- 24 Aralık 2023
- 2.238
- 11.874
- 25
KatılaşmadıEllerine sağlık canım buzdolabında dinlenirse katılaşır diye düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KatılaşmadıEllerine sağlık canım buzdolabında dinlenirse katılaşır diye düşünüyorum
Diyorum ki filab ne arastirdim bideMenüm
Sabah 10.30
1 dilim tam buğday ekmeği kızartılmış
1 h.yumurta
Lor peyniri, süzme peynir
Yeşil biber
Azcik bal tereyağı 1 çay kaşığı filab
Öğle: 1 kase kabak çorbası
Akşam: hurmalı uyutma ama 2 kaşık aldım çok güzeldi ama çok şekerli geldi baydı birde katılasmadi muzlu süt gibi oldu dondurup yerim artik
Elhan Cordelia Mthn83
AhahahhaaDiyorum ki filab ne arastirdim bide
Filan oldugumu anladim
Hani azcik tereyağı bal
1 ck da filab diye anladım
Yaa hızlı yazıyorum birde benim telefon almancaya çevirdim yanlış yazıyorum bazen klavye farkından 1 çay kaşığıDiyorum ki filab ne arastirdim bide
Filan oldugumu anladim
Hani azcik tereyağı bal
1 ck da filab diye anladım
Yok problem bende benceYaa hızlı yazıyorum birde benim telefon almancaya çevirdim yanlış yazıyorum bazen klavye farkından 1 çay kaşığı
İnşallah hocamÇabuk göndereceğiz inşallah Son bir ay yoğunluğun ve bayram tatili olumsuz etkiledi seni. Bu saatten sonra seni kimse tutmasın
İnşallah canımCabuk gelen cabuk gider endiselenme sen halledersin
Çok haklısın dikket etmeliyim daha dün 64 birgunde 65 oldum bugün de pikniği atlatayim dikkat edeceğimBacım sen ne yaptın bahar geldi havalar ısındı sen iyice gevşedin çiğ köfte mercimek köfte komşularla günler yeme etkinlikleri piknikler bak bunlar tehlikeli sen bi süre komşu detoksu yap çıtırlar ligine şurda ne kalmış yukarı doğru gitme.
Vericez vericez sen birlikte verelim diye yedin artık geldim yamacına:))Çok haklısın dikket etmeliyim daha dün 64 birgunde 65 oldum bugün de pikniği atlatayim dikkat edeceğim
Acil şifalar dilerim canımSelamlar öncelikle oğlum çok rahatsız dün hastaneye gidip geldik sürekli gecede hastaneden hastaneye gittik bebeğim rahatsız tartılamadım burayada anca girdim sakinleştiremiyoruz kusura bakmayın ben bu hafta olmasam daha iyi olacak çünkü bugün kendi evime geçecektim oğlumun rahatsızlığından ötürü hafa sonuna kadar burdayım
Dost acı söyler bebeğim kusura bakma. Yarından itibaren hemen toparlanıp güzel güzel menüler yaz buraya olur mu ? Çabuk gelen çabuk gider ctesiye kadar şu piknikle geleni verirsin.Çok haklısın dikket etmeliyim daha dün 64 birgunde 65 oldum bugün de pikniği atlatayim dikkat edeceğim
Tamamdr yapacak bişey yok razıyım cezamaMercimekli köfte
Tartı bildirimini mazeretsiz unuttuğun için üç gün temiz menü cezası verdim.
Afiyet olsun canım Adımlar muhteşem menü için aynısını söyleyememMutfağı kapatmisken menümu yazayım dinlenmeye geçeyim ınsalhhh
Sabah 10
Çeyrek simit
Lor peyniri Domates Salatalık
Yesillik
Saat 17 de
1 dilim pizza
Yarım kadar kumpir
Kola
Az tavuk ızgara
23 Nisan dolayısıyla torunla gezmece yaptık disarida yedim
Elhan Cordelia Beth18 Eki Görüntüle 3418426
Çok yakinizzzzzVericez vericez sen birlikte verelim diye yedin artık geldim yamacına:))
Afiyet olsun canım Ayran çorbasıni diyetisyen mi verdi sanki dün de vardı.İyi akşamlar
23.04.2024 Salı
Sabah 09:00 3 ceviz,2 kupa y.sütle filtre kahve
Kahvaltı 11:30 2 dilim tbe,30 gr süzük peynir,1 domates,1 salatalık,7 zeytin,çay şekersiz
Ara 16:00 3 salatalık, 2 kupa kafeinsiz y.sütle filtre kahve
Akşam 18:30 3 yk haşlanmış buğdaylı ayran çorbası,karnabahar- brokoli haşlaması 1 yk z.yağ ve bol limonla
2.5 lt su
8650 adım
Elhan Mthn83 Cordelia (kaptanım nerelerdesin ? )
Tertemiz harika menüler seni daha çok mutlu edecek ağlama öyleTamamdr yapacak bişey yok razıyım cezama