- 13 Ağustos 2012
- 4.574
- 19.931
Mayıs 15 e kadar yağış var. Sonrası inşallah güzel olurTeşekkür ederim canm bende zorluyorum çocuklari babaya bırakıp çıkabiliyorum inşallah havalar güzel olsun sende çıkarsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mayıs 15 e kadar yağış var. Sonrası inşallah güzel olurTeşekkür ederim canm bende zorluyorum çocuklari babaya bırakıp çıkabiliyorum inşallah havalar güzel olsun sende çıkarsın
Çareyi onda buldum . Leslie den sıkıldım artık.Yağmurlu günlerde bende mi ip atlasam iyi gelecektir bir ara deneyeyim
Sagol abla cesaret edersem gelirim insallah bi grubun enerjisi cok guzel. Yazayim abla yediklerimi guzel fikir ramazandan sonra tam toparlayamadim faydasi olur belki sagolasinHedef kilona ulaşmak için buraya katılmasan da günlük menunu kendine yaz kuşum. Başka türlü olmuyor. Motive olmana çok sevindim Ne zaman istersen biz buradayız.
Ne oldu canim mideneHepinize günaydın
Buralar içim kadar karanlık
Dünden beri midem sıkıntılı
İnşallah daha iyi oluruz.
Geçmiş olsun canım. Stres mı yaptın bir şeyi? Ben kafaya takınca midem ağrıyor hemen.Hepinize günaydın
Buralar içim kadar karanlık
Dünden beri midem sıkıntılı
İnşallah daha iyi oluruz.
Afiyet olsun canımSabah
700 ml su sonrasi 30 dk eliptik yaptim
Duş sonrasi yesilcay ictim
Pazar gunleri 2 ana 1 ara yapiyorum her zaman aile ile oldugum icin
Bu da ilk öğün
Eki Görüntüle 3423073
Kaptanım
Hosgeldinnn.Günaydın
Kaptanım
Yolunda kaptanımHosgeldinnn.
Yolunda mi herşey?
Afiyet olsun canımsibel_84 Elhan Cordelia
4 Mayıs
Menü
Kahvaltı (9.30)
Haşlanmış yumurta
Domates, marul, kapya, salatalık, avokado
Siyah zeytin
Beyaz peynir
2 dilim ekmek
Çay
1 dilim karpuz
Ara (13)
Sütlü kahve
Akşam (19)
Kebap (kıyma ve kuş başı)
Salata
Ayran
Su: 2.5 litre
Adım: 11.046 Puan:1104
Eki Görüntüle 3423078
Harikasın canım. Bu azimle kimse duramaz önümüzde.Yolunda kaptanım
Tünaydın canımmGünaydııınnn
Afiyet olsun canım .4 Mayıs cumartesi
12:00
Bikaç lokma pasta
1 simit
Biraz küflü peynir
Yumurta sarısı, yeşillikli
1 muz
Komşuda
1 hurma
1 kurabiye
Arap çayı, kahvesi ( baharatlı bişeylerdi)
20:00
Bikaç badem
2 büyük dilim pizza
1 lt su anca olmuştur
2 kupa kahve
3 kupa çay
Eki Görüntüle 3422974
5.173 adım 517 puan
Elhan Cordelia badem000 @Mthn83
Teşekkür canım . HaklısınSen de farketmişsin ki kh bir kuyu gibi. Gün içinde Toplam 6 dilim ekmek çok fazla kilona göre üstüne makarna mesela patatesli yumurta yaptığımda ben ekmek yemem. Taze fasulyenin yanında belki bir ufak turşu bir bol salata bir kase de yoğurt olsaydı daha iyi olurdu. Ekmek yerine salata ve yoğurt dene. Daha çok tok tutar. Bir de illa ekmek yiyeeksen tam buğday ekmeği tercih etsen daha güzel olur canım kaptanım
O dündü bebeğim. Bugün tam gaz başladımAfiyet olsun canım. Ama CIS larla dolu bir menü olmuş. Dikkat edelim. Yoksa salı günü alırım elinden en çok kilo vereni.
Teşekkürler canımsibel_84 badem000 hayırlı olsun başarılar dilerim.
şimdi bakacağım takımlara kaptanlarımız liste yapmış ellerinize sağlık. @Mthn83 Elhan
Yetişmeye çalışıyorum ama sabah annemlerde listelere baktım gece spor listesi yaptım. Öğleden sonra yeğenimle ders çalıştık sonra halamıza gittim yeğenim geldi dondurma yaptık ona film izledik kuşlar kediler anca aldım telefonu. Hakkınızı helal edin menülere birçok şeye bakamadım