- 23 Haziran 2019
- 8.727
- 37.799
Tebrik ederim harika bir eksi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederim harika bir eksi
Canm benim çok güzel eksilmis rakibem tabrikler
İnşallah canımMoralini bozma bebeğim. Yolumuz uzun hep eksiye doğru olmayacak . Birlikte vericez
Tebrik ederim canım
Geçmiş olsun canım. Değişik bir salgin var. Bizim evde yıkılıyor şu an.Biz dün hastaneye yattık canım önce menenjitten şüphelendiler şuan tam olarak ne olduğunu bizde bilmiyoruz tedavi görüyor bi kaç çıkması gereken başka sonuç var bunlara ek influenza b geçiriyor
Teşekkürler canımTebrikler canım güzel sonuç
Bence süper bir eksi Tebriklerr
TeşekkürlerTebrik ederim canım
Aynenn yaa kimi duyuyorsam herkes hasta sizlerede geçmiş olsun canımGeçmiş olsun canım. Değişik bir salgin var. Bizim evde yıkılıyor şu an.
Geçmiş olsun ateşleri düştümü ?Geçmiş olsun canım. Değişik bir salgin var. Bizim evde yıkılıyor şu an.
Bir saat oluyor olceli 39 derece idi canım. Ateş dusurucu verdim. 37 olmuş.Geçmiş olsun ateşleri düştümü ?
Afiyet olsunİyi akşamlar
26.04.2024 Cuma
Sabah 09:00 1 mısır patlağı üzeri 20 gr süzük peynir,2 kupa y.sütle filtre kahve
Kahvaltı 11:00 1 yumurta ve 2 dilim piliç fümeden omlet,6 zeytin,1 yemek kaşığı ajvar sürülmüş 1 dilim tbe,45 dr süzük peynir,şekersiz çay
Ara 15:30 4 tane mercimek köftesi,2 kupa kafeinsiz filtre kahve
Akşam 19:30 10 yk fırın sebze,3 yk yoğurt,2 yk tavuk kıyma kavurma
2.5 lt su
11500 adım
Elhan Mthn83 Cordelia
Sunum seni mutlu etsin en önemlisi o canım afiyet olsunCuma
Saat 10.00
2 yumurta
Zeytin salatalık
Kabak çekirdeği
Vişne kurusu
Fındık ceviz
Saat 15.00
Fıstık ezmesi
1 hurma
Saat 17.50
Mercimek yemeği
Kabak sote
Eki Görüntüle 3419869
Şahane bir sunum asfghj :)) patimsilizm özendim
Cordelia Elhan @Beth18
Harika bir enerji ile haftayı kapatmissin inşallah güzel bir başlangıç olur bugün senin içinSelam kızlar bi hafta ne çabuk geçti en heyecanlı gün ctesiye saatler kaldı inşallah hepimizin yarın yüzü gülsün önce tartıda
26 nisan cuma
Aç karnına kabuk tarçınlı limonlu su
Kahvaltı: peynirli omlet, zeytin, domates, 1 dilim tbe 2 hurma 1 tk fıstık ezmesi
Ara filtre kahve 1 ceviz 1 çay kaşığı pekmez
Akşam: karabuğday salatası, 1 bardak laktozsuz kefir
Su: 1 litre ( tartıda fazla çıkmayım diye su içmedim )
Egzersiz 2 bin adım (kas dinlendirme yaptım bugün zaten spor alınmıyor)
Elhan kaptanım çok geçmiş olsun bir an önce muhteşem enerjinle ve neşenle aramıza dön
Mthn83 kaptanım çook teşekkür ederim gerçekten güzel bi haftaydı bizi boş bırakmadın sayende çeki düzen verdik kendimize
Afiyet olsun canımİyi akşamlar 26 Nisan menümü yazayım
Elhan Cordelia Mthn83
Kahvaltı: 2 dilim kızarmış çavdar ekmeği, yarım avakado, peynir bir haşlanmış yumurta, 4 adet zeytin domates, salatalık
Ara: bir kase Kaysı hoşafı, bir avuç badem
Akşam: bir tabak semiz otu yemeği, 3 kaşık yoğurt, bir dilim kızarmış ekmek, yarım tavuk butu, yeşil çay ile bir avuçta kabak çekirdeği çitledim
Ooo erimiş gitmiş yine menüye bak
83 85 gibi başladım burada canım. Geçmişim çok daha eskideKaçtan kaça düştün canım, bir de boy kaçtı
Hemde nasılCanım sarkman mı var
İkinizinde ellerine sağlık canımÇok teşekkür ederim bitanem Cordelia geldiğinden beri her hafta bildirimleri tabloya ekleyip hesaplıyor özelden bana gönderiyor. Bir kontrol de ben yapıp kopyalıyor paylaşıyorum. Onun işi çıkarsa ilk olarak senden yardım isterim. Mesajın güven ve huzur verdi. Allah razı olsun.
Yaa cok geçmiş olsun hayırlı haberler olsun inşallahBiz dün hastaneye yattık canım önce menenjitten şüphelendiler şuan tam olarak ne olduğunu bizde bilmiyoruz tedavi görüyor bi kaç çıkması gereken başka sonuç var bunlara ek influenza b geçiriyor
Harika sonuçların olacağı bir hafta olsun inşallahEki Görüntüle 3419991 Günaydın hanımlar
26.04.2024 menüm
Sabah omlet yanında yeşillik salatalık
Yeşilçay
Akşam
Kanat ızgara ( biraz kaçırdım burada adet veremiyorm )
Patates salatası :)
Adı gibi çıtır olcak canım
Vavvv muhteşem
Vayyy tokat gibi geldi
Kız hafta içi sabitim diye agliyordun vücudunu kustureceksin. Eski dostlarından ayrılıyor ayrılık acısı yaşıyor bedenin sakin ol. Psikoloji işi bozma
Yaa cok geçmiş olsunGeçmiş olsun canım. Değişik bir salgin var. Bizim evde yıkılıyor şu an.
Şiş bacaklarla kolay gelsin hadi bakalımGünaydın hayırlı mutlu sabahlar bol eksili bir gün olsun
Bacaklarım kütük gibi şiş ve ağrıyor 1 mil lesli yapayım bakayim
Estağfurullah eski kaptanım canım benimAfiyet olsun
Sunum seni mutlu etsin en önemlisi o canım afiyet olsun
Harika bir enerji ile haftayı kapatmissin inşallah güzel bir başlangıç olur bugün senin için
Afiyet olsun canım
Ooo erimiş gitmiş yine menüye bak
83 85 gibi başladım burada canım. Geçmişim çok daha eskide
Hemde nasıl
İkinizinde ellerine sağlık canım
Yaa cok geçmiş olsun hayırlı haberler olsun inşallah
Harika sonuçların olacağı bir hafta olsun inşallah
Adı gibi çıtır olcak canım
Vavvv muhteşem
Vayyy tokat gibi geldi
Tebrik ederim canım
Kız hafta içi sabitim diye agliyordun vücudunu kustureceksin. Eski dostlarından ayrılıyor ayrılık acısı yaşıyor bedenin sakin ol. Psikoloji işi bozma
Yaa cok geçmiş olsun
Muhteşem bir sonuç canımKilo vermem çok yavaş bence çok moralim bozuldu