık şakşuka
2 dilim ekmek
1.5 bardak kola
Soğan, domates salata vs
22.00
Sade kahve, sade soda
Şimdi yeşil çay içeceğim. Bi de kimseye artık zayıflama kararım olduğunu söylemedim. Söylesem kola falan da içmezdim ama daha önce çok baltalamaya çalışan oldu bu sefer kendime kalsın.
3 kere spor ne? Afiyet olsun canımSabah Kalkar Kalkmaz Ilık Limonlu Su
Günlük Adım Sayısı:11039 Günlük 2.5 Litre Su
Sabah Kahvaltısı 11.30
⏺1 Yumurta
⏺1 Dilim Peynir
⏺4 Adet Yeşil Zeytin
⏺3 Adet Patates Kızartması
⏺Yeşil Çay
3 KERE SPOR
Öğlen Atıştırmalık Yok
Akşam Yemeği 18.00
⏺3 Kaşık Bulgur Pilavı