- 30 Ocak 2013
- 29.328
- 43.867
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vay vay vay maşallah daim olsun. Geldikleri gibi gitsinler
Günaydın
Günaydın kızlar
Günaydın kızlarGünaydın
71.2
Bugün 71.1
Fark 100gr
Ama mutluyum. Bir şekilde dengeleyebiliyorum bence
LenaG Elhan Cordelia patimsilizm
Asıl önemli olan sabıt kalabilmek ve sen bunu yapabildiğini kesfettigin surectesin sonra yine devamGünaydın
71.2
Bugün 71.1
Fark 100gr
Ama mutluyum. Bir şekilde dengeleyebiliyorum bence
LenaG Elhan Cordelia patimsilizm
Torununa bakiyor firsat bulamamistirgezegenfeza ablayı göremedim yok mu acaba ?
Canım benim eşimin abisi diş hekimi central hospitalda iyi bir hekim diye biliyorum istersen ona gitTedavim bitmedi hala. Ben ilk devlet hastanesine gittim röntgen cekti ben burda yapamam bunu dedi disinde apse ve lezyon var dedi. Bende gittim özele orda röntgenime baktı birşey yok ufak bir iltihap var 3 gün antibiyotik kullan gel kanal tedavisi başlayalım dedi. Kullandım ağrım bitmişti. Doktora gittim başladı işte 2 seans olcskti ilk seansı yaptı eve geldim uyuşukluk geçti günden bu yana böyleyim. Aşırı ağrı yapınca yine gittim işte diyorki iltihap var o var şu var dişimi açmaya çalıştı ağrıdan açamadı bu sefer iğne antibiyotik verdi yolladı. O yine biraz etki etmişti. Bugün gittim BT çekti disindeki apse artmış geldiğin gündeki gibi değil dedi yine iğne verdi dişimi açtı temizledi yolladı bu bütün hikaye. Ama bu kadar agirir mi normal değil kafamı vurlara vuracağım Allah'ım kime ne yaptım diyorum
Aman iyi olsun daTorununa bakiyor firsat bulamamistir
Kozyatağında olan mi.?Canım benim eşimin abisi diş hekimi central hospitalda iyi bir hekim diye biliyorum istersen ona git