- 23 Haziran 2019
- 8.802
- 38.422
Sabah yazdım Gizem hn a e hiç acıkmıyorum diye bana göbek atma klibi göndermiş ahahhahaEvet olabilirrr bir de bazı kelimeler bana kaba geliyor güzel bir duygu katamiyorum o kelimelere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah yazdım Gizem hn a e hiç acıkmıyorum diye bana göbek atma klibi göndermiş ahahhahaEvet olabilirrr bir de bazı kelimeler bana kaba geliyor güzel bir duygu katamiyorum o kelimelere
Kabul kaptanım teşekkür ederimAçıklama için teşekkür ederim.
Türk Dili ve Edebiyatı oğretmenligimin hatrina
" Tatlışım " demek istiyorum. Kabul mu
Tamam tatlışımKabul kaptanım teşekkür ederim
Ali kıran baş kesenleryok canımın içi buradaki düzen ne yazık ki böyle, ne yetişmiş elemanlar arkalarına bile bakmadan gittiler de hiç oralı olmadılar
çünkü mantıkları şu ki nasılsa yeri dolmayacak kimse yok
iş illaki yürüyor, burada iş yapmayan iyice boş geziyor iş yapanların da canına okuyorlar ama o iş yapanlar da gitmek istediklerinde kimse oralı olmuyor nasılsa en kötü ihtimalle kalanların biraz daha tepesine binip gidenin işini yaptırırlar diye düşünüyorlar
aynenn öyleler ne yazık kiAli kıran baş kesenler
Günaydın bal bademGünaydın kızlar
Ben de yazdiklarini yiyemiyordum Prenses midesine sahip olduk diyordu sana iyi geldigini gordukce cok mutlu oluyorumSabah yazdım Gizem hn a e hiç acıkmıyorum diye bana göbek atma klibi göndermiş ahahhaha
Bilmiyorum ki ya uykuyla ilgili ciddi sorunlarımız var uykuyu sevmiyo desteksiz uyutmayı da başardım yine de olmadıMaşallah harikasın canım
Oyy neyi vardı kuzumun
Sende tatlı biri gibisin
Buraları tatlandirirsin inşallah
Buranın enerjisi sağolsun
Havalarda ısındı
Akşam da pilatese
Maşallah kaptanım.
Nergiscim olmadan mi gittin
Allah'a havale ediyoruz bitanem haksızlığa karşı elinden geleni yap gerisi için de bekle. Mustehaklari neyse onu bulsunlaraynenn öyleler ne yazık ki
çok ama çok kızıyorum bu düzene çünkü biliyorlar ki şu zamanda işi bırakıp da gidemiyoruz o yüzden de tepemize bindikçe biniyorlar
Rabbim sana hayırlı ve yeni iş imkanı nasip etsin canımonu da düşündük açıkçası hatta eşim aradı ama isim vermeden şikayet oluşturamıyoruz, güya gizli kalıyor bu şikayetler ama başımızdakilerin eli kolu uzun, kesin bulurlar benim şikayet ettiğimi
yeni bir işe girmeden cesaret edemiyorum anlayacağın
Nasıl gidiyor:)Arkadaşlar siralama yapılıyordu ben onu göremedim mi acaba
Çok doğru söylüyorsun, insanda vicdan yoksa biri gider, diğeri yine aynı muameleye maruz kalırMobbing uyguluyor. Allah vicdan versin ve böyle insanlara fırsat vermesin inşAllah 15 yıl boyunca kurumsal bir şirkette aynı durumla çalıştım. Son 1 yıldır bana uygun çok rahat bir işte çalışıyorum. İnşAllah sende mükafatının karşılığını alacaksın canım.Çok dua edeceğim senin için Rabbim, hakkını alacağın rahat edeceğin bir iş nasip etsin sana
Hafta sonu hiç iyi gitmedi sadece bolca yürüdüm ona güveniyorum dün şişlik vardı karnimda bugün orucum ve çok rahatım senin nasilNasıl gidiyor:)
Tmm kaptanım, aldırdım şimdi, az dinleneyim, eşim işe gidince başlayacağımÖzellikle eve giriş kapısından başlanmalı kuzum. gezegenfeza tatlışım dışarı ayakkabılarının tabanlarına da degir sirkeli sudan.
Benimde bi patlayasım var, yoksa bana zarar verecekCok cok iyi geldi Hatcem
Bol kahkahadan sonra bi aglama geldi,zor aglayanimdir hep dik iyi gorunmeye calisirim
İhtiyacim vardi cok cok iyi geldi
3. 4. Ve 6. Bana uyar, diğerlerini almayım