- 15 Temmuz 2015
- 18.698
- 31.195
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar da hızlı gitmeye gerek yokOysa ne hayallerim vardı ama 68 de harika olur kalır 8 kilo
Günaydın g cmis olsun canimGuzellikler gunaydin
Basim cok agriyo
Bir suru is var ayrica disari da cikmam lazim yarim saat uyusam belki dinlenirim
Uygun vakitte yapacağım canımBen hiç ay sonu hedefime ulaşamıyorum asdfg dün bir arkadaş kurban hedefi demişti yapsak mı ki
Randevum vardı canım sekreterlik sırası sonra poliklinik sırası. Hiç önü arkası yok. Şimdi laboratuvar tüp sırası sonra kan verme sırası sonra sonuç sırasıÇocuklarla birlikte anneler de tekrar okula başlıyor
İnsalahh alabilirsin canım randevu almak sıkıntılı
Akşam yok mu afiyet olsunGünaydın hanımlar dün akşam yazamadım nasış gidiyor?
25.04.2024
Sabah 08:00
1 hş yumurta
5 zeytin
1 domates
Yarım salatalık
1 dilim kepek ekmeği
Yeşil çay
Öğlen
4 kaşık bezelye yemeği
Karışık görünüyor ama az değil miMthn83 ay dun menümü yazamadım
Kahvaltı etmedım 2 gibi omlet yedım 5 gibi bir muz fıstık ezmesi yedım 7 de bı kase çorba ıctım 9 cıvarı 10 tane kaju yedım saygılar efenım
Yarın guzel eksıler görmek üzere
GünaydınGünaydın herkese
Bende aynıydım, kendimle kavga ediyordum.Diyet kafası ile bayram kafası arasında Araf gibi bi yerdeyim
Günaydın
Günaydınlarrr
Günaydın
günaydın canlarımmGünaydın
ellerine sağlık canımYarın kilomu hatırlamıyorum demeyelim lütfen
Masterfit Yarışması 112. Etap 20.04 23.04 Fark Yüzde KIRMIZI TAKIM @Beth18 KAPTAN 64.40 Cordelia 75.65 @HuzuRRR 70.0 @ahlaadenn 75.3 @Kinoalihatun 85.80 @sibel_84 76.80 @_ASTRAL_ 84.0 @zensim 73.90 Jasminium84 60.65 @serap911 70.0 Papatyamaviss 62.20 gezegenfeza 74.80 @trueliving_ 72.50 @Keira- 59.0 minerva1988 66.30 MAVİ TAKIM Mthn83 KAPTAN 73.20 @Nergis 35 67.30 LenaG 103.05 @sara_28 96.60 @tomrs 64.30 @Minicikfzt 66.50 @badem000 70.10 @zeyneppk 75.30 @74FRIDA 110.5 @Akrrep 70.60 @Lavinia_98 66.60 @uranus35 61.70 @Ceeeeeeeeeeee 63.35 @LESA76 76.30 @pastelfit 21 Nisan bildirim yapacak HAZIRLIK patimsilizm 59.20 @60kiloyum @ffestinalente @Elhan 64.90 @deli bir dombili @Ece Didem 105.5
Elhan kaptanım dan alıntıdır
günaydınnGünaydın herkese
HarikasınKizlaarrrr cumartesi sıfır noktasına dönmüş olabilirim
Günaydın canımgünaydın kızlar
Sen neler yapmadın yaparsınHarikadın
Ben kendi kuyruğunmu daha yakalayamadım
Aynen katılıyorum
Dğn halloldu dişi,üşiem yapıldı gene.Canım dokunuyorsa çürük yerlerini aldirsin yara olmadan
Ben varımGaza geldim ve tartıldım mutluyum şekersize başladım 5. Günümdeyim. Biz burda konuşmuştuk ama kimle unuttum. Kimler eşlik etmek ister
Günaydın abla geçmiş olsun tekrarDğn halloldu dişi,üşiem yapıldı gene.
Hastalıktan önce benim de belden aşağısı hem ağrır hem kaskatı hissederdim, şimdi ağrı, sancı hissetmiyorum. Bikaç gündür Veranda ılık, bende boncuk yapıştırma yaparak vakit geçirdim, sebze fidelerini ayıkladım filan, bana da iyi geldi bişeylerle meşgul olmakHırs yapıp zorlama. Kasları hazır olmayabilir. Kilo diye kas kaybetme
1 günde gelmedi bunlar
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Su ve hareket varmı
Sanırım hava geçişleri etkili oluyor. Bide d vit eksikliği olabilir. Tesettür varsa emilim daha düşük oluyor biliyorsun. Cam olmadan güneşten faydalan canım
Vavvv afiyet olsun
Kalorili yiyorum deyip psikolojik olarak kendini baskiliyor olabilirmisin
Mens habercisi abla. En azından ben öyle umuyorum ilaçla geçiyor sanırım. Biseyle meşgul olunca çok hissetmiyorum. Hareket iyi geliyor sanırım
Bravo
1 gün daha bekleseydin keşke yarın tartı günü
Günaydın canım çok sağol .Günaydın abla geçmiş olsun tekrar