- 31 Ekim 2013
- 20.745
- 68.039
- 40
günaydın canımmGünaydın canım nasılsın ?
düne göre biraz daha iyiyim çok şükür
sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın canımmGünaydın canım nasılsın ?
Açıklama için teşekkür ederim.Ahla arapçada tatlı demek kaptanım nick kabul etmeyince her yolu denemedim sonuç anlamını benden bilmiyorum
evet ne yazık ki çok ciddi şekilde mobbinge maruz kaldığımı düşünüyorum ben de, yanlış yaptığımı düşündüğü bir iş yüzünden küsmesi aylarca konuşmaması, konuşmak zorunda olduğunda da azarlayarak konuşması, tatil hastalık izin dinlemeden iş beklemesi hepsinden önemlisi yaptığım işe değer vermemesiMobbing uyguluyor. Allah vicdan versin ve böyle insanlara fırsat vermesin inşAllah 15 yıl boyunca kurumsal bir şirkette aynı durumla çalıştım. Son 1 yıldır bana uygun çok rahat bir işte çalışıyorum. İnşAllah sende mükafatının karşılığını alacaksın canım.Çok dua edeceğim senin için Rabbim, hakkını alacağın rahat edeceğin bir iş nasip etsin sana
Olurrr aynı kilodayım 64,3Seni kontrol edebiliriz
Onun üstü ile konuş bitanecim. Sessiz kaldığın sürece ugrasmaya devam eder. Bu tipler korkaktir bir zayıf noktası mutlaka olmalı. Bilenip duruyorum nolur bir şeyler yap.onu da düşündük açıkçası hatta eşim aradı ama isim vermeden şikayet oluşturamıyoruz, güya gizli kalıyor bu şikayetler ama başımızdakilerin eli kolu uzun, kesin bulurlar benim şikayet ettiğimi
yeni bir işe girmeden cesaret edemiyorum anlayacağın
Çok iyi tebrikler canım. Yarin eksiye geçersin inşallahOlurrr aynı kilodayım 64,3
İnşAllah canım Allah hepimizden razı olsunevet ne yazık ki çok ciddi şekilde mobbinge maruz kaldığımı düşünüyorum ben de, yanlış yaptığımı düşündüğü bir iş yüzünden küsmesi aylarca konuşmaması, konuşmak zorunda olduğunda da azarlayarak konuşması, tatil hastalık izin dinlemeden iş beklemesi hepsinden önemlisi yaptığım işe değer vermemesi
amiinnn canım aminn, o kadar çok istiyorum ki gönlümdeki işi tez zamanda Allah nasip etsin
çok teşekkür ederim, Allah razı olsun senden
Özellikle eve giriş kapısından başlanmalı kuzum. gezegenfeza tatlışım dışarı ayakkabılarının tabanlarına da degir sirkeli sudan.Herkese günaydın lar bende yürüyüşümü yaptım geldım
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin Elhan nın dediği gibi yap evi de sirke li su ile silmeni tavsiye ederim negatif leri atın üzerinizden
Günaydınlaaarrr herkese mutlu bir hafta diliyorum
Bir kendime geleyim ders çalışıp sporumu yapacağım inşallah
Günaydın casminim Huzursuz insanlar senden uzak dursun .günaydın kızlar
Teşekkür ederim kaptanim ElhanimAfiyet olsun leylim baharım Harika bir menü
Onun üstü ondan da beter canımOnun üstü ile konuş bitanecim. Sessiz kaldığın sürece ugrasmaya devam eder. Bu tipler korkaktir bir zayıf noktası mutlaka olmalı. Bilenip duruyorum nolur bir şeyler yap.
aminn canımİnşAllah canım Allah hepimizden razı olsun
amin bitanemm, hepimizden uzak dursunlar inşallahGünaydın casminim Huzursuz insanlar senden uzak dursun .
İyiyim canım memur olabilmek için son şansım deli gibi ders çalışıyorumgünaydın canımm
düne göre biraz daha iyiyim çok şükür
sen nasılsın
Allah yardımcın olsun canımm, emeklerinin karşılığını versinİyiyim canım memur olabilmek için son şansım deli gibi ders çalışıyorum
Ben de Mabel ciğimden dinlemeyi tercih ederimGunaydiiin
Bi ben bu şarkıyı sevemedim sanırım
Mesele beğenip beğenmemek değil. İşyerinde yaptiklari zorbalık. İş bak bitanem. Belki seni kaybetmeyi göze alamazlar. Beğenmeyen gitsin o zaman dediğine takılma etrafa korku salmak için öyle diyor . Yetişmiş bir elamanı yitirmek kolay mı ...Onun üstü ondan da beter canım
onun üstü ona yapıyor o da bize yapıyor
onun üstüne mucize olup da gidip konuşsam bile beğenmiyorsan git der ki birim yöneticimize demişliği var, birim yöneticim personelim çok mutsuz vs diye bir kere konuştuğunda beğenmeyen gitsin o zaman demiş
aminn canım
amin bitanemm, hepimizden uzak dursunlar inşallah
yok canımın içi buradaki düzen ne yazık ki böyle, ne yetişmiş elemanlar arkalarına bile bakmadan gittiler de hiç oralı olmadılarMesele beğenip beğenmemek değil. İşyerinde yaptiklari zorbalık. İş bak bitanem. Belki seni kaybetmeyi göze alamazlar. Beğenmeyen gitsin o zaman dediğine takılma etrafa korku salmak için öyle diyor . Yetişmiş bir elamanı yitirmek kolay mı ...
Evet olabilirrr bir de bazı kelimeler bana kaba geliyor güzel bir duygu katamiyorum o kelimelereBen de Mabel ciğimden dinlemeyi tercih ederim