- 23 Haziran 2019
- 8.789
- 38.303
Nasıl geçti tedavi ? Canın çok acıyor mu ? Geçmiş olsun canımAy bugün tartı günü değil miydii kanal tedavimi yaptırıp koşa koşa eve geldim geç kaldım diye tüh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl geçti tedavi ? Canın çok acıyor mu ? Geçmiş olsun canımAy bugün tartı günü değil miydii kanal tedavimi yaptırıp koşa koşa eve geldim geç kaldım diye tüh
Geçmiş olsun canım kova burcu anneye balık burcu oğlan nasıl amaAtes bitti halsizlik öksürükle gitti
Bugünü atlatsinda haftasonu toparlar insallah
Dr a gitmeyi hic sevmiyor böyle iyilesirim anne herkes hasta oluyor normal diyor
Koç Burcu anaya oglak burcu oglan ay ne uyumlu
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
İnşallah korkudan yeterince ter döküp toksinlerimden arindimOlsun nabzin aerobik skalada daha fazla kalori harcamissindir shjkl gecmis olsun
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım Şifalar olsun.
İğne azıcık acıdı. Yaparken de iğne gibi birşeyler var sinirleri almak için onu soktukça yerimden hopladim birdaha gidicem ama genel olarak evet canım yandıNasıl geçti tedavi ? Canın çok acıyor mu ? Geçmiş olsun canım
Aman Allahım diyip şükrediyorum kendi durumumaGeçmiş olsun canım kova burcu anneye balık burcu oğlan nasıl ama
Sanırım suyu az içiyorum çayı çok içtiğim için sanırım bı duzen getirmeliyimafiyet olsun canımm oğlun nasıl oldu
porsiyon olarak bakınca çok abartı birşey görünmedi ama çok dengeli değil
bugün dengeli besleneceğine eminim canımm afiyet olsun
afiyet olsun canımm şahanesin
afiyet olsun canım, su?
Allah kolaylık versin canım
canımm üzüldüm moduna ama kararına sevindim amaaa acaba kafanı tam toparlayıp öyle mi girişsen diyetisyen işine?
çünkü ben motivasyonumu kaybettiğimde diyetisyen falan hiç fayda etmez boşa para vermiş olurum da o yüzden
günaydın kırmızı çiçeğimm, kaptanım yarına hazır mısın
canım her açlık hissettiğinde bir bardak su içmeye çalış, hem gerçek açlık değilse boşa atıştırmaktan kurtulursun hem de günlük alman gerek suyu tamamlarsınCanm ya s
Sanırım suyu az içiyorum çayı çok içtiğim için sanırım bı duzen getirmeliyim
Ben koydum durumaTam WhatsApp durumu olacak yazı
Bana durum yasak, kaynanam ( oğlum) yasakladı, asla bişey paylaşmıyorum
Aslında hiç sevmem paylaşmayı da, paylaşanlara bakmayı da
Cordelia cım nerelerdesinBen koydum duruma
çok geçmiş olsun. artık uzun sürüyor hastalıklarAtes bitti halsizlik öksürükle gitti
Bugünü atlatsinda haftasonu toparlar insallah
Dr a gitmeyi hic sevmiyor böyle iyilesirim anne herkes hasta oluyor normal diyor
Koç Burcu anaya oglak burcu oglan ay ne uyumlu
Geldi demin baya toparlamis görünüyor sunumuda cok iyi gecmis hoca tam not vermisçok geçmiş olsun. artık uzun sürüyor hastalıklar
memur olarak mı atandın canım? çok sevindimYAŞINIZ: 37
BOYUNUZ: 1.53
KİLONUZ: 69
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar
MESLEGINIZ: Memur
ÇOCUK SAYISI: Bir
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Karbonhidrat ağırlıklı beslenme,abur cubur, akşam atıştırmaları, yavaş metabolizma
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI? : Metabolizmamın yavaş olduğunu düşünüyorum o nedenle doktora gideceğim haftaya bakalım,ayrıca hiç terlemiyorum yıllardır bunu da merak ediyorum bakalım:)
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Hafiflemek,sağlık,fit görüntü, hımbıllığımın gitmesi
valla adet konusu sıkıntı 2 boyoz, 4 adet dolmaydı üzgünümAfiyet olsun tatlım boyoz ve biber dolmasının adedi çok değilse sıkıntı yok bence bugün bol su hafif beslenme ile telafi edilebilir kuzum
Boyoz görünce ben
(çok severim İzmir’e gelince yerim )
iyi o zaman çok sevindimGeldi demin baya toparlamis görünüyor sunumuda cok iyi gecmis hoca tam not vermis
Sinus temizligi yaptik aksam sabah ona iyi geliyor