- 18 Temmuz 2020
- 2.058
- 7.663
Canını sıkma balım ya dediğin gibi artık o kadar yaygın ki malesef kardeşimde de var kuzenlerimde de var. Pco asıl çocuk istediğin zaman başına bela oluyor. Ben 5 yıl bebek hasreti çektim bu pcos belası yüzünden kuzenim de aynı şekilde.. ama bu da bizim bi parçamız kendimizle barışık olup kabullenmeliyiz. En azından biz baş etme yöntemleri bulduk ve uyguluyoruz çok şükür. Zamanla daha da iyi olur ve pcos etkisini minimuma düşürürüz inşallahBende aynı şekilde diyet+ şekerden olabildikce uzak durmaya çalışıyorum . Şikayetlerimde azaldı. Ama hala tüylenme sorunum var cenemde çıkıyor Bugün gittim doktora bana süt ürünlerini bile az ye dedi içinde şeker var diye sadece yoğurt çok yiyebilirsin dedi. Olabildiğince et balık ye dedi ama bende hiç sevmiyorum beni doyuran ve sevdiğim tek şey süt ürünleri kilo vermemede aşırı sevindi hormonları dengeliyormus. Bilmiyorum çok canımı sıktı bu pcos nerden bizi buldu ya ama çevremde resmen 5 kişiden 3unde var. İnsülin direnci hakkında filan konuştuk bir ilaç önerdi bakalım ne olcak. Vitaminlerim zaten yerlerde