- 13 Ağustos 2012
- 4.748
- 21.194
Tesekkurler hocam.Eksilerin çok hızlı gitmesi lazım hocam. Son beş kilom kalmışken tekrardan 10 kiloya çıktı fark.Tebrikler Sibelimmmm
Çok güzel bir eksi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkurler hocam.Eksilerin çok hızlı gitmesi lazım hocam. Son beş kilom kalmışken tekrardan 10 kiloya çıktı fark.Tebrikler Sibelimmmm
Çok güzel bir eksi
Çabuk göndereceğiz inşallah Son bir ay yoğunluğun ve bayram tatili olumsuz etkiledi seni. Bu saatten sonra seni kimse tutmasınTesekkurler hocam.Eksilerin çok hızlı gitmesi lazım hocam. Son beş kilom kalmışken tekrardan 10 kiloya çıktı fark.
Sağlıklı ilerlemen için vücudun ayarlamalar yapıyor öyle düşün Lenam. Küstürmeyelim hormonlarıŞu an idare ediyor gibi yapıyorum ama çok canım sıkıldı kaptaniçem
İnsallah ElhanimCumartesiye 58' lere inecek inşallah
Cabuk gelen cabuk gider endiselenme sen halledersinTesekkurler hocam.Eksilerin çok hızlı gitmesi lazım hocam. Son beş kilom kalmışken tekrardan 10 kiloya çıktı fark.
Cok normal
Yüregine indirir insanınİnsallah Elhanim
Regl gecikmesi yasadigimdan progesteron ignesi yapalim dedi doktor ben de olur dedim sonra ogrendim ki baya sisiriyormus o 63 leri falan görüp regl olunca rahatlayip indi hizla 4-5 k artı gorunce dedim noluyorum ben beslebmemde yolunda.. Allahtan bayram haftasina falan denk geldi de ruhunuz duymadi
Canım WC düzenin varsa tuvaletin olmasada git otur bağırsak hareketlerine faydası olacak.
Çok fazla bir artı yok canım. Kabizlikla alakalı bir durum. Ben magnezyum kullanmaya başlayınca bir anda eksilerim arttı çünkü çözmüştü. Kabızlık için denemediğim kür kalmamıştı. Çok lifli sebzeler de kabızlık yapabiliyor.
Tebrikler canım.
Onu da deniyim canım inşallah iyi gelirCanım WC düzenin varsa tuvaletin olmasada git otur bağırsak hareketlerine faydası olacak.
Tebrikler bitanecim
Normalde kabak çok iyi gelirdi diye dün kabak yedim ama olmadı magnezyum içeyim bir de kaptanım beni rahatsız edecek boyutta çünkü artık.Çok fazla bir artı yok canım. Kabizlikla alakalı bir durum. Ben magnezyum kullanmaya başlayınca bir anda eksilerim arttı çünkü çözmüştü. Kabızlık için denemediğim kür kalmamıştı. Çok lifli sebzeler de kabızlık yapabiliyor.